- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok!
Amazon.com-ról rendeltem könyvet, ez lesz a harmadik szállításom. Ma reggel jött egy barátságos levél UPS-től, miszerint nesze neked a számlád meg az űrlap, töltsd ki a vámot és küldd vissza email-ben vagy faxon. Apró bökkenő hogy 1. Amazon levont már egy minimális ~2,5 USD összeget "import fees" címen vásárláskor, 2. a vám amit kérnének és ki tudtam hámozni felér egy új könyv árával (4500 Ft) 3. előző csomagoknál nem volt ilyen levelem (különben nem rendeltem volna többet). Még nem vettem fel kapcsolatot Amazon Chat-tel, gondoltam hátha van itt valaki tapasztalt ezen a téren.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs