Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernewor
lelkes újonc
Sziasztok, dec.1-én rendeltem először német Amazonról. Revoluttal kifizettem, és azóta várok. Lehetséges, hogy 14 nap alatt nem sikerült elküldeni a cuccot? Ráadásul most már azt írják, hogy nincs készlet. Ok, dec.18 a határidő, csak naivan azt gondoltam, hogy nem Aliról rendelek jóval olcsóbban, mert kellett volna a termék, hanem innen, mert talán pár nap alatt itt van, ez eddig nem jött be. Szóval ez így normális szállítás Amazon esetén? Valamint ha nem érne ide határidőre, akkor hogyan tudom visszakérni a pénzt? (zárójelben: ez az első rendelésem innen, de eddig nem győzött meg, hogy lesz második is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen routert?
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Villanyszerelés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)