Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernewor
lelkes újonc
Sziasztok, dec.1-én rendeltem először német Amazonról. Revoluttal kifizettem, és azóta várok. Lehetséges, hogy 14 nap alatt nem sikerült elküldeni a cuccot? Ráadásul most már azt írják, hogy nincs készlet. Ok, dec.18 a határidő, csak naivan azt gondoltam, hogy nem Aliról rendelek jóval olcsóbban, mert kellett volna a termék, hanem innen, mert talán pár nap alatt itt van, ez eddig nem jött be. Szóval ez így normális szállítás Amazon esetén? Valamint ha nem érne ide határidőre, akkor hogyan tudom visszakérni a pénzt? (zárójelben: ez az első rendelésem innen, de eddig nem győzött meg, hogy lesz második is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)