Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor
    MODERÁTOR

Hi!

Amazonos rendelés előtt állok, de mivel nincs még meg a tapasztalat kis segítségre lenne szükségem. Szóval a kiszemelt dolog egy Meta Quest 3.
    Az összehasonlító szerint mindenhol 549 € bárhonnan rendelem, viszont az áfa különbségek miatt az Olasz oldalról rendeléssel lenne a legolcsóbb ugye?
    Legalább is az alábbi áfa térkép szerint ott a legmagasabb, hozzánk képest. Mennyire valid ez az infó?

További kérdés. Ha mondjuk rokon kint lakik hollandiába, ahol szintén ennyibe kerül a kütyü, megrendeli magának, majd hazahozza hozzám, mert úgy is jön, akkor az áfa különbözetet már nem kell megfizetnem, ugye?

Gariztatás esetén ilyenkor gond, hogy hova lett rendelve? Csak onnan tudom visszaküldeni ahova érkezett?

Amennyiben Amazon az eladó akkor minden esetben a célország ÁFÁ-ja kerül felszámításra.
    Ha számításom nem csal Olasz oldalról rendelve 571,5 EUR lenne, ha egyáltalán szállítanak Magyarországra.
    De azt szoktuk ajánlani mindenkinek, hogy kattogtassa végig a vásárlási folyamatot és álljon meg a legvégén a fizetésnél. Ott már látszódni fog a valódi ára, és addigra kiderül hogy szállítanak-e ide.

Én nettóban tudok vásárolni, mert regisztráltam a cégem EU adószámát, nekem ennyibe kerülne:

Új hozzászólás Aktív témák