- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.
Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.
Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- GL.iNet OFF topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest