Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.
Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.
Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest