Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon alap kérdésem lenne, de semmi infót nem találok hozzá. Meghibásodott egy termék 30 nap után (de azért 1 éven belül) és szeretném jelezni az Amazon felé, hogy garanciálisan cseréljék vagy javítsák, de nincs ilyen opció.Elvileg a seller harmadik fél, tehát nem Amazon. Viszont dispatch by Amazon.
Szóval ott vagyok a rendelésnél, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre kidobja, hogy 30 napon túl vagyok, így már nincs visszaküldés, írjak a sellernek. Írnék a sellernek, megint chatbot, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre írja, hogy forduljak az Amazonhoz, mert ők küldték ki. És innentől felállt a 22-es csapdája, nem tudom senkinek jelezni a problémát. Kimondott garanciális menüpont meg nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest