Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon alap kérdésem lenne, de semmi infót nem találok hozzá. Meghibásodott egy termék 30 nap után (de azért 1 éven belül) és szeretném jelezni az Amazon felé, hogy garanciálisan cseréljék vagy javítsák, de nincs ilyen opció.Elvileg a seller harmadik fél, tehát nem Amazon. Viszont dispatch by Amazon.
Szóval ott vagyok a rendelésnél, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre kidobja, hogy 30 napon túl vagyok, így már nincs visszaküldés, írjak a sellernek. Írnék a sellernek, megint chatbot, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre írja, hogy forduljak az Amazonhoz, mert ők küldték ki. És innentől felállt a 22-es csapdája, nem tudom senkinek jelezni a problémát. Kimondott garanciális menüpont meg nincs is.
-
prime_adam
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Köszi! Alapvetően semmi extra, kerékpárra sárvédők, amik a 3 standard kerékmérethez passzolnak. A gyártó oldalán 2 méret van, az amazonon leírták, hogy "one size", majd a leírásban felsorolták, hogy melyik típus melyik méretű kerékpárhoz jó, de nem lehetett típust választani (és egyébként rákeresve sincs a többi cikkszámra találat). Plusz amit én néztem, az nem is egy termék, hanem egy szett, így előre és hátra is külön cikszámmal van a cucc.
Ráadásul alacsony volt a készlet így nem lehetett rajta sokat gondolkozni és érdeklődni. Szóval végén megrendeltem és remélem korrekt lesz a hozzáállásuk

-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Tudom volt már hasonló kérdés, de még mindig bizonytalan vagyok. Amazon.de-n találtam egy terméket nagyon jó akcióban és ingyen szállítással, de a leírás elég zavaros és nem tudom élőben jó lesz-e a termék. Most ilyen esetben, ha visszaküldeném vajon kell érte fizetni vagy mikor és hogy fog kiderülni mennyi a visszaszállítás?Mert egy csomag Németországba nagyon drága szokott lenni és csak azért, hogy hátha jó lesz a cucc, nem szeretnék 5+ ezreket kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akvarisztika
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest