Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez a zárolás sztenderd?
Közelmúltban létrehoztam egy fiókot (nem adtam hozzá semmilyen bankkártyát), de végül nem vásároltam, egészen tegnapig.
Terméket kiválasztottam, címet ellenőriztem, majd megadtam a bankkártya adatokat a vásárláshoz.
Megjött a visszaigazoló email az amazontól és a banktól az, hogy terhelés érkezett a számlámra...
Eddig oké.Majd kaptam egy újabb - no reply - emailt:
"We have detected unusual payment activity on your Amazon account. For your protection, we have temporarily placed your account on hold"
Weboldalon megadtam újra a nevem meg a címem, meg a vásárlásról szóló email-t csatoltam és elküldtem nekik, ahogy kérték. Mindezt ez alapján:
"To restore access to your account, sign in and follow the on-screen instructions. You will have the option to upload a document with the required information"Tehetek még az ügy érdekében, vagy ilyenkor tétlenül várjak az Amazon ítéletére?
Mondjuk ezt a vásárlás előtt is megtehették volna, mert akkor nem ugrok bele és elkerülöm ezt a céget.
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest