Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Az nem vám volt akkor, hanem az említett 2x felszámolt áfa. Vámot 150 euro felett kell fizetni + a posta még megfejeli egy vámkezelési díj elnevezésű lehúzással.
Egyébként fejlemény van a visszaküldött Amazon termékemmel
Még a visszaküldés napján jóváírtak egy összeget a fiókomban, a problémám csak annyi, hogy az általam eredetileg fizetett 99,68 € helyett 84,45 €-t kaptam vissza. Tudtommal indoklás nélkül 14 napon belül elállhatok a vásárlástól és vissza kell kapnom a teljes összeget a legolcsóbb szállítási díjjal együtt. Ráadásul mikor az Amazon elküldte a vonalkódot a visszaszállításhoz még oda is írták, idézem: "FREE return: You can return the item without any shipping charges." Ehhez képest a fiókban most ott áll, hogy Return delivery: -€8,40. Ezt azért nem nevezném korrektnek, úgyhogy mindenképpen írok nekik, hogy ez mégis mi a rák? Ha hozzáadom is amit önkényesen levontak, még akkor sem jön ki a matek. Egy sértetlen terméket küldtem vissza hibátlanul, de nyilván még nem is látták, mert aznap visszaadták ezt a random összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest