Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-14 12:18:56

LOGOUT.hu

A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4779) Repcés válasza eldiablo (#4778) üzenetére


Repcés
tag

A dual EPYC ide ebbe a vasba beépítve szerintem is csak egy orbitális faszság. Egy kis fogyasztású seed lapot (valószínűleg bányász lapot) fogok hamarosan beépíteni a helyére és az EPYC amikor nem kell akkor ki lesz majd kapcsolva v. mittomén'. De az is előfordulhat hogy eladom és helyette veszek _majd_ egy 2022-ben megjelenő DDR5 RAM-ot már lekezelő csúcs Threadripper-t, 1 v. 2 TB RAM-mal és amikor nem plot-olok, majd az lesz az asztali gémer' meg a home office gépem is egyben. :)
A második kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mert magát a kérdést sem értem. :D Egy viszont biztos. Az elkészült plot-ok másolása a HDD-re sosem okozott gondot. Kb. 1-2 percet vett igénybe a művelet. Nem nagyon méregettem ezt a műveleti időt, mert nem volt releváns tényező.

Repcés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.