Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Nagyon leült a topic.
Egy kis adalék továbbtanulási és munkakeresési témában:1hónapja diplomáztam számtech-technika tanári szakon. Tanítani nem igazán szeretnék, na mondom nézek valami melót infó vagy értékesítés témában. 1 hónapja keresgélek, eddig semmi.
Most hogy így áll a helyzet, nézegettem, hogy milyen képzésre lehetne jelentkezni diploma utána. Gondoltam magamban, hogy első diploma utána még 3 év és csak kapok valami értelmes papírt. A szakokat nézegetve találtam is olyat ami szimpatikusnak tűnt; Közlekedésmérnök. Be is ugrottam az adott tanulmányi osztályra, hogy mi az ábra így a második diplomával. Ekkor kezdődtek érdekesre fordulni a dolgok. Üdvözölt a nő és felhomályosított, hogy már nincs másoddpilomás képzés szóval újra jelentkeznem kell.
Mondom nem para, de itt végeztem meg minden, akkor tutira felvesznek ugye?
- NEM. Újra kell fevételiznie.
Mikor érettségizett?
- 2002
- Mi volt a választott tárgya?
- Ének
- Az nem lesz jó újra kell érettségiznie...
- Ez komoly?
- Igen. Kijelölnek önnek egy helyet és egy választott tárgyból újra kell érettségiznie.
- Remek köszönöm.Eltelt egy hét, közben utánnanéztem a neten, hogy infóból is lehet.
Feltámadt bennem a remény hogy mivel számítástechnika tanári diplomám van, esetleg nem kell leérettségiznem belőle.
Felhívtam a regionálos központot.
Mondtam a hölgyenk mi a "tényállás"
- Számtech tanári diplomám van, megoldható lenne-e estleg hogy felmetést kapok az érettségi alól?
- Visszafelé az a dolog nem működik. (Itt már erőteljesen gondolkodóba estem: Visszafelé nem? Odafelé működik? Az hogy taníthatom nem olyan mintha le tudnék belőle érettségizni?)
- Oké. Van itt valami díj amit be kell fizetni?
- 20.000ft.
- Egy tárgy miatt????
- Köszönöm, kézcsók.Kis híjján elszakadt a cérna, de akkor is úgy döntöttem hogy akarok még tanulni.
Most várom hogy kijelöljenek egy helyet ahol érettségizhetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest