Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10934) opr válasza instantwater (#10933) üzenetére


opr
veterán

Pentek keso delutan/este utaztunk (este 7kor szallt le a gep), 8ra mar a buliban voltunk, dumaltunk pialtunk csocsoztunk nevettunk jo volt, este meg ettunk egyet (sajnos csak a McLoszar volt mar nyitva, de ez ilyen), masnap delelott talalkoztunk egy reggeli kavera/sutizesre hugommal, a pasijaval meg faterommal, aztan haverral jarkaltunk egy kicsit, meg plazazott az asszony egy laza 1-2 orat, aztan egy nagyobb barati tarsasaggal beultunk egy ajanlott etterembe, ahol mindenki degeszre zabalta magat jofajta kajaval, aztan visszamentunk dogleni kicsit haverhoz (aki a csaladi talalkat kiveve vegig velunk volt, persze), aztan szombat este repultunk is vissza.
Kocsival mentunk itt a repterre, kifizettuk az orzott parkolot 2 percnyire a terminaltol, visszafele mar nyomtak a kulcsot a kezunkbe, kb 11-ejfel kozott mar haza is ertunk, vasarnap meg pihentunk.
Nem volt igazabol draga, nagyon megerte, a repjegy valami rohejes aron volt, Magyarorszag meg mindig olcso (es ha nem Magyar fizubol kell elvezni, akkorBudapest is hihetetlen hangulatos es jo hely), stb.

Mondjuk ugy, hogy dajdajozassal meg mindennel egyutt, beleertve azt, hogy a reggeli cukraszdat meg az ettermet is teljes mertekben mi fizettuk mindenkinek, kb 3 napi fizetesem ment el a dologra, siman megerte. :K

Es igen, London, konkretan Wimbledon.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.