Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Lehet barkácsolni, és még szebb is lesz a fénye mint a legtöbb gyárinak

90-95% CRI LED szalagot keress, meg valami szép alu profilt amihez van búra+végdugó. Utána már csak egy ügyes függesztő állvány kell, egy tápegység meg egy időzítő vagy BT időzíthető dimmer és kész a profi lámpád töredék áron

Túl kell kicsit méretezni hogy ne kelljen a ledeket 100%-on hajtani, olyan 50-80% között jobban bírják hosszú távon.
Pl. LED szalag - Én kb. 2/3 természetes fehér, 1/3 meleg fehérrel építettem magamnak, emellé felesleges az RGB.
3 szalagos lapos U profil - Ebből mondjuk 2 db, mindkettőbe 2xtermészetes 1xmeleg fehér szalag, szerintem 50-70%-on is elég fényt ad még egy high tech CO2-es akvához is.
Bluetooth vezérlő - időzíthető, állítható naplemente-napkelte funkcióFüggesztésre: plafonról, állítható magasságú függesztővel a legjobb, de ha nem akarod vagy nem lehet akkor is végtelen megoldás van, IKEA ruhafogastól (én ezt használom), polckonzolon keresztül a direkt akváriumra rakható megoldásokig.
Már csak egy megfelelő tápegység kell, meg pár apróság a vezetékezéshez és kész a profin kinéző, időzített, saját méretre készült, hibátlan színvisszaadású LED világításod.
Végső esetben amúgy igen, a sunlight, akvás fénycső is megoldás, vagy a neon foglalatba rakható LED cső, bár ezek sokkal gyengébbek lesznek és a fényük sem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Látásjavító szemműtét
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Silentfrog