- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Aktív témák
-
Oczu
senior tag
Amit nagyon utálok: Privit ír- érdekel-e a cucc, mondom érdekel, válasz bocs eladtam
Kár nem ért, de az inkorrektség rettentően felzaklat. Mert, ha én érdeklődöm, semmi gond.
Aki vétett:Ez bármelyik aukciósoldalon negatív értékelést hoz magával, így nálam is.
Tulaj értesítve!!!
-
Kobe
veterán
utoljára bejelentkezve - böngészőben jelszóemlékeztető használatával nem kell mindig, ha a 3 pipát berakjátok neki loginnál. Így pl lehet valaki utoljára bejelentkezett 20 napja, utolsó feltűnés meg 2 órája. A feltűnés az a bejelentkezett oldallátogatást és/vagy hozzászólást jelöli, a bejelentkezés meg a belépést.Általában, ha egy gépről van szó akkor a cookiek is belejátszanak. Nálam pl azért váltakozó mert otthoni és melóhelyi gépről is látogatom az oldalt.
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Shrike7973 #7292 üzenetére
-
Shrike7973
senior tag
Hol lehet megnézni hogy kinek hány jó/rossz pontja van?
-
VinoRosso
veterán
no annyit most már tudok, hogy cookie-kal azonosítja a gépet a ph motor, tehát ha nem jelentkezik be valaki, de akár a főoldalt meglátogatja, akkor az utolsó feltűnés frissül. [link]
-
VinoRosso
veterán
válasz
orkester #7289 üzenetére
én nem tom fogom magam aztán bemegyek a panszirodára, kb itt van 2 percre a rendőrség, aztán majd ott elmondják. Amikor ellopták a biciklimet akkor voltam utoljára ott, felvesznek egy jegyzőkönyvet, hogy pontosan mi volt meg hogyan, aztán megindítják a nyomozást és értesítenek.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Ha már feljelentésről van szó...hogy működik a dolog? Mert félek engem is átvertek. Ugyan még megjöhet a csomag, csak gyanús, hogy mióta átutaltam a pénzt, a telefonján "...jelenleg nem fogad hívásokat..." üzenet fogad 4 napja, emailre nem válaszol, és ki is tiltották az egyik árveréses oldalról. 31,5E Ft-ról van szó. Egyébként teljesen normális volt, részletesen leírt levélben mindent, semmi nem utalt átverésre Leginkább azt nem tudom, hogy fontos az ő településén feljelentenem vagy tehetem pl. Pesten is? Van erre bent formanyomtatvány, vagy írhatom egy netes minta alapján is? -
eziskamu
addikt
válasz
VinoRosso #7283 üzenetére
Mert az vagyok? Annyi levelet küldtem már, hogy le is tiltotta a címememt, telefonbetyárkodni nem akarok, sms-eket küldök. (ja a telefonszámának a megszerzése is külön nyomozómunka volt
de sajnos titkos ezért nem tartozik a számhoz más adat) Amúgy is 1000 forint értékű régi cucokról van szó. Eredetileg pénz lett volna egy tápért, de elveszett a pénz, már nem tudni kinek a hibájából (lehet hogy a cím volt rosz, de ő se úgy adta fel a pénzt ahogy kértem). Azt mondtam neki, sebaj, legyen pár ősi kártya (2 régi hang és egy régi videókártya a 486-os időkből, retro géphez jó lesz alapon), amibe látszólag bele is ment. Na azóta marhára elfoglalt. Azt állítja főiskolás, pedig gimis koli a címe a 7-es (M7-es, már nem emléxem) úthoz közel.
Ja azért nézd meg az aláírásom
-
Đ@n!
tag
Ha bepipáljátok mind a 3 sz*rt bejelentkezésnél akkor nem kell sose bejelentkezni és én is azt szoktam csinálni így egyszerűbb ha gép lefagy resi van nem kell jelszavat irogatni meg okra nyomni...
-
eziskamu
addikt
válasz
Jhonny06 #7266 üzenetére
Nem véletlenül civílben Fodor Sándornak hívják azt a gyereket? Ő se ér rá (mindig ez a kifogás) már vagy 3 hónapja postázni a cuccot. Sőt délbudáról a moszkva térig, vagy nyugatiig feljönni, amikor kis időre BP-re látogattam. Mondjuk este 10 fele ráért volna az egyik metróvégen, de nem vagyok ismerős arra és nem szeretem az ilyen esti történéseket idegen terepen, valamint én meg a nyóckerben voltam elszállásolva, és 11 fele már nem igazán szerettem volna ott kinn flangálni.
Most néztem, nem az a gyerek, de sebaj felhozom a témát.
-
wipes
senior tag
-
VinoRosso
veterán
5 napja nem jelentkezett ki
No azért az is durva lenne...de am ez nem lehet amit mondasz, mert néztem mindig és ez az utolsó feltűnés változott mindig, de sosem az aktuális időpont volt, hanem korábbi, tehát ha mondjuk megnéztem 15:00kor, akkor azt írta ki hgoy 12:40 mondjuk és megnéztem 19:00kor, akkor meg azt írta hogy 16:53 mondjuk, szal akkor a kettő közt ki kellett volna hogy jelentkezzen, de az meg az utoljára bejelentkezve: változását kelllet volna hogy jelentse.
-
VinoRosso
veterán
én nem tudom...de annyit ég hozzátennék a dologhoz, hgoy nem tudom egészen pontosan, hogy tényleg volt e itt a ph-n. Mert nem tudom mi a különbség az adatlapon az utojára bejelentkezve, és az utolsó feltűnés közt.
utoljára bejelentkezve
2008-07-15 19:32utolsó feltűnés
2008-07-20 14:57Utánakérdeztem, hogy mi a különbség közte, de nem igazán tudta senki megmondani. Volt aki azt mondta, hogy az utoljára bejelentkezett azt jelenti, hogy amikor utojára bejelentkezett a nevével, az utaolsó feltűnés meg az amikor itt volt, és vagy bejelentkezett vagy nem
de akkor ezek szerint login nélkül nézegette a ph-t, vagy van egy másik regje? nem értem...
-
Jhonny06
veterán
Meg egyébként is, ez kb. olyan, mintha "nem volt időm válaszolni, mert esküvő volt". Nem hiszem el ilyen esetekben, hogy nincs 1 rohadt perce az embernek. Jó, mondjuk a posta más, mert oda azért nem mehetsz bármikor, de ha otthonról is meg tudod csinálni... Ez olyan gyenge...
-
Jhonny06
veterán
válasz
VinoRosso #7262 üzenetére
Próbáltam nem úgy fogalmazni, de úgy látszik, nem sikerült. Azt akartam kifejezni, hogy régebben azért valamennyire számított a rang, az "öreg motorosok" nem nagyon csináltak ilyeneket, mostanában viszont egyre gyakoribb, sajnos.
Ari18: Ilyentől ne vásárolj, de tényleg.
-
Đ@n!
tag
válasz
VinoRosso #7262 üzenetére
1-et értek a dologgal... Ha valamiért nem aktuális a postázás én előre szólok mint vino esetében... Így elkerüljük az esetleges kellemetlenséget... De hogy pocok iet tegyen
Eddig nem hallottam felőle rosszat... De hát ez van.. Remélem minél hamarabb lesz karid v pénzed...
Mod.: És az esküvőről nem tudott amikor utaltatta a pénzt veled
-
VinoRosso
veterán
válasz
Jhonny06 #7260 üzenetére
nekem nyugodtan utalhatsz előre
nekem nem célom hogy ilyen buzerátor legyek. Azért nem kell kivetíteni mindenkire, hogy tróger, mert vannak normálisak is. Reménykedem benne, hogy itt is valami félreértésről van szó, vagy postai csúszásól, mert nincs kedvem a pénzem után futkozni a rendőrségre.
-
VinoRosso
veterán
Nekem is hasonló problémám van. Rendeltem egy 4870-et pocok9b-től, még múlt héten pénteken, azaz 11.én befizettem a bankban a teljes vételárat, ahogy megegyeztünk. Befizetsénél egyből rajt van aszámlán a pénz, tehát a lóvé megvolt, és én kértem, ha lehet akkor még pénteken adja fel postán. Vártam a kártyát de nem jött semmi,és hétfő este kérdeztem, hogy mi van, kedden írta, hogy nem tudta postázni a megbeszélt időpontban, mert a hétvégén a bátyjának esküvője volt, de már feladta és csütörtökön mindenképp meg kell érkeznie. Mondtam neki hogy OK, elnéző leszek, ha csütörtökön megjön a kari. Ehhez képest pénteken sem jött semmmi, és péntek d.u írtam neki egy pü-t, hogy ha nem igazolja feladószelvénnyel, hogy feladta a kártyát, akkor bemegyek a rendőrségre és feljelentem. Azóta már minden nap bejelentkezett, tehát olvasnia kellett a privátot, de a füle botját sem mozgatta, mintha nem is érdekelné, hogy rendőrségi ügy lesz a dologból. Még a hétfőt megvárom, hátha a posta szívat, aztán ha akkor sem jön meg a kari, akkor tuti, hogy feljelentem, azért 56k-t nem hagyok csak úgy elúszni. Azért fizettem be előre a pénzt, mert a kivel érdemes üzletelni topicban elég sok jópontja volt, és nem hallottam róla semmi rosszat. Am a hirdetés itt van, ezután mindenki gondolja meg, hogy mire vállalkozik, ha itt rendel.
-
-
balu333
tag
Bocs, hogy beleszólok, de ez több mindentől függhet, hogy nem válaszolt. Lehet elutazott hosszabb időre, vagy esetleg sokat dolgozik és nincs net közelbe. Ilyenkor érdemes nézni, adatoknál az utolsó feltűnés idejét. Ilyen már nálam is előfordult, hogy nem tudtam válaszolni 2-3 napon belül, előfordul, de konkrétan a te esetedet nem ismerem, (ezt csak tanácsként irtam)!
-
Ari18
őstag
tomamd egy érdekes ember,hirdet egy Ati 4870-es karit de nem válaszol a PÜ-kre,pedig már többet is küldtem neki,ezzel leírta magát előttem.Szerintem vigyázzatok vele,és az ilyen emberekkel.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Hammon Serra #7195 üzenetére
LOL!
-
udi
őstag
Én az olyan embert is tuti bannolnám aki p@rasztul viselkedik vagy ir.
Ha van irásos bizonyiték hogy a hangneme tullép egy határt akkor szevasz.Tudom tulreagálom de mostanság engem is betalált egy két ilyen ember.Nincs harag a lelkemben de ezt nem türném a PH-n.Ezek nem idevalóak,és sajnos egy két magas rangu kolega is ilyen (akár ph-addikt)
ez az elszomoritó -
Jhonny06
veterán
És is visszamondtam már 1-2 üzletet itt a PH!-n, de ha még nem beszéltünk meg pontos találkát se, meg nem előtte fél órával mondom le, akkor nem értem, hogy mi a gond? Egy olyan eset volt, hogy elkezdtek kurvaanyázni, biztos értelmes emberke lehetett az is. Miért ne gondolhatnám meg magam, ha még nincs semmi lezsírozva? Egyébként 5000-ért mit veszel ma már egy gépbe?
-
Đ@n!
tag
Írtam neki, hogy időm nem engedi a dolgot, hogy vele foglalkozzak de úgy döntöttem mégsem hagyom figyelmenkívül... A gyerek stílusa enyhén elszomorító és nem értem mért járnak ienek PH-ra ha tőlem vki nem tud megvenni vmit és levan beszélve a dolog, de visszamondja akkor sem lesz balhé belőle nállam általában ő meg itt pattog...
-
Đ@n!
tag
Hát nemtudom mien kategoria ez a dolog de ide sorolnám leginkább!
Volt 1 hete kb h steam acc-okat nézegettem és felvettem illu-t msn-re mert ő sokat árült hátha tudok vele egyezkedni beszélgettünk és abban maradt a dolog h alszok rá 1-et és másnapig eldöntöm h megveszem e vagy sem. Reggelig megálmodtam, h azt a pénzmagot amit arra költöttem volna inkább a gép építésbe fektetem (5ezerFT).. Így másnap reggel gép be elmagyaráz illu kollégának h mi az 5let... erre elkezdi h ne csináljam már meg STB.... Meg h mi az az 5000FT a mai világban. Lényeg az, hogy erőszakoskodott h vegyem meg tőle az acc-ot, de ha 1* nekem nincsen rá akkor nem tudom megvenni ha a fejemtetjére állok akkor se... Mire végre eljutottunk odáig, hogy felfogta, hogy nem volt lebeszélve a dolog és nem lesz üzlet sem. Mire ma 17óra fele msn-re fellép és elkezd mocskolódni h csóró vagyok meg b*zi... Az ien erőszakos eladótól óvja minden PH!-s user-t az ég...
Asszem ha valakinek el akaroka dni vmit nem ez az üzletpolitika a nyerő de lehet h én vok hülye ...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #7235 üzenetére
nem csak büntetőjogi, hanem alkotmányos, és ugye a hierarchia csucsán az van
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sasa311 #7198 üzenetére
Ha én kirakok a forumomon reggeléshez kötve egy olyan irományt hogy megölhetlek és a belednél fogva lógathatlak fel a parlament zászlórúdjára ha leokézod és te leokézod akkor azt hiszed attól én még megtehetem?
Nem tehetnéd meg akkor sem, mert az egyéni akaratautonómiát üti egy sokkal erősebb érdek, az emberi élet büntetőjogi védelme.
-
juliabrilke
veterán
A teszvesz-es dologgal az volt a hiba, hogy elküldték a kódot, de nem kellett már a cucc, ezért nem is regisztráltam be a kódot. De a hírlevelet, meg az iyleneket küldözgették. Viszont egy jelszótörléssel megadtam az adataimat és simán megadhattam egy másik jelszót.
Így tehát nem sokat ért az egész. Mert csak a kamuadataimra kell emlékezni akkor. -
Def26
félisten
válasz
juliabrilke #7232 üzenetére
A tesz-vesz is ilyen.
-
juliabrilke
veterán
Ennyit simán megérne. Egyébként régebben az ebayen volt oylan, hogy a címre, amit megadsz kiküldenek egy levelet, amiben benne volt a kódod, amit ha megadsz, akkor teljes értékő felhasználó lehettél. Ezzel lehet biztosítani, hogy az illető megadja a nevét és létező címét. Az megint más kérdés, hogy ezt utána valamiért törölték.
-
Kobe
veterán
hát, én eddig azt csodálom, hogy valaki nem lépett fel az oldal ellen, hogy hagyja a sorozatos visszaéléseket. Jó, van jogi nyilatkozat meg deklarátum, hogy felelősséget nem vállal, de sztem ez - akárcsak az adatszolgáltatásra irányuló kezdeményezések - kikezdhetők, ha valaki mondjuk már a tizedik-huszadik embert károsítja meg, lehet hogy valaki az oldalt veszi elő.
Kaptam egy választ arról, hogy a telefonszám nem publikus adat, ezért a kezelése macerás. Namost a mienk speciel titkosított szám, ennek ellenére a mienket naponta vagy 5 telemarketinges találja meg, szóval ennyit az adatkezelésről. Az oldalnak nem is azt kéne szabályozni, hogy minden - akár nem publikus adatot is kitöltsön minden felhasználó - hanem aki igénybeveszi a hirdetések részleget, az igenis szolgáltasson valami egyértelmű infót magáról, önkéntes alapon. Vaterán ez pl úgy működik, hogy át kell utalni 100 ftot, ellenőrzésképp, hogy valós számlaadatokkal bírsz, addig a hirdetések, eladások közelébe sem engednek. Egy ilyesmi rendszer sztem megoldható lenne itt is, teszem azt egy jelképes összegért - mondjuk az említett 100 ftért - az illető megkapná mondjuk a más által említett regisztrált üzletelő rangot, és egyúttal információt is szolgáltat magáról. Ekkora összegbe sztem senki nem halna bele, és rédemes volna megfigyelni, és mér a kiváncsiság kedvéért jó volna látni, mennyivel csökkenek a fals hirdetések.
-
Đ@n!
tag
Engem is érdekel
-
Kobe
veterán
aki hülye, az megérdemli, hogy ilyenbe belefusson. Én már ha ismeretlen női nevet, vagy céget hallok lerakom, nem is vertek még át, és a telemarketing is ma 1 mpercig zavar mint hívás.
Ellenben ahhoz, hogy bemutatkozzon, XY vagyok a PH ról, a telefonszámom valós, ahhoz elég. Tekintve h a telemarketingesek kész adatbázisból dolgoznak, nem hiszem hogy ezen az oldalon nekiállnának egyenként átnézni a személyes lapokat.
Az meg más kérdés, hogy ez, amit mondasz szintén kikerülhető - adás vétel szabályába be kéne iktatni, hogy legyen 1 db valós elérhetőség amin az emberrel személyesen tudsz beszélni, és 1 db jelszó szerűség, amit pivátban egyeztetnek a felek, ami az adott ügyletre vonatkozik, ezt telefonon bemondva hitelesíthető a vevő-eladó kiléte, és még utána is jártál egy ízben. Amelyik adásvételnél egy hasonló egyeztetésre nem kerül sor, ott kapásból fekete pont mind az eladónak, mind a vevőnek, bármelyik fél is jelenti. A problémás üzletek nem kis része abból születik, hogy belefut egy 3 hszes újncba akiről a kutya is látja, h átverni jött mert max egy email van emgadva. A regisztrált üzletelő státusz meg azért nem tartható, mert sztem a modik szintúgy nem fogják hitelesíteni egyenként a több ezer üzletelő adatait, könnyebben ellenőrizhető, automatizálható, hogy mit kell emgadni a személyesek között, és onnantól kezdve a feleken áll vagy bukik a dolog, ha betartják a változtatásokat, bármilyen formában is. -
B-L-A-C-K
titán
Na ugynézki nekem is lesz egy kis ügyem de holnapig még várok...Részletes beszámoló priviben ha most érdekel valakit...
-
Rive
veterán
Telefonkönyv, mi?
Terjed mostanában egy népi társasjáték, miszerint felhívják az egyszeri embert, miszerint xy ügynökségtől vannak, emberünk nyert mittudoménmit. Adategyesztetés dolgában személyesen odamennének a lakására, és utána pár nap múlva átveheti a nyereményét.
Aztán addig játszanak az időpontokkal, amíg alkalmatlant nem találnak. Már, ha emberünk gyanút nem fogott addig.Aztán természetesen a megbeszélt időpontban senki se jelentkezik. Ellenben az alkalmatlan időpontokban, amikor nincs otthon az ember...
Szóval inkább ne legyen ez kötelező. Más megoldás kell.
Régebben volt már olyan ötletem, miszerint a PH staffnál ellenőrizhető személyes adatokkal önkéntesen lehetne regisztrálni afféle 'registered businessman' státuszért. Aztán a rendőrségnek baj esetén legalább a szolgáltatóval nem kell vacakolni az adatokért, még ha a neten nem is publikusak.
De még ez is bonyodalmas.
-
Kobe
veterán
én a javítsuk a prohardvert topikban felvetettem, hogy apróhirdetések között tevékenykedni nem engednék olyan személyt, akinek hiányos az adatlapja. Valós név, valós cím, és egy azonos vezetéknevű, azonos lakcímű egyén telefonszáma ha mndjuk férj, feleség, apu anyu nevén van a telefon - ezek publikus adatok, lásd telefonkönyv - és üzlet megkötése előtt utána lehet menni - 1 db telefont kell megereszteni, hogy Hallo, magával biznicelek PH-n ? Igen. Rendben akko mehet, ha hamis reg volt, ezen ugyis fennakad, és nem is kéne átírni a motort, csak annyira hogy apróhirdetésekbe kötelező több részt emgadni a személyes beállítások közt
-
subaruwrc
félisten
válasz
Hammon Serra #7213 üzenetére
nem válaszolok
mondom beszéltem vele. -
subaruwrc
félisten
előbb beszéltem murénával. kivételesen nem rajta múlik a dolog
-
Macka
veterán
válasz
Hammon Serra #7189 üzenetére
És azt honnan tudod, hogy mi az eredeti neve/címe? Mondjuk ha küldesz valamit, és visszajön a térti, akkor cím már van, ahol el lehet indulni.
-
sasa311
veterán
Én úgy tudom már az is törvényellenes, hogyha egy forumreghez olyan kikötés van, hogy az adataidat kiszolgáltatják. Ergo hiába egyezik bele bárki, attól még nem szabad.
Itt a PH! azt hiszem azzal jött fel sokszor ez a probléma, hogy mondják meg a modok x y z -nek az IP címét, és ők sem adhatják ki, holott minden mod látja az összes júzer IP címét.
-
finest
addikt
válasz
Hammon Serra #7195 üzenetére
"HA engem valaki átver elmegyek hozzá és összeverem Őt, az apját az anyját, az öreganyját és még a kutyáját is." - LOL, nem kímélsz senkit, még a kutyát is megvered! Kemény vagy mint a két tökű kutya!
-
kavicssli
addikt
válasz
juliabrilke #7201 üzenetére
velem eddig 1 alkalommal volt egy kis story de akkor vagy engem vertek át vagy én vertem át az illetőt de ezt mai napig nem tudja senki...se én ,se az illető!
Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gran Turismo
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest