- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Foglalt név #9208 üzenetére
de gondolom ha postán adod fel akkor is szoktál rá garit adni!
-
kavicssli
addikt
Lehet nekem is kikell osztanom 1 feketét mivel október 7-én postára adott VGA-m még sehol nincs!
Ma telt le a 2 hét remélem sikerül beszélnem az illetővel!
-
kavicssli
addikt
válasz
Antimatrix #9009 üzenetére
MentPÜ!
-
kavicssli
addikt
De most ha ő nem monda hogy szar akkor mit csináljak!
Pont egy olyan számtech boltos nem tudja hogy a vinyó rossz mint ő! Na neee..ezt nem veszem be!
Miért nem ellenőrizte le előtte!
Jó okés én is hibás voltam hogy nem elkenőriztem le DE bíztam benne hogy nem ad el szar cuccot nekem!Srác küldte a képet!
[link] -
kavicssli
addikt
2008-10-09 14:54:46 Ekkor küldtem a privit neki kimásolva ezt
RAM Kingmax 800MHz1024MB 99hónap 3 200 Ft
és akárhogy nézem az árlista Utoljára frissítve: 2008.10.08.
szóval tuti nem volt frissítve arról nem is beszélve hogy most is RAM Kingmax 800MHz1024MB 99hónap 3 200 Ft ennyi az ára!Csak én megettem ezt felemelte Chester az árakat dumát!
meg az egész délutánom odalett!
-
kavicssli
addikt
Épp ez a bajom hogy egy régi "barát" akivel üzleteltem és ismerjük is egymást neki áll itt cigánykodni hogy ennyi a RAM és hogy nézzem meg hogy Chester felemelte az árakat! mondom okés haver ha te mondod akkor biztos felemelte!.és ne jöjjön ezzel a hülye szöveggel hogy elnézte az árát!
Amúgy szerdán frissítette Chester az árlistát és akkor írtam neki hogy hogy mennyi a RAM szóval ugyanannyi marad!Csak tudod nem szeretem ha levan fixálva egy ár és amikor odamegyek akkor felemeli!amúgy én ilyen vagyok hogy csapot papot képes vagyok otthagyni azért hogy tudjak segíteni másnak és hogy ne legyen "rossz" hírnevem a PH-n!
ngabor2:Ez csábította
4k
-
kavicssli
addikt
Antimatrix kollegával van gondom!
A story a következő! Még hét elején kerestem vinyót és RAMot!Erre ír hogy neki lenne ideadja nekem teszteljem le és ha kell nekem visszatérünk a dologra! Okés mondom! Közben írtam privit neki hogy jó a cucc és akkor megvenném tőle a HDD+RAM-ot!
40Gb HDD 2500ft
1Gb Kingmax RAM 2500ft mert az új ára Chesternél ennek a RAMnak 3200ft tehát reális volt a 2500ft érteés ezt írtam is neki Privibe
Tegnap felhívott délután hogy az egyik srácnak eladta a vinyót de vigyem le neki már azonnal!
Hozzáteszem hogy 30km-rel arébb lakott a srác...na mondom fasza! Megnézem hogy jön busz Berettyóújfaluból 17.10kor fasza! 16.30kor elindultam otthonról 1 GRILL PARTYT szakítottam félbe de ez már mellékes
Buszra fel hívom a srácot hogy a buszról majd leadom a vinyót neki!Minden rendbe zajlott vinyót leadtam..közben hívtam a srácot hogy kíváncsiságból megkérdeztem hogy mennyiért vette meg a vinyót! erre mondja 2500ftMég jó hogy annyitt kináltam én is érte! Semmi gond! Beérek Debrecenbe 18.10re mert Animatrixnak eladtam egy kis P3 as gépet és úgyis kikellett fizetnie!
Taliztunk! Na mondom akkor a RAMot megveszem tőled 2500ft-ért! Erre mondta hogy az kevés lesz mert Chester felemelte az árakat...mondom neki hogy öreg nehogy már 500ft-on cigánykodj nézd meg az hogy nekem 1000ft-ba van benne hogy bejöttem Debrecenbe oda vissza az elpazarolt időről nem is beszélek meg a Grill partyról! De ő váltig állítja hogy nyugodtan nézzem meg a RAM ára feljebb ment és ő 3000ft-ért adja!
Már ideges is voltam meg mentem volna haza mondtam neki hogy jó öreg én nem cigánykodok adok a használt RAMért 3000-et mert előtte megígértem(holott 3200ft-ért újat tudtam volna venni)Este 20.30ra visszaértem a lakásomba és ma reggel veszem észre hogy
1. a Chesterfield kollegánál nem is ment feljebb a RAM ára de ő hitegetett hogy márpedig feljebb ment!
2. Leszarta hogy nekem programom van és nem érek rá de bemenni de erősködött hogy a srác megveszi a vinyót holott én ugyanannyi pénzértajánlatott tettem rá!
3.Hülyének nézett és átbaszott
4.a Kingmax RAM garancialevelét(mert állítólag garanciás) mai napig NEM láttam!Összegezve egy fél délutánom,egy jól megszervezett programom és ANYAGI KÁR ért! ...és igen én is tudok cigánykodni 1000ft-on ahogy ő tette tegnap!
De a legszarabb az volt hogy simán átbaszott és megetette velem a felment az ára a RAMnak a szöveget! Pedig mondtam neki hogy legyen 2500ft mert bejöttem Debibe ami nem kis idő és pénzbe is volt nekem!Na hirtelen ennyi!
Gondolkoztam hogy írjak e ide de ha tegnap olyan genya volt velem most én is az vagyok!Kíváncsi vagyok mit fog kitalálni illetve írni! Nekem ez az elnéztem az árlistát szöveggel ha próbálkozik dupla feketét kérek neki!
-
kavicssli
addikt
De rohadt idegesítő amikor lefixálok egy taggal valami! (PH addikttal) és ma írja a PÜ-t hogy bocs rám licitáltak! Másnak adja a cuccot!
-
kavicssli
addikt
válasz
juliabrilke #7201 üzenetére
velem eddig 1 alkalommal volt egy kis story de akkor vagy engem vertek át vagy én vertem át az illetőt de ezt mai napig nem tudja senki...se én ,se az illető!
-
kavicssli
addikt
válasz
juliabrilke #7185 üzenetére
Próbáld ezt meg egy újoncal eljátszani? Nyugodt lennél?
erre meg csak annyit hogy pont tegnap volt egy ilyen esetem hogy vettem 2 hete cuccot 6.000-ért hazavittem nem volt jó hivtam a srácot megebszéltünk egy időpontot mikor talizzunk hozott még pár darab Turbo SIMet kipróbáltuk nem volt jó és szó nélkül de mondm SZÓ NÉLKÜL visszaadta a pénzt!
Mindegy bodom87 kollega érdemeit mutatja! és lelkes újonc
-
kavicssli
addikt
Tiszta telefontéma!
Esetleg valakinek hozzam fel a t650 témát? az is ilyen izgalmas volt
-
kavicssli
addikt
Elfeledkeztél a Noti dologról? Te coltál aki annó meghirdett egy acer notit..méghozzá licitre! Én voltam az utolsó licitáló azt hiszem 130.000el..utánna ami még igy is áron alul volt ...gondolom nem akartad ennyiért eladni és inkább nem foglalkoztál a privikkel sem...
ez csúnya volt!Ennyi erővel adhatnék neked fekete pontot...Úgy irtad azt hiszem hogy villámár 190k vagy 29.-én..megvártam a 29. napot
és erre eltüntél...
-
kavicssli
addikt
Nyirmártonfalva Debrecentől messze van?
Hátha tudok segiteni! Ott a cime meg minden adata!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Kérdeztem hogy mi baja volt mrlujoak
kollegától mert ő segitett neki...
idézem...
Törött bekapcsológomb. Mind a négy forrasztási pont levált, emellett az egyik kiszakította az áramkört is. Ezt rendbetéve, új kapcsoló és nyomógomb került a telóba.Na ja valószinü hogy én igy adtam el neki a telót!
Szerintem meg addig próbálgatta vagy ő vagy a felesége bekapcsolni amig valamelyik letörte utánna meg egyből én voltam a ludas!
Tehát kavicssli feketpontját amit kért nekem kedves gizda kollega inkább meghagyom neki!Ezzel a témával én már nem kivánok foglalkozni! De tudom gizda kollega majd jön az eszet osztani habár azt nem tudom miért nem irt ide hogy megjavult a telefon illetve sikerült megcsinálnia4Lehet úgy volt vele hogy hadd legyen a nép abban a tudatban hogy sz@r a teló és kavicssli a bünös!
-
kavicssli
addikt
Skerült Mr. gizda kollegának megcsináltatnia a telefont! Csak gondoltam szólok
-
kavicssli
addikt
Az baj az ilyenekkel ez a személyes véleményem hogyha egy kicsikét is jóindulatú vagy/vagyunk az emberrel már nem is a kisujjad hanem a karod kell...
a másik meg ilyen alapon csak elfognak szaporodni az ilyen stilusu emberkék mivel jöhetnek azzal az érveléssel ,hogy figyu már neki megmondtad hogy nem menjen apróhirdetés közelébe és mégis üzletelt! ...és jogosan mondja a szemedbe hogy ha kivételezel másokkal! Ezt úgy kell/kellene elintézni mint a munkahelyen!
ha megérti és tud alkalmazkodni az adott körülményekhez akkor maradjon ha meg nem akkor viszlát!
Senkit nem akarok ezzel bántani de akinek ha elmond az ember 1000szer valamit és 1001 re érti meg az valószinü 1002 re se fogja megérteni
No offense(csak vélemény)
-
kavicssli
addikt
mióta tart ez az ügy azóta kérünk itt többen is hogy csinálj normális fotókat!
Ezt eddig nem tetted meg!Ezek után mit várjak/várjunk! Be a szervizbe-szétszed darabokra pár fotó kb 5 perces "meló"!Akkor hogy történt ez a szerviz! Bevitted mert nem tudtad bekapcsolni? Előtte szétszedted otthon? mert nem tudom elképzelni hogy szétszerelés nélkül mondják meg hogy mi baja van a telónak!
mért a te kollégáidilyenek nállunk nem hiszem hogy van ilyen ember hogy 10.000ft ért lehúzzon valakit!
-
kavicssli
addikt
Figylej ha neked nehezedre esik a szervizes kollegáiddal 1-2 nagyfelbotású fotót csinálni akkor sajnálom!
ezeket a képeket a szervisek csinálták? mert ez nem szerviz munka! Ahhoz szétkell szedni a telót hogy jól látható legyen a gomb és a hibája
mert ha csak ilyen munkát csinálnak akkor én hagyom az egészet!...és azt semtartmom elképzelhetetlennek hogy ők baxták el a telót és csak téged akarnak lehúzni! de én már nem jártatom feleslegese a pofámat
-
kavicssli
addikt
ennyit tudok felajánlani amit előbb is irtam hogy... ha csinálsz nagyfelbontású képeket a hibáról megkérdezek 1-2 javitótechnikust illetve mérnök kollegát hogy megtudjuk e csinálni! többet egyenlőre nem! De mesélj már arról hogy nem magyarul irta ki a tölés szöveget hanem angolul!Mert nekem ez sem tiszta
-
kavicssli
addikt
Akkor ezek szerintem nekem is átkellene vágnom a haverjaimat!
coyote55 6396hsz ! Ezt nem értem!
mit értesz papir alatt?!
Gizda kollegát is várjuk ide a topicba!
-
kavicssli
addikt
Gizda! Neked mit mondtak ponotsan ott a T-mobile szervizben a szervisekek?
Mi a baja?
Meglehet e csinálni?
Mennyiből?
Ezekre kérnék egyenes válaszokat!
thx
mert beszéltél valami alaplapcseréről is! -
kavicssli
addikt
coyote55 nem kell a rizsád! Most beszéltem gizda kollegával telefonon!HA kérdésed van valakihez akkor vagynállam vagy nálla felteheted!!!
mit kérsz ki magadnak? te irtad a PS-t!
te gyanusitgattál! Mert eddig gizda pártján voltál!
Ez volt esköszöm az uccsó OFFom ebbe a témába! mégegyszer modnom gizda kollegával most beszéltem telefonon!
-
kavicssli
addikt
válasz
RoyalFlush #6343 üzenetére
nem nem! 6 képet csináltam olvass vissza kicsikét!
Most éppen az eldóval beszélek telefonon de lemerültem!
-
kavicssli
addikt
válasz
littlelion21 #6333 üzenetére
Forum box?
:lol:
-
kavicssli
addikt
BEFEJEZTEM! amit Privibe is irtam ma utánna jártam minden dolognak a rendőrségtől megkérdeztem illetve elmodtam a véleményem és a történteket...egy ismerösünket megkérdeztem jogilag hogy mi ilyenkor a teendő!!!
Mindenki azzal kezdte hogy ha nincs adás vételi szerződés aláirással akkor....
...és NEM mégegyszer mondm NEM fogok semmit sem kifizetni sem FELEZNI! Elegem lett!Mit bizonyitgassam az ártatlanságomat? Majd max 23.000ft miatt felkeresi a biróságot illetev a rendőrséget és majd megbeszéljük a dolgokat! -
kavicssli
addikt
csak a tölteni mondtam neki mert tőled elfelejtettem megkérdezni hogy áll az akku mi van?
még mielőtt feladtam beszéltünk telefonon és mondtam hogy töltőre felrakom hogy legyen feltöltve fullra!
miről beszélsz te? Ez az egész ügy veled kapcsolatban kezd gyanús lenni!olyanokat állitasz ami nem igaz!Ha kérdezlek illetve kérdeznek nem mondasz konkrét választ! -
kavicssli
addikt
gizda!Esetleg a feelséged próbálta nem bekapcsolni? Mert mondtad hogy ő dugta töltőre DE előtte mondtam hogy teljesen felfogom tölteni!
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki eddig voltam neten!
Ha gondoljátok csámcsogjatok rajta illetve gizda kollegának üzenem ha gondolja nyugodtam pereljen be ,menjen a rendőrségre stb stb stb!!!
A dolgoknak mellé nem nagyon szeretnék beszélni sőt nem is fogok!Még most is azt mondom hogy nállam a telefon jó és mükődőképes volt.
Ha kedves gizda kollegának mondani valója lesz telefonon elér anap bármelyik szakába!
Nállam a téma lezárva -
kavicssli
addikt
köszönöm szépen! ezt én is tudom és tisztába vagyok vele!!sőt van 1-2 dolog amin te is elsiklottál...De van egy olyan dolog is hogy adás vételi szerződés...
Mellesleg előtte való nap készitettem a képet hogy lássa...
[link] azt hiszem a dátum is látszódik rajta!
ahogy mondtam reggel 6 után tovább lépek az ügyön!Ha ui. a vevő úgy dönt, hogy bírósághoz fordul, úgy neked kell majd bizonyítanod, hogy postázáskor még jó volt a telefon. Ezt pedig semmiképpen nem tudod úgy bizonyítani, hogy a bíróság is elfogadja - hiszen az utolsó kikapcsoláskor is letörhetett a kapcsoló.
...és ha én fordulok mert azzal vádol hogy én rontottam illetve követeli vissza a pénzét! Bizonyitsa be hogy nem nálla romlott el! nekem ebből mi hasznom lenne! Lenne egy szar telóm ami eddig jó volt de nálla olyan módon elromlott hogy...
akkor ha jól mérlegelünk nem lenne se pénz de lenne egy szar telóm...
...ugyanott tartunk! -
kavicssli
addikt
Skacok! További kellemes estét nektek! oldajátok meg ügyet magatok között úgyis annyi okos ember van itt hogy rám már nincs is szükség!
Én lezártam ti csámcsogjatok rajta!Sziasztok
-
kavicssli
addikt
Elnézést a helyesirási hibákért de melóba vagyok és sürget az idő!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
PÜ beszélgetés és vároma véleményeket! ott vannak az arra utaló jelek hogy még mielőtt feladtam postára is müködöt sőt még az is benne van hogy én ajánlottam fel hogy felmegyek Pestre!
Ma estig vagyok hajlandó ebbe a topicba beszélgetni addig nyugodtan tegyetek fel kédéseket de reggel 06.00 után amikor vége a mőszakomnak nem fogok még véletenül sem benézni ide!
-
kavicssli
addikt
válasz
coyote55 #6252 üzenetére
Szumma szummárum: az a véleményem, hogy közösen viseljétek a kárt
ez a te véleményed mint kivülálló
az enyém meg az mint az előző hszba isirtam hogy tényekkel nem tudja felállitani hogy mi baja van csak szavakkal eltelt már lassan 4 nap azóta...Szumma szummárum az én véleményem meg az hogy ez van!
Eddig azon kivül hogy csak a szervizesek megnézték hogy mi van vele meg mi az állitólagos baja semmit nem irt le illetve mondott!Majd jön mindjárt hogy holnapra a fotók itt lesznek!Én azért a belinkelt PÜ-kból amiket le is lehet tölteni az összes PÜ-t (mod engedélyezéssel) abból is sokminden kiderül! illetve e fotókról!
ki olvasta a PÜket!? amit lehet tölteni mert felraktama netre?
-
kavicssli
addikt
Azóta egy rohadt fotót nem készitett hogy milyen baja van a telónak pedig a szervizesek általában szoktak csiálni! Igy könnyü dobáloznihogy ez meg az van leszakadva!De nem érdekel ! Ha eddig nem volt képes képekkl bizonyitani hogy mi baja van csak szavakkal...
-
kavicssli
addikt
válasz
coyote55 #6248 üzenetére
mert nem tudom te hogy vagy vele de én állitom hogy kicseréltük volna a SIM karit bele az övét megmutatm hogy kell bakapcsolni és voilááá
(vagyis ő kapcsolta volna be nem én)A te kezedben is meghalhatott volna akár...nem?
Érdekes nállam még utánna 2 napig tökéletesen müködött! még a kamerája is!feladtam megjött a feladóhoz és utánna elbaszódott de őgy állitas szerinte felszakdt a fóláitól kezdve minden!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Szép jó estét mindenkinek! Nem akartam ide beirni! De ahogy elnéztem elég sok okos ember van itt akiknek gőze sincs a dolgokról!
Tisztelet a kivételnek
Mégegyszer kijelntem! NÁLLAM TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN VOLT A TELEFON KORREKT EMBER VAGYOK Mint mondttam itt a PH Házigazdával is volt már 100.000ft-os üzletem minden gond nélkül lement! Vettem már notit nagy értékben miért pont ez a 23.000ft-os üzleten "basznék" át valakit?
Én olyan ember vagyok aki köti az ebet a karóhoz! Semmi eltitkolni valóm nem volt,tisztán és értehtően elmondtam a telefon hibáit! Sajnálom hogy ez lett!DE Tessék nyugodtan feketepontot adni illetve bannolni vagy bános is én de én tartom a szavam hogy nállam jó volt! Csak mert ahogy olvasgattam a topicot csak ÉN lehetek a hibás!
Mégegyszer! EZT A TÉMÁT LEZÁROM LEHET RAJTA CSÁMCSOGNI MAJD ÁTGONDOLOM HOGY MIT IS KELLENE TENNI EZ ÜGYBEN!
További kellemes estét mindenkinek! Nem fogok privikre válaszolni sem ide beirni!Úgy érzem itt minden levolt irva a Priviket is közzé tettem ha ebből nem derült ki senkinek semmi nincs miről beszélni! köszönöm hogy elmondhattam a véleményem...
Tisztelettel Köves Lajos -
kavicssli
addikt
uccsó postom ezezl kapcsolatban
tessék nézni a dátumot a telón!
[link]
[link]
és itt a hibájaEzek után mindenki döntse el mit hisz és mit nem!
-
kavicssli
addikt
Jó okés befejztem!Nem vagyok hajlandó illetve nem vagy arra méltó hogy veled beszélgessek! Én befejeztem! korrekt egyenes válaszokat nem adtál és nem tudtál ammiket írtál az egy nagy humbug volt! Innenstől semmilyen megoldás nem érdekel!
Mennyivel könnyebb lett volna hogy a rohadt sok mellébeszéd nélkül csináltál volna tényleg pár fotót....stb stb stb -
kavicssli
addikt
ha a másik fél beleegezett, akkor igen. csakúgy, mint a levelezésnél. de nem árt, ha megtalálható valahol a másik fél beleegyezése, ha esetleg valaki bele akarna kötni.by ngabor2 tessék olvasni és állástfoglalni!!!! szerintem lehet "látni" hogy nállam a telefon működőképes volt
FIGYELMESEN OLVASNI
-
kavicssli
addikt
Gizda kollega ezt is írta
Mivel a "magentáknál" dolgozom,ide hoztam be a szervizbe.Itt mondták ketten is a szervizesek,hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.mit mihez kell forrasztani? mond már meg mi a baja meert ahhoz képest hogy a bekapcsoló gombbal indult az egész nállad is már egész mindent kell cserélni!
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!