- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
djgaby55
csendes tag
válasz
ricsi99 #14835 üzenetére
Már válaszoltam neked privátban!
Másrészt nem azzal volt gond, hogy nem tudtam operációs rendszert telepíteni hanem azzal, hogy folyamat leállt a gép így akkor jóhogy nem tudok mit kezdeni vele.
Ugyanakkor mint írtad a te töltődről hibátlanul ment a gép..
Nem a töltővel van gond mert, aksiról is ugyanúgy megállt a gép.
Ha grafikus felületen dolgozott a gép legyen az os telepítés vagy maga az op rendszerben való dolgozás vagy kék halállal megállt a folyamat vagy pedig leállt egyből a gép.
Így akkor mondhatnám én is, hogy fölöslegesen vártam 1hetet és fölöslegesen mászkáltam pesten 2x is.
Igen, többször hívtál de mint írtam is privátban a telefon nem volt nálam mivel olyan helyen voltunk ahova nem szívesen vittem magammal, és mivel már későn értünk vissza bp-re nem volt időnk arra, hogy még a gépet teszteljem előtted, telepítsem stb.
+ válaszolni nem tudtam neked mert nem ment a telenor net és így már akkor hívni illetve sms-t sem tudtam küldeni a 20as számomról, mivel a 30as -on nem volt egyenleg.
Lehet, hogy ezek csak kifogásként hangzanak de ez így történt valójában!
Aztán már csak itthonról (vidékről) tudtam neked írni. -
fps8
senior tag
Üdv!
Picit megkésve ugyan, de észrevettem egy már több mint 2-éves negatív válaszod és beidézném tanúnak az egykori reagálásomat a szituációra!fps8 privát üzenete ricsi99 számára: "Hali. Nos úgy alakult hogy kicsit több pénzem lett. Így az x1600 pro kevés nekem, de +22k-m sincs sajnos
Ha esetleg lenne valami köztes megoldás? Nincs még valami karid???
Illetve enyémet viheted ha szeretnéd, neked odaadom 9-ért.
Bocsesz! Ha kell a kari csörgess meg holnap, vagy írj itt vagy msn-en. Este leszek!
Sorry mégegyszer
Üdv!" 2007-01-26 23:37:45
Igazából gondolom hogy nem haragszol már régen, de olyan rosszul esik az a negatív pont az értékelésemben. Remélem valahogyan ki lehet javítani a dolgot!
Igazából most kezdtem el árulni itt dolgokat a ph-n és azóta már kb 4-6 + visszajelzésem is van, nem beszélve azokról akik nem jeleztek vissza... Picit kellemetlen hogy mindig magyarázkodni kell hogy miért van az a negatív értékelés.
Kérném mégegyszer a bocsánatodat eme ügyben, és a moderátorok elnézését a lassú reagálásért! -
KisBla
tag
válasz
ricsi99 #10596 üzenetére
Kedves Ricsi99
én a azt írtam privát üzenetben, hogy ha megy rendesen az én alaplapomban a videokártya akkor érdekelne, de mivel nem ment rendesen, ezért mondtam, hogy nem érdekel, de megkérdeztem tőle hogy baj e ha nem veszem meg így hogy nem megy rendesen. Ő azt mondta nem gond, de ha azt mondta volna hogy gond akkor megvettem volna tőle, ha már elhozta.
a hirdetésben úgy volt a szöveg, hogy némelyik lapban megy 16szorosan a kártya, némelyikben meg csak 4szeresen. és én azért írtam neki, hogy kipróbálható e nálam hogyha nem gond neki. Ő elhozta és nálam csak 4szeresen ment.kérlek arra, hogy ennek mérlegelésében vegyél le a "akivel nem érdemes üzletelni topikból" mivel semmi rosszat és sértő dolgot nem tettem.
Előre is köszönöm
-
válasz
ricsi99 #3520 üzenetére
Jé, most vettem észre, hogy negatív kritikát kaptam (#3520). Annyit azért hozzáfűznék a dologhoz, hogy visszaolvasva a kérdéses üzlettel kapcsoaltos privátüzeneteket a történet sántít. Az volt megbeszélve, hogy mielőtt jönne felhív, nehogy potyára jöjjön. Mindíg igy beszélek meg találkát és erről meg is vannak a privát üzenetek. Arról nem tehetek, hogy a megbeszélteket figyelmen kívül hagyva, előzetes egyeztetés nélkül érte jött, így esélyem sem volt mondani, hogy ne jöjjön, mert már elkelt. Mivel az volt megbeszélve hogy hív mielőtt jön (mindenkivel ezt beszélem meg) így nem éreztem szükségét körbe hívni a korábbi érdeklődőket, hogy már elkelt a cucc, pláne ha rögtön kiírom a hirdetésbe hogy elkelt.
Éppen ezért nem érzem jogosnak a negatív kritikát.
-
Speed®
titán
válasz
ricsi99 #7091 üzenetére
Ez a lap már járt nálam, ezt írtam is neked.
Anulu76tól vettem meg anno, de kipróba után azonnal ment vissza hozzá az ominózus hang miatt. Aki szerint egy ilyen hang nem garis probléma, az vagy süket vagy boltos vagy mindkettő, már elnézést.
Remélem visszaveszi a lapot és banolják a dupla(?) nick miatt jó időre. -
törölt tag
válasz
ricsi99 #7064 üzenetére
A QuadGT lapok többsége ciripel, ez sajnos nem garanciális probléma. Benézek a topicba is, mert úgy látszik, hülyeséget írtak.
Az elhajlott láb viszont durva, emiatt már vissza kell vennie!
Én is éppen a múlt héten jártam így, a vevő megnézte a lapot, aztán otthonról írta, hogy a két láb elhajlott. Sikerült rendezni a dolgot, egy szervízes ismerőse megcsinálta - mindenesetre mindkettőnknek kellemetlen volt .
-
Racecam
nagyúr
válasz
ricsi99 #7065 üzenetére
Most akkor először és utoljára szólok, hogy szedd ki az aláírásodból annak a képnek a linkjét, amely a privát üzenetek képernyőmentését tartalmazza, különben kénytelen leszek én kiszedni, de az már komolyabb következményekkel fog járni. Nem véletlenül lett a hozzászólásodból is kimoderálva!!
-
pityu6
tag
válasz
ricsi99 #7065 üzenetére
mikor odaadtam annak az arcnak,aki felveszi a csomagokat stb.,akkor le akarta venni,merthogy,ez túl nagy levélnek,adjam fel csomagként.aztán elkezdte kapirgálni,és mondtam Neki,jó ez így,hagyja rajta.
Mondta,h oké,el is rakta,úgy,hogy rajta volt a cimke,de ezek szerint vagy leszedte,vagy leesett,mert szarul rakta vissza.... -
Djuree
félisten
hát haver te mindennel beszopod mostanában
én ilyet már nem csinálnék, hogy megveszem, kifizetem és ha nem olyan amilyen kéne adja vissza a pénzt. ez közhely hogy az embernek nincs kedve visszaadni a pénzt. már én is megszívtam így egy párszor...
mostanában már úgy csinálom hogy hozza el az illető a cuccot ha olyan amilyen kell akkor megveszem ha nem akkor nem. vagy adja ide tesztelni 1 napig és ha jó fizetek, persze ebbe nem mindenki megy bele, de egy kis unszolással sokminden elérhetőmárpedig ha el akarja adni akkor megteszi ezt...
még csak 18 van... -
sasa311
veterán
Természetes, hogy semmi közünk hozzá, de * no offense * én eddig akárhol (akár itt a PH!n is) hegyszám látom az ilyen ócsó olyan tuti bizár bazár sufnibót hirdetéseket, nagybetűkkel vastagon, hogy 1 év gari, de még melléírva sose láttam, hogy 1 év gari, pár hónapon belül mikor a nagyker kicseréli nekem is mert amúgy semmit se tudok tenni.
Hammon Serra
Félreértés ne essék, nem beszó'tam, csak jeleztem, hogy manapság rengeteg az ilyen jellegű buzniessman, aki csak közvetít, aztán ha garizni kéne akkor már késik a nagyker, meg nincs raktáron...
Én is (mi is) kereskedelemből élünk, ugyan nem is számtek, de nagy különbség nincs a gariztatásban. Ha késik a nagyker, akkor nem vonogatom a vállam a vevőnek, hanem leemelek a polcról egy cserét (esetleg más márkát, ha az is jó neki) vagy visszaadom a pénzét és majd leboxolom a nagykerrel. Lehet, hogy nem a leg - profitorientáltabb hozzáállás, de hogy a legkorrektebb, az tuti. -
Igen, de elég ritka ez az eset, egy hagyományos meghibásodásnál nem ez a jellemző, pl. 1 hónap múlva tönkremegy valamid, akkor marad a javításra várakozás.
Ja, igen, és pontosan ahogy írtad, hivatalos vásárlás esetén.
És akkor visszaérkeztünk a dolog elejére, vagyis aki így vásárol, az tudja is hogy nem egy hivatalos helyen vásárol.
De félre ne érts, még véletlenül sem ellened beszélek!!!!!
[Szerkesztve] -
-
sasa311
veterán
Ha azt mondták neked, hogy add meg az adataidat átutaláshoz akkor ezeket kellett megadnod:
Bozsik Attila
(CIB Bank.)
10700536-55694959-51100005
Ugyanis a sárga csekkel bohóckodás az befizetés nem pedig átutalás, az átutalás egyik fél számlájáról a másik fél számlájára történő pénzmozgatás, amihez egy név, egy banknév és a fenti sok szám kell.
Grat a sikerhez. -
-
blueMerle
veterán
Sajnos imserem a helyzeted, engem is már akartak becsapni ilyetén módon, akkor közel 200 000 Ft-nyi szlovák koronával. A delikvensnek elég volt annyi, hogy megjelent nála a rendörség és másnap, autóval lehozta nekem a pénzt. Elötte ö is 2 hónapig átutalási gondokkal kuzdött, ugyanilyen Mikádó féle mesékkel, hogy nem jó a számlaszám, aztán nem volt jó a papír, biztos a bank a hibás, én hazudok, stb...volt minden
OFF: Pozitívan gondolkozni, hinni valakiben vagy valakinek egy dolog. De aki még ezekután is bármit elhisz Mikádónak, az egyszeruen naiv. -
Ősember
őstag
igy van, én tanusithatom, hogy ricsi99 dolgozott számtechboltban. anno hatalmas segitséget nyujtott amikor pár házzal odébb becsapott a villám és az alaplapi defektröl szakvéleményt kellett irni. teljesen korrekt és emlékszem cserébe mit kért: ''2 uppot és rendben vagyunk'' - nem haszonlesö, biztos vagyok benne, hogy ezen az ügyön sem meggazdagodni akar, csak azt megkapni, amiért fizetett és jogosan követel.
-
magi20
senior tag
azt a k....-a mi van itt bazz,már 1 órája olvasom,és próbálom kisilabizálni hogy mi a fene van.
Figyu Ricsi99....sajna ilyen tényleg van a nagykernél.....ha te is ezzel foglalkoznál ,hidd el nemegyszer szívnád a fogadat,és csomószor kerülnél olyan helyzetbe,amikor cikinek érzed közölni a vevővel,mert tudod hogy nem a te hibád.és nem tudsz mit csinálni,hiába telózol basznak rád,gondolok itt a nagykerre.
szerintem holnap el fogja utalni neked a pénzt,úgyhogy nyugodj meg.
ha nem akkor gázos,de csakmégis sikerülin fog.
ha Mikádó semmiképpen nem fogja a dolgot a cibnél,akkor meg adja fel postán.
bár ezek a bankos dolgok érdekesek,de amugy otp-ről is át lehet ám utalni neten,ha mikádónak ez van. -
blueMerle
veterán
Ez nagyon szomorú, úgyfest egy újabb utalási gondokkal küzdö emberrel van dolgunk. Kövezzetek meg, ha Hidi-nél sem ugyanez volt a gond. Akárhogy is nézem a dolgokat, erös dejavu érzésem van, ráadásul nagyon egyértelmu, hogy ricsi99 kolléga erösen be lett csapva.
Én a helyedben holnap reggel azonnal feljelenteném, talán egy kicsit észbekapna
Ez a ''lemegyek és megverem'' dolog pedig nagyon rosszul is elsulhet és még neked lesz bajod belöle. -
Ősember
őstag
nem irtam volna, ha nme lennék benne biztos. van sárga papirom 06.20-bol is (ha gondolod elküldhetem majd a fényképét) és ott csak a 4-6-4- számjegyü banki azonositod lehet beirni. amugy tejesen igazad van, itt ö volt a hunyo, mert ha már legalább a bankot megtalálta, akkor igazán megkérdezhette volna mi a szitu, de ezt én is irtam. nyitvatartas mondjuk neten is fent van szoval tényleg megnézhette volna.
-
Ősember
őstag
nem akarok itt ellened szolni, de meglehet, hogy volt bankban... itt erzsébeten én is mindig cibbe megyek pénzt befizetni magamnak és kétféle sárga papir létezik. az ujfajtán rajta van a banki azonositod (4-6-4 karakter) és a számlaszámod (3x8 karakter). ha tényleg cask a 3x8-ast adtad meg és a régi fajta sárga papirt vette el, akkor itt te is hibázhattál, bár ha lett volna annyi türelme, hogy odamegy az egyik banki munkatárshoz és megérdeklödi mi a helyzet nem kellett volna ''potyára mennie''.
-
Sárpac
nagyúr
Szia!
Nem akarok beszállni, de azért leírnám személyes tapasztalataimat a nagykerrel kiskerrel kapcsolatban.
2004ben rendeltem br.120k-ért egy MSI 6800GT AGP típusú karit.
A kari rendeléstől számított 2.hét végén érkezett meg.
Mondanom sem kell már nagyon vártam 1idegbaj. Puff bele is vágtam a gépembe gyorsba és indítom, nagy füst kellemetlen szag kártyán nagy égés nyom. Na erre jött a 2.idegbaj. Felhívtam a kiskert, hogy gyorsba küldjék is vissza a nagykernek cserére. (a törvény szerint 3 napon belül ui. csereköteles vagy zsé visza) A kiskeres fickó nyugatott, hogy másnap megy a nagykerhez és elintézi. Mondanom sem kell a nagykernél nem volt ilyen, de még csak hasonló típusú kari sem 3.idegbaj. Vártam 1hetet ígérték, hogy biztosan jönni fog nem jött. Vártam még 1hetet akkor sem jött ilyen kari. Még két újabb hét semmi, ígérgetés stb. (közben a kari piaci ára kb. 30k-t esett) mondom oké elég zsét vissza hát sajna 90k ennyit tudnának visszadni 4idegbaj. Kövi héten már a 5. idegbaj és dühroham után végre megjött a csere karim megspékelve egy Doom3al amivel persze kinyalhattam a hátsóm. -
Petek
tag
Megértem, hogy ideges vagy, de szépen higgadtan kérj egy cserekártyát mikádótól ( ezt a lehetőséget Ő is említette ) arra az időre amíg megjön a tiéd, illetve állapodjatok meg egy határidőben és akkor egy kicsit nyugodtabb lehetnél. Sztem Te mindenképpen jobban járnál, ha megkapnád a 2 új kártyát, mint ha az 55K-t, úgyhogy PEACE, és egyezzetek meg szépen higgadtan.
-
Mikádó
senior tag
A címem ha kell elküldöm privátba. A faterommal csinálom a bizniszt szóval vele nyugodtan beszélhetsz.. Max majd ő is szépen elmagyarázza neked hogy megértsed a dolgokat. A rendelés határideje már lejárt, ezt hamarabb kelett volna kitalálnod. Viszont rendelek neked a másik nagykerből 2 Sapphire x1950PRO kártyát. De én sem bízom meg benned. Honnan tudom én azt hogy te át is fogod veni a kártyákat? A pénzed ma megkapod.
-
Mikádó
senior tag
A garancia azt jelenti hogy cserélik a kártyát. Ami nálad is megtörtént volna ha belemész hogy rendeljek 2 új kártyát. Arról sajnos meg nem tehetek hogy eddig elhúzódot a garanica. Általában 3 hét alatt legkésöbb meg szokott lenni. Nagyon sok embernek gariztattam már akiknek 3 héten belül visszadtam a zsír új terméket. Te most pont belefutottál egy ilyen hoszabb garis procedúrába, és az a fő bajom hogy azt nem érted meg hogy nem én huztam a dolgot hanem a nagyker.
-
t1
veterán
Faterom kiskerben dolgozik, ő szokta rendelni a cuccokat pestről a nagykerekből, és ő rendezi le velük a garanciát is. Haverjaim általában nála vásárolnak és pl immárom 2x halt meg haverom WD vinyója és a nagykerre 1.5 hónapot kellet várni míg adott egy újjat, vagy pl még anno vett egy 6800Ultra AGP ami 130k volt, és nem érg meghalt volt rajta gair fellet küldve pestre cserélték neki...mire egy 7600GT AGP-ra aminek az értéke közelsem 130eft.
Csak hogy tisztán láss, nem kéne ennyire bemocskolni Mikádót, hanem tudod hogy müköden a dolgok.
Üdv: Kaller -
Pontositom magam.
Nem tőled vettem a karikat hanem olyan emberektől, akik tőled vették. Igy kinél kell érvényesitenem? Már csak a tisztánlátás kedvéért?
Ha kifelejtettem volna valamelyik privit ,irj és kirakom. Igazad van Bann-t is megérdemelnék mivel megsértettem a ph-s szabályokat.
Más bazárosnak is volt velem problémája ,de a mai napig levelezem vele ,mindenféle probléma nélkül... söt mivel ő közölte hogy az adott termék nem lessz meg hamar igy csendben várok most is.
Elnézésed kérem ,ha számodra nem megfelelő helyen jeleztem ph-n hogy veled kapcsolatban rosszul értelmeztem pár kifejezést ,avagy biztos rosszul emléxem arra hogy hogy mennyi időt mondtál....lehet ezért nem törlök soha privit vagy msn üzeneteket ,hogy vissza tudjak olvasni.....
Amennyiben úgy látod hogy kihagytam a párbeszédünkből valamit ,vagy nem jól másoltam be jelezd felém.
Látom sértőnek találtad hogy az utolsó prividet nem másoltam be ide 1-1 ben. Levéltitokra vontkozó szabáylok szerint ugye nem is tehetem. Az előzőhöz viszont jóváhagyásodat kaptam.
Most még kérnék valamit
Néhány hírdetésedél láttam 1-2-3 év garanciát vállalsz.
Le irnád ide pontosan hogy mit jelent? Mivel nálam és nálad úgy látom nem ugyanazokat a fogalmakat takarja ez a szó.
UI:Aktuális piaci áron pedig ,azt az árat értettem amennyiért álltalában a kereskedők árulják. Amit te mondasz az kb 22-23k darabonként .Szerintem jól titkold a forrásod mivel itt mindenki (ph bazár) átlagban 10k val többért adja, lehet ők viszont más nagykertől más ''szerződéssel'' vásárolnak.
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Nem értem te miről beszélsz. Mi az hogy aktuális piaci ár? Ilyennel mennyél már be egy nagykerbe azt kiröhögnek. A nagykerrel úgy van a megbeszélve hogy mindig az alkatrész jelenlegi árat kapom viszza mivel ennyiért tudok náluk ismét újat venni. Ezt fel is ajánlottam neked mint lehetőséget. Amúgy ennyi erővel a kártyát nem is tőlem vetted személyesen hanem mástól. Írásodl szerint nekik kéne viszzadnod a karit és nekik kéne gariztatni. Viszont innentől kezdve engem nem érdekelnek az írásaid. Felejtsél el. Ma nálad a pénzed. Meg az is érdekes hogy nem az összes privit teszed közzé?! Amúgy a PH-n meg egy igazi bannt megérdemelnél mert az alapelvekre k@kilsz. Meg az is érdekes hogy más bazárosnak is volt veled hasonló problémája. Létszives többet ne írj nekem mert nem fogok válaszolni.
-
Kicsirics77
veterán
én 1 szer üzleteltem vel 1 tálcás procit 1 4000+ san diegot de lekopogom,hogy a kb másfél órás késésen kívül nem volt gond semmi más
szvsz elég tetű dolognak tartom hogy miutánn lelép innen és nem csinálja a bazáros topikját a gari is ugrik mindenkinek vagy hogy kamu gari és közben eladja a cuccost másnak jó kis haszonnal -
Incubus
tag
Neked értelmetlen (mert tudod mi van benne), neki nem (mert ez a munkája). Amúgy nekem is voltak késéseim (Sanyi2007) és nem tudok hívást fogadni, mert hallássérült vagyok. SMS vagy email játszik sajnos. Mire megtudják az ügyfelek, h miért nyomom le a telót mindig, kapok rendesen tőlük, mire felfogják szegénykék, h nem mindenki olyan tökéletes mint Ők és nem mindig kerek a világ....Persze utána semmi gond, de amíg addig eljutnak vagy inkább a felismerés a tudatukig, hát az néha fájdalmas....
-
WarMachine
csendes tag
Halihó!
Én egy bizonyos öregember nickkel bíró fiatalemberrel jártam úgy, mint ricsi99.
Siettem haza munkából, haverom gépében kicseréltem a videokártyát (ezt akartam eladni neki), hogy majd jól le tudja tesztelni, amikor eljön, majd felhívtam ,hogy jöhet, ha gondolja. Azt mondta, 1 órát késik, mert vár valakit. Aztán többet nem vette fel a telefont aznap... Csupán 4-5 órát vártunk rá, mielőtt visszacséréltem a gépben a videokártyát...
Lehet, hogy ''dechris'' és ''öregember'' rokonok? -
oncsi
őstag
Az az előlapi panel amit még mindig nem tudtam neked megjavitani?
Egyébként van egy egyszerű és számomra érthetetlen modon nem használt, bizalom ébresztő mód is. Mégpedig az, hogy ha valaki nem ad meg pontos elérhetőséget (na nem címet, de legalább telefont,várost,) akkor az számomra már nem űzletfél. Azonkivül, hogy sok bonyodalom, és fölösleges levelezéstöl megkimélne, még esetleg gyorsabbá is tenné az űzlet legonyolitását. Én már 25 éve számitogépezek. ebböl 15 évig csak baráti, és pozitiv tapaztalatom volt. De ami az elmúlt 5-7 évben zajlik a számtech fronton, az már nem az én világom. fiatal, ''nagytudású suhancok'' kioktatnak, néha leirhatatlan stilusban..... Sokszor inkább elálok az üzlettöl, mert nem éri meg az idegeskedés azt a pár %-ot ami esetleg haszon volna rajta. Persze vannak akik ebböl élnek, és mégis képesek pár forintért anyázni. Pedig pont nekik kellene megteremteniük a saját jóhirüket. Én mindenképpen támogatnék valamiféle szelekciot. Ha a Vatera-n működik akkor itt is lehetne valami hasonlot csinálni. figyelmeztetés, idöszakos majd esetleg végleges kizárás, Valamiképpen tiltanám a töbszörös regisztráciot. Esetleg kötelezövé tenném a leelenörizhető elérhetőséget. Persze tudom, hogy ez nem mindenkivel szemben lenne etikus. Még vannak sokan akiknek nincs saját gépük, vagy telefonjuk. De valahol meg kelene huzni egy határt ahoz, hogy kizárhassuk a csalókat.
De a becsapot vevök is hibásak!! Ha egy üzlet ugy köttetik, hogy nesze ezek jó ramok és fussunk össze a nyugatinál az legalább egy adás-vételit írhatna amiben benne van minden jogilag megkövetelt feltétele annak, hogy a beigért garancia ne csak szó legyen. Ha valaki megtagadja (ami egyébként is minden adás-vételnél kötelező lenne) az már ki is állitotta a saját minősitését. A papir megirása az adatok egyeztetésével sem több 3 percnél. -
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged