- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Aktív témák
-
Ivanh
senior tag
válasz
RoyalFlush #8104 üzenetére
de az hogy átb@sztak, az nem minősül magánlevelezésnek...
akkor mi a fenéről beszélgetünk ebben a topikban..????!!!!!!
a végén már el sem lehet mondani, hogy mi történt, mert CSAK A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYÉVEL lehet...
Teszek a másik fél engedélyére, ideje lenne már egy-két trógert kivágni innen, akik csak a ph tekintélyén rontanak, azonfelül ,hogy másoknak kárt okoznak!
-
Realradical
őstag
válasz
RoyalFlush #8088 üzenetére
Üdv! Kalandor topicját nem frissítik a srácok a phmegbizhatosag-ra, lévén, hogy az később jött létre és úgy gondolom , nem is lenne rá energiájuk. Ha érzel magadban lelkierőt persze beállhatsz frissíteni Te is.
Ez a topic 2 okból nem frissül olyan rendszerességgel, úgy mint a jópontos.1. többször anyázásába fordul a topic és nincs az embernek elég lelkiereje kimazsolázni az igazságot. (akik rögzítik a dolgokat nem is döntenek arról, hogy kinek van igaza hanem csak rögzítenek ez az alapelv)
2. eddig akárki csinálta ezt a topicot reflexből flamehegyek céltáblája lett.
Persze csinálhatsz saját oldalt erre a célra, de szerintem szerencsésebb lenne a már meglévőre fejleszteni az ötleteidet. Hozzáteszem én annó megcsináltam a phmegbízhatóságot, jó gyakorlás volt, de már kivontam magam belőle.
Macerás up to date tartani. Ha valami cookie alapú megoldást a PH bejelentkezéssel meg tudnánk oldani máris tudna pl. mindenki szavazni bizonyos keretek között. A górék kifejtették, hogy ezzel nem kívánnak foglalkozni ( a piac rész egyfajta szükséges rossz nem szerves része a PH!-nak) és elvileg készítik a saját értékelő rendszerüket. (lassan már több mint egy éve, gondolom Panthernek van ezen kívül pár dolga)
No tömören ennyi. Ha vannak ötleteid dobj egy privit , jó eséllyel össze tudunk hozni valamit
-
udi
őstag
válasz
Nagyon jol hangzik
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Az akarat dícsérendő, de javaslom, hogy a továbbfejlesztés előtt kezdj bele az Adatvédelmi törvény és az Adatvédelmi Biztos Ajánlásainak olvasásába.
Sajnos, minden ilyen "feketelista" több gondot, aggályt jelent, mint a haszna. -
Attix82
addikt
válasz
Hat karbantartast igenyel, folyamatos frissitest....nick nev (igazi neve is jo lenne melle) + problemak szama. De jo lenne ha lenne , elerhetove tenni az Aproghirdetes oldalan....nagyon jo lenne.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #8081 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz
RoyalFlush #8086 üzenetére
25k-t a 40ből.
-
Attix82
addikt
válasz
RoyalFlush #8050 üzenetére
A pirospontokat senki se vegye alapul, mert baromsag kb....bereggeli magat mas neven , beir valami nyalizos szoveget a masik nevenek es kesz is. Viszont itt ebbe a topicba rakeres a nevere es mar tolja is a negativ elmenyeket....mar irtam is: Aprohirdetes topicba kiemelten ki kene rakni ezt elerhetokent.
-
Rive
veterán
válasz
RoyalFlush #7678 üzenetére
... csak aztán olyan méltatlan és szinvonaltalan ortélyozásba csapott át, amivel a PH! még ilyen áttételes formában (kiemelés) sem óhajtott közösséget vállalni.
-
henry1998
csendes tag
válasz
RoyalFlush #7557 üzenetére
Szia!
Írtam már, de biztos nem olvastad!
Nagykanizsai illetőségű tag/ok/
Az az iagzság, hogy nem tudom 2, vagy 1 emberkéről van-e szó.
Állítólag egy testvérpár, de szerintem 1 személy a kettő.
én lucho - val üzleteltem, és állítólag a tesója ferkow11.
Neki van egy piros pontja is, nagyon jó értékeléssel.
Ezért nem is gondoltam rá, hogy átvág/nak!
Üdv. -
Quan-Chi
őstag
válasz
RoyalFlush #7391 üzenetére
mostmár biztos h szar, ugyanis vissza akarja küldeni...
bár mondjuk dísznek még jó lehet!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
RoyalFlush #7386 üzenetére
igen röviden ez a helyzet! ha pár nap alatt történt volna mindez, szó nélkül visszavettem volna! nade majd 2 hónap után...
mivel a deszka már vagy 3éves volt így csak kipróbálás gariba! a szokásos 3 nap...
-
Oczu
senior tag
válasz
RoyalFlush #7302 üzenetére
Abban az esetben természetesen ez a negatív nem lett volna érvényes....de azért nagyon szűk 2 óra....
-
Oczu
senior tag
válasz
RoyalFlush #7300 üzenetére
1 óra 46 perc múlva.
tothl: De megkapja én is elfogadnám fordított helyzetben, ha én ajánlom, akkor az a korrekt, ha megvárom a választ a kérdezettől, bakker ez mindenhol így működik....ezek szerint Neked tökmindegy, ha eladtad, eladod másnak is? ha pl a Vaterára felteszel egy terméket, leütik, de nem tudod odaadni a vevőnek, jár a negatív Ez a korrekt üzletelés alapja. Én sem teszek másképp, és ez nem az első ilyen negatív ebben a topic-ban és nem is az utolsó. Ha itt akar eladni, tartsa tiszteletben az íratlan szabályokat. Ne ragozzuk, aki nem ért evvel egyet, privátban megbeszélhetjük.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
RoyalFlush #7149 üzenetére
Az én aprómban, de már Hál' Istennek töröltetni tudtam a "hozzászólását".
A biztonság kedvéért azért csináltam screenshotot. [link] -
udi
őstag
válasz
RoyalFlush #7140 üzenetére
látom már
-
subaruwrc
félisten
válasz
RoyalFlush #7132 üzenetére
hihetetlen milyen naiv vagyok
-
udi
őstag
válasz
RoyalFlush #7102 üzenetére
Ez jogos
jeleznie kellett volna hogy miket szedett hozzá össze és ugy eladni,tudom hogy próbált rendes lenni de igy nem volt fer a dolog...nehéz szitu -
pityu6
tag
válasz
RoyalFlush #7070 üzenetére
igen,csak ezt nem tudta,hogy a laphoz ennyi cucc jár,tényleg nem járt hozzá semmi.
oem lapként vettem Én,és majdnem csináltam belőle egy dobozos verziót. -
GeryPc
senior tag
válasz
RoyalFlush #6899 üzenetére
mert f@sz voltam,nem egy 16 éves suhanc a srác hanem 30 fölötti,telefonba is teljesen normális volt,több mint egy 1 éve tag gondoltam bízhatok benne,hiba volt,de ettől még a tény tény marad hogy átkurtak!
leírtam milyen állapotban van.......de itt vannak a képekhttp://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00322p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00323p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00325p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00326p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00327p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00328p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00329p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080704/DSC00330_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
poffsoft
veterán
válasz
RoyalFlush #6744 üzenetére
hogy mik vannak...[OFF]#6741:priviztem!
[/OFF]
-
Macka
veterán
válasz
RoyalFlush #6426 üzenetére
Mivel pécsi, és én is az vagyok, ismerem. Volt vele több üzletem, probléma nélkül. Tény, hogy érdekes srác, de jó fej, és mindig korrekt volt. Ha gondolod, felhívom telefonon, vagy átküldöm pü-ben a számát.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush #6350 üzenetére
hoppá...
-
I_Am
veterán
válasz
Mostanáig nem akartam beleszólni, de ott vannak azokon is, csak nem ennyire látványosan. Csak a kék árnyalatait kell kicsit figyelni. Sőt a bekapcsológombon is ott a vonalnál az a sérülés, ami az új képen is. Más szög, semmi mélységélesség.
-
Mr X
veterán
válasz
Ezt mondom én is... Ez már nem fogható a fotózás közbeni fényviszonyokra.
-
kavicssli
addikt
válasz
RoyalFlush #6343 üzenetére
nem nem! 6 képet csináltam olvass vissza kicsikét!
Most éppen az eldóval beszélek telefonon de lemerültem!
-
Timocicu
senior tag
válasz
RoyalFlush #6218 üzenetére
Szerintem túlságosan is megbízott az eladóban. Vesztére!
Teszem hozzá a piros pontok sem jelent mindent!
Valószínűnek tartom,hogy nem feltétlenül mindenki az üzletelés miatt regisztrált ide be!
Például én sem csak kifejezetten ezért! -
Timocicu
senior tag
válasz
RoyalFlush #6212 üzenetére
Amit jelent!
Fele-fele.Viseljék együtt.Mivel nem hinném,hogy bármelyik hibája is bebizonyítható.
Szépen adja vissza fele árát a telefonnak az eladó.Fifti-fifti.
Mivel az utolsó kikapcsolásnál ugyanúgy történhetett hiba,mint az első bekapcsolásnál.Nem?Így mindketten károsodnak és tanulnak az esetből.Legközelebbi adás-vétel során sokkal körültekintőbbek lesznek és azt hiszem,mindenki aki ezt az esetet elolvasta,mindegyikünknek tanulságul szolgál!
Igaz,gondolom,nem ez az első és nem is az utolsó eset,hogy valaki így jár!
-
vagamo
őstag
válasz
Találkozzanak félúton, ahol van telefonos adják el, vagy javíttassák meg! Ha eladják, egészítsék ki a veszteségüket fele-fele arányban! Ha pedig megcsináltatják, hasonló osztozkodásba kezdjenek! Vagy az Eladó vegye vissza a telefont értékcsökkenéssel, hogy szintén fele-fele legyen a veszteség! Ez csak 1 fikció és Talán megvalósítható!
Macka: Ha veszek is nem postai úton kérem az átadást! Persze senkit sem lehet kötelezni, hogy bárhova is menjen, de én nekem nem kellet volna ebben a formában! Szintén a számomra legelfogadhatóbb megoldás lett volna, ha félúton talállkozunk és kipróbálom!
Timocicu: és a Telefonnal mi legyen? Adják neked?
-
Macka
veterán
válasz
Igen, a posta szerintem most nem hibázott,mert ott lenne külsérelmi nyom is. Eladó nincs könnyű helyzetben.
Viszont, ha magamból indulok ki, én nem veszek meg olyan terméket ennyi pénzért, amin nincs bekapcsológomb. És kopottas... Ez azért előtevetit dolgokat. De ez én vagyok. -
gizda
senior tag
válasz
RoyalFlush #6089 üzenetére
Köszönöm! Ezt nem tudtam,de legalább így nem sértettem szabályokat.Én szívesen közzé tenném,hogy mindenki lásson világosan mindent.Részemről nincs akadálya.
SZERINTEM NEM HIBÁZTAM /HACSAK NEM, MERT HASZNÁLT TELEFONT AKARTAM VENNI/ AZ ELADÓ SZERINT Ő SEM.SEGÍTSEN MÁR VALAKI MEGOLDÁST TALÁLNI!
-
jokeman
aktív tag
válasz
RoyalFlush #6073 üzenetére
Sorry nemtudtam
-
shtml
őstag
válasz
RoyalFlush #6064 üzenetére
A webáruházból rendelt termékekkel ellentétben itt semmilyen garanciát nem vállalt az eladó a telefonra. A legegyértelműbb tényleg az az ilyen esetekben, ha ezt is megbeszélik a bizniszelő felek.
Bizony. Szerintem az lenne a korrekt, ha fele-fele arányban osztoznának a káron, hiszen mindkettejük hibája, hogy a kockázatviselésben nem állapodtak meg. Már csak azért is, mert egyik tagnak sincs fekete pontja, piros viszont van, ezért ne feltételezzük egyikről sem, hogy be akarta csapni a másikat.
-
kavicssli
addikt
válasz
RoyalFlush #6047 üzenetére
Így van felajánlottam hogy felmeek Pestre de ő elzárkózott! mivel diákigazolványom van még amellett hogy dolgozok! Nem is kellett volna sokat vizetnie pluszbamert kapásból az 5000ft ból lejön az 1670ft csomagküdési pénz4 ...és akinek nem ér meg 3330ft ot azt nagyon sajnálom!...és ez hogy így jött ki nagyon sajnálom! De mint emlitettem sokszor felmeek pestre és nekem is jobban megéri ha veszek egy 80.000ft-os cuccot hogy ott helyben megtudjam nézni a dolgot mint utólag derüljön ki a hibája!
-
Rhino666
addikt
válasz
RoyalFlush #4423 üzenetére
És akkor nem szabad elvárni tőle hogy korrekt legyen vagy mi a fene?
Elvileg felnőtt ember.
-
P00By
nagyúr
válasz
RoyalFlush #4176 üzenetére
Rev. 1.0-nak megfelel
-
batmab
senior tag
válasz
RoyalFlush #4176 üzenetére
nekem egy xxxlest küldj,Pest megyei Akciócsoport címkével.thx.
ja.és ez nem vicc....
-
Realradical
őstag
válasz
RoyalFlush #4169 üzenetére
Ennyit tudni róla.
-
P00By
nagyúr
válasz
RoyalFlush #4153 üzenetére
Jó ötlet! Én mennék, de csak akkor ha lesz egyenpóló
-
Kötelező
senior tag
válasz
RoyalFlush #4153 üzenetére
pm ment! Köszi
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #4149 üzenetére
Az utolsó mondat tárgytalan, látom listázni is lehet a rossz pontot szerzőket ..
-
greatchaos
addikt
válasz
RoyalFlush #3690 üzenetére
jól látod a helyzetet. az idő a lényeg
-
Gyuri27
félisten
válasz
RoyalFlush #3688 üzenetére
lol 600 nap latt csinálhatok 5 hszt 2 üzletet és mind kettő átkurás. Ezt te sem gondolod komolyan.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
RoyalFlush #3260 üzenetére
Szerintem sem, de lehet... Sőt az is lehet hogy énis djtoomi vagyok, vagy greatchaos is titokban.
De ki tudja... a djtoomik köztünk járnak -
old gray
addikt
válasz
RoyalFlush #3155 üzenetére
Jobban belegondolva igazatok van.
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
RoyalFlush #2329 üzenetére
Aham értem érdekes beszerzési sorend.
Akormeg főképp nem értem miért utasitotta vissza a kiprobálási.illetve tesztelési lehetőségett,valamint akinél késöbb kiprobálta miért nem tette előbb..hissz tudta,hogy hetekig honapokig nem lessz gépe amibe tesztelni tudja.
Enyire megbizott volna egy 1xx napja reggelt ujoncban ráadásul amikor ilyan nagy összegről van szó?A héten adtam el egy 3,2 es northwood procit azért eléggé felennék háborodva ha 1,5 vagy 2 honap mulva irná a vevő,hogy szar mert letörött egy lába,vagy nem indul ,vagy stb
-
greatchaos
addikt
válasz
RoyalFlush #2263 üzenetére
- úgy látszik, hogy önhibáján kívül nem tudott megjelenni - így ha többek is egyetértenek ebben akkor törlöm - amúgy a kérdésedre a válasz, igen, megkapta
-
Picco
addikt
válasz
RoyalFlush #2143 üzenetére
z0ty: en győrbe jarok es itt rengeteg embert megkarositott, ilyen vetlit olvastam multkor a boltja ajtajan h: elkapunk re #@ß$פ÷ CÉLPONT VAGY!!!
bar nekem nem volt vele bajom halistennek de Hammon: maximalis tisztelet neked azert mert zoty garis szemetet intezedudi te gaz, egesz nap csak ide floodolsz, inditvanyozom h ezert a kov. sort te fizesd
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #2118 üzenetére
A lényeg mostmár, hogy pont került a dolog végére.
-
udi
őstag
válasz
RoyalFlush #2068 üzenetére
Én is
-
Mr X
veterán
válasz
RoyalFlush #2068 üzenetére
Hol itt az átverés?
-
_Yvorl_
tag
válasz
RoyalFlush #2001 üzenetére
Hát az az ember egy külön tészta eladáson kívüli forumokban is láttam megynilatkozásait én már csak azok alapján se üzletelnék vele
-
Picco
addikt
válasz
RoyalFlush #1657 üzenetére
hali
nem foglalkoztam vele, igaza bol 1 kis p*cs, nem fogok annyi idot belefeccolni h talalkozzak vele....
amugy en a helyedben nem uzletelnek vele, eleg regota vagyok fent itt es ez volt az elso olyan dolog h bajom volt uzleteles soran.
nezd meg h masoknak is volt e vele baja azutan merlegelj szvsz....
sok sikert neked.udv: Picco
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra