- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
sikerült mégis megtalálnom a hirdetést..klitchko
-
leewi
aktív tag
klitchko-nak kérnék egy feketét.
Sajnos a hirdetést már nem találom..
Nemrég vettem tőle egy laptopot és a helyszínen többször is rákérdeztem egy bizonyos hibára és többször is megerősített, hogy a felsoroltakon kívül semmi baja..
Kértem 3 napot, hogy ha mégis bármi előjönne akkor legyen valami "garanciám" akkor azt mondta rendben..
2 napig nem volt időm foglalkozni a géppel a 3.-on pedig kiderült, hogy valamilyen formában vga hibás..
Hogy anyagi kár ért-e azt nem tudom mert a gép végülis eladható így is alkatrésznek -talán még jobb áron is- de ami idegesít, hogy teljesen normális hangvételben közöltem a gondom és kértem oldjuk mert most nem vagyok olyan helyzetben, hogy hónapokat várhassak mire eladásra kerül a gép..
az össz. válasz amit kaptam ez volt:
"nálam nem volt hibás ennyi."
Pár napot vártam is hátha a napi 2-3x bejelentkezése során nincs alkalma válaszolni..de semmi..
Így nem is a nagy anyagi kár miatt de a viselkedés szerintem nem ide való.. -
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
rally74 -nek HATALMAS FEKETE PONT jár!!!
Felhívom mindenki szíves figyelmét, hogy amennyiben mindenképpen üzletelni szeretnétek vele, azt lehetőleg utánvétes postázással tegyétek!!!Az eset tavaly decemberében indult útjának, amikor is előre utalással (nem vagyok a módszer híve, ezért kicsit utána néztem, de semmi okát nem láttam az üzletnek, pozitív visszajelzései voltak) vásároltam nála egy alaplapot, ami viszonylag gyorsan meg is érkezett, de a garijegy hiányzott a csomagból (3 év garival hírdette a lapot). Felhívtam, elnézést kért és elkezdődött az ígérgetés...
Azt ígérte elküldi a procival együtt, amit szintén előre utalással fizettem ki még 2008.dec.10-én, abban bízva, hogy legalább olyan gyorsan megkapom, mint az alaplapot és hogy a bakit is korrigálja! De sajnos gusztustalan módon visszaélt a jóindulatommal és bizalmammal (és rajtam kívül még vagy 4 emberével). Teljes mértékben megbízhatatlan és elérhetetlen, se e-mail-re, se sms-re nem válaszol, a telefonja pedig folyamatosan ki van kapcsolva! A privát üzenetekben feltett kérdéseimre azóta sem válaszolt, csak kapjuk a végeláthatatlan ígéreteket, eredmény nélkül! Az alaplapom árának visszatérítését is kértem tőle, arra sem válaszolt.
Erre a hétre ígérte mindenkinek a pénz visszautalását, ami a mai napig sem történt meg! Ki tudja, lehet, hogy elfeljtette, de talán egy élesített rendőrségi feljelentés majd felfrissíti az emlékezetét!!!Vigyázzatok vele!!!
-
laca999
csendes tag
válasz
laca999 #9992 üzenetére
BossImre, régebben LeAder néven futott, MSN címe fimre9@windowslive.com, mail címe ez is volt fimre9@citromail.hu.
Fellelhetőségi helye állítólag Nagyatád (most már kétlem), korábban Szolnok megye. Számlaszáma szerint püspökladányi, tehát az sem kizárt, hogy ott lakik.
Úgy gondolom, feljelentés lesz belőle. -
XtraXps
csendes tag
válasz
Burhnam #9850 üzenetére
Hi!
A nevem XtraXps.
Tehat valaszolnek az engem ert ragalmakra.
Azt irtad: "Szinte azonnal" jelentkeztel. Tehat nem elsonek, de ezt nem is tudtad.
Egy:
Ejszaka nem megyek kocsmaba -10 fokban a varos masik vegere.Ketto:
A hivj fel delig es megbeszeljuk nem azt jelenti, hogy 13.00 utan telefonalsz. Miszerint szep lassan hazavezettel, epp a lanyoddal jatszol...A hirdetesben mindenhol hangsulyoztam, SURGOS. Ha neked nagyon az volt, akkor tartanod kellett volna magad a feltetelekhez.
A szavamat akkor is es azota is betartottam. Ugyanis akkor nem adtam oda a "miskolci emberkenek". Miattad.
Ha pedig nem valaszolt volna a PM-emre 13.00 utan azonnal telefonhivassal, akkor ma a tied lehetne az iPod meg igy is.
A szavamrol annyit, hogy 2 ora hasznalat utan nala lefagyott a lejatszo. Ekkor feljott a lakasomra es a kabel csatlakoztatasa utan a geppel osszekotottem. Ezutan mukodott rendesen.
A bolti garancian kivul szemelyes garanciat is vallaltam ra!Te a tortentekre (Pedig en kertem toled elnezest, amit mar sosem tennek meg ujbol...) a telefonba orditassal tudtal valaszolni.
Nalam tiltolistan vagy es a tortenet az en reszemrol befejezve!!!!
A maganvelemenyem nem tartozik ide(Mert megint torli a modi az egeszet...), ezert inkabb azt irom le, hogy az elso pillanattol kezdve beleelted magad a sikeres uzletbe. Sem a valaszaim nem erdekeltek (Csak a tied lehet az iPod...), sem a tenyek.
Ezt is bizonyitja, hogy PM-ben toled megtudtam, hogy a ph!-n engem mindenfele buntetesekkel sulytottak, mert "atvertelek".Vegul megjegyeznem, hogy az iskolazatlan, eroszakos, tolakodo emberekkel a jovoben sem kotok uzletet.
Az ilyenek ne is probaljanak kapcsolatba lepni velem a sajat erdekukben.
-
daff
tag
Üdv mindenkinek!
kola19-nek kérnék egy kiradírozhatatlan feketét !
A történet a következő...Egy telefon cserében állapodtunk meg ami nagynehezen létrejött..... volna! ...
mindketten postázzuk, és ő melléteszi a különbözetet, de sajnos nem így történt.... feladtuk mindketten a csomagot, amit a feladási bizonylat fotójával igazoltunk is...de amikor reggel megkaptam a csomagot, kibontva egy ócska gagyi telefont találtam....mivel még a posta előtt voltam visszamentem és megtudakoltam mit tehetek....volt megoldás szerencsére.!!!.egy formanyomtatvány kitöltésével...és fél óra telefonálással sikerült letiltatnom a küldemény kézbesítését!...azóta se telón nem tudom elérni, se az üzire nem válaszol!....természetesen a "gagyi telefont visszaadom neki" amint megjött az enyém...és Személyesen eljön érte!Már csak azt remélem hogy időben intézkedtem és nem késtem el!
Remélem ti nem fogtok így járni!Üdv mindenkinek! daff.
-
mistixx
tag
Üdv!
rally74 Fekete pont.
Továbbá szeretném itt is jelezni, hogy senki semmilyen körülmények között ne utaljon neki pénzt!
Azért dőlt be neki sokmindenki mert itt és itt nem volt negatív visszajelzés róla, amikor ellenőrzésképpen megnéztem, hogy érdemes e vele foglalkozni. Halkan megjegyzem, továbbra sincs... örülnék, ha ez változna.
2008.decemberében azonban történt valami, mert az akkor kötött "üzletei" nagyon megcsúsztak.Volt aki ugyan megkapta a megbeszélt alkatrészt, de sem számlát, sem garit nem adott hozzájuk, pedig azzal együtt hirdette és még hitegeti is az embereket, hogy majd küldi a papírokat.Sőt olyanok is akadtak akiknek a pénzét küldte vissza, ők még a szerencsésebbek közé tartoznak.
De jelenleg is van legalább 4 ember akiknek együttesen kb. 300.000 ( igen háromszázezer) forintal tartozik.Érdeklődők kérem ide fáradjanak és üssék be a keresőbe a nevét.Lesz mit olvasni. -
darál0w
Jómunkásember
patricia kolléga nem azt küldte,amit megbeszéltünk,ez 1 hete volt,azota elérhetetlen.telefont nem veszi fel privire nem válaszol...
kérnék neki egy feketepontot.
gondolom ez nekem buko...kb egy 200ftos kártyát küldött egy 2000 ftos helyett -
laca999
csendes tag
Sziasztok,
BossImre nevű tagról van valakinek infója?
Utalás után eltűnt.
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
VinoRosso
veterán
Kérnék egy fekete pontot Gaborsz15 -nek.
Nem szoktam feketéket osztogatni, de ez most kijár! A következő a történet:Ma délután megkötöttünk egy üzletet, konkrétan ezt. Megbeszéltem vele egy találkát, azt mondta ma nem ér már rá, legyen holnap, megbeszéltük holnapra, bár részemről ma is jó lett volna, ugyanis egyik cimborám most fentt van Bp-en, és gyakolatilag azonnal érte tudott volna menni, még nem is voltak messzi egymástól. Aztán este írt, hogy jobb ajánlattétel miatt már el is adta a kártyát.
1: Nem szólt semmit előtte, ha már valakivel lebeszélek egy bizniszt, akkor az a minimum hogy szólok neki, hogy figyelj ez a változás állt be, ennyivel jobb ajánlatom van, megér e neked ennyit.
2: Azt mondta ma nem ér rá, mert iskolában van, erre hivatkozva tette holnapra a biz-t, aztán meg este ír, hogy már eladta a kártyát. Mos már abban sem vagyok biztos, hogy az a kártya létezik e egyetalán.
Nem ért nagy anyagi kár, mert csak annyival lettem rövidebb, amennyit az OTP lesápol a pénz kivételnél, de időm is elment rá, mert be kellett másznom az OTP-be befizetni a koma számlájára a dellát, mindezt meg lehetett volna spórolni, de így adtam a sz.rnak egy pofont.
-
Biriboyka
senior tag
Változás az ügyemben! Sikerült telefonon beszélnem norbit808-al aki megígérte, hogy a jövő hétig rendezi a hátralévő adóságát. Kíváncsian várom és az eseményeket leírom!
-
S.Feri
őstag
válasz
zsoca929 #9939 üzenetére
[zsoca929] kollegának kérnék egy fekete pontot, mert 1 hetet ígér arra, hogy szállítja a megrendelt terméket és 3 hét múlva szól, hogy megjött, de közben arra sem méltatja a kedves ügyfeleit, hogy egy ingyenes privát üzenetet küldjön a fórumon. Szerintem senki se várja már el, hogy hetekig várjunk napjainkban valamire.Az idő és az ígéret pedig fontos dolog. Anno az ilyen kereskedők miatt felejtettük el a boltokat, ne hagyjuk, hogy ide is betörjenek az ilyen megbízhatatlan ígérgető kereskedők. Gondolom legtöbbünk azért üzletel, vásárol itt, mert nem kell heteket várnia a megrendelt termékre, vagy az eladók korekkten megmondják, hogy bocsi öreg de az általad rendelt termék megékezési ideje 3-10 hét!
-
kem
addikt
válasz
Laraxior #9935 üzenetére
2007-08-11:
- Gigabyte GA-P35-DQ6 1333 FSB Sata2 DDR2 1066 3 év gar: 43.500,- -
oxox
addikt
Feketepontot kérek: [link] gergobacsi-nak
Vettem az egyik cimbimmel tőle két merevlemezt.
[link]A topic sokat elárul, de tömören a lényeg:
-Számlával igérte, amit még az átvétel napján is megerősitett. Átvétel 01.09.
-Átvételkor jelezte, hogy betegálományban van, ezért csak következő hétfőn (01.12) tudja küldeni..furcsáltam kicsit, de rendben.
-Következő hét kedden, majd miután nem reagált szerdán (01.13.-01.14.)jeleztem felé a topicban, és privátban, hogy amit igért várom.
-Egy héttel (01.19.)a másodikra beigért dátum után hivtam többször, de mivel nem vette fel dobtam egy sms-t, hogy nézze meg, a topicját, és a privát üzeneteit.
-kaptam egy levelet, (állitólagosan a gyermekétől…lányától), hogy korházban van, a telefonja levan halkitva, de megkérdi mi kell, és küldi…rendben gondoltam, szar ügy ha korházban van…várok…halkan megjegyzem, hogy valaki minden nap többször fent van az oldalon…tehát furcsa, hogy annak nincs annyi esze (már bocs), hogy lássa, hogy van egy csomó privát üzenete...és a lábával van valami gond, tehát a telefont felemelhetné mikor keresem, vagy Uram bocsá felhivhatna, hogy 1000 bocs, de nem tudom küldeni.
-01.24.-én megkérdeztem, hogy mikor kapom meg a számlát. 01.27. délutánra igérték.
-eddig volt cérnám. A mai napig nem küldte át. Több mint három hét telt el…ez inkorrekt..még én kuncsorgok utánna, gusztustalan tipikus magyar szokás, hogy az eladó szarik a vevőre, és még nekem kell utánna törnöm magam... és anyagi kár ért azzal, hogy olcsóbban megkaptuk volna gar nélkül...Senkinek nem ajánlom a fenti urat üzletelésre…és szétfogom offolni a továbbiakban a hirdetéseit. Természetesen belinkelem neki, hogy lássa mit is gondolok róla.
oxox
-
lacz_hu
csendes tag
[ferenc0414] Változatlanul, nem ír vissza, holott bejelntkezik. Változatlanul nem küldi a 3000Ft-nyi tartozását....
Ha lehet újabb feketét neki ! -
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Anyagi kár nem ért, viszont egyre gyakrabban találkozni olyan hirdetőkkel, akik sem az illemkodexet, sem a kultúrált viselkedés alapvető elemeit nem ismerik. Sokszor fordult már elő, hogy bizonyos hirdetett termékemre érkezett érdeklödő privi, amit megválaszoltam, de viszont válasz sosem érkezett. Szóval nem tudom, lehet megeröltető leirni, hogy "köszönöm nem érdekel", de szerintem ez legyen már minimum.
De amiért itt vagyok konkrétan, az nowan kolléga minősithetettlen magatartása a fórumon. Sokat gondolkodtam, hogy beirjam-e, mert végülis anyagi kár nem ért, de úgy érzem, hogy a történteket mégis dokumentálom.
Szükségem lett volna sürgősen egy s754 lapra, egy barátom gépében elszállt az alaplap. Lázasan kerestem neki gyors megoldást, és találtam is egy alaplapot, procival. A procira nem lett volna szükség, de megvettem volna azt is, csakhogy minnél hamarabb használni tudja a gépét a barátom. A többit leirtam a hirdetés 3.hsz-ben, azóta folyamatosan up-olva van a hirdetés.Szerintem az ilyen magatartásnak nincs helye a PH-n.
-
PH-User
addikt
válasz
PH-User #9909 üzenetére
Eltelt ismét egy pár nap, most már kezdem azt gondolni, hogy tényleg hiába várom a pénzemet vissza... Mióta az átverés ért Yana076, több dolgot kiderítettem az illetőről és tényleg nem tudom mit tehetnék, hogy visszaszerezzem a lóvét. A google segítségével utánanéztem kicsit az illetőnek, és észrevettem, ekkor és itt Gyimoti János néven regisztrált, most Kis János néven van fent, nekem pedig Nyeste János nevet adott meg a számlaszám elküldésekor. Gondolom a három név egy illetőre utal. Már azóta kicsit szorosabbra fogtam vele a dolgot, hogy ha nem küldi el az igazoló lapot, hogy feladta a lemezeket, kénytelen leszek a zsarukhoz fordulni! Erre ő azt mondja, kiküldi hozzám a rendőröket mert az én otthonomba több száz másolt DVD van és ezt a törvény bünteti! Kérdem én: Ő honnan tudja, hogy az én otthonomban mi van? Írta még azt, hogy nem köteles vissza utalni a pénzt, keressem a postán a csomagomat, ha nincs, akkor az az én bajom! Hogyan keressem, mikor még az azonosítókódot sem küldte el
Mondtam neki, hogy ezt neki kellene megnézni, mert ő adta fel. Szokás szerint nem válaszolt. Akkor írtam neki, hogy elfelejthetünk mindent, ha megmondja pontosan melyik postán adta fel a DVD-ket és én felmegyek Pestre és utána járok! Ez volt 2009-01-21 11:47:50-kor. Azóta is várom a választ... Szerintem nem adott Ő fel semmiféle DVD-ket... Próbáltam hívni, nem vette fel, aztán kikapcsolta. Nem sokkal később barátnőm felhívta és megérdeklődte, hogy van-e DVD-je. Azt mondta, hogy már nem árul DVD-ket, amit barátnőm olvasott, az egy régi hirdetés... Húzta az időt a Kedvesem, erre hirtelen átkapcsolt az ürge és mondta, hogy de van egy haverja akinek van DVD... és egyből kérdezte mikor akarja átvenni a lemezeket... Mondta barátnőm, hogy majd a haverjával megbeszéli. Mondta Yana, hogy ok, majd ő visszahívja. Őt is azóta is hívja... Mit tehetnék, hogy visszakapjam a pénzem?
Egy telefonszám, egy név és egy számlaszám van a birtokomban.
Remélem elég részletesen kifejtettem az újonnan felfedezett dolgokat.
Szeretnék kérni választ a kérdéseimre. Előre is köszönöm.
Üdv. PH-User -
iknight
senior tag
Üdv mindenkienk.
Közvetlen anyagi kár nem ért, de azért megosztanám veletek, Backrau felhasználóval hogy jártam. Hirdettem egy terméket, cserébe ajánlott egy másikat, még múlthéten, az ajánlatát elfogadtam, de azt mondta hogy nem tud érte jönni, csak ezen a héten, 22.-n írta ezt. Azt kérte tegyem el neki, mert " TUTI KELL!!!!!", illetve többször is megkért, hát eltettem, közben kaptam több jó ajánlatot is, sőt jobbat is mint amit ő ajánlott, de mivel szava tartó ember vagyok vissza mondtam őket. Erre a mai nap este, közli velem hogy mégsem kell neki. Már rég elment volna, de így kezdhetem előröl a hercehurcát...
A lényeg hogy komolytalan ember.
-
psuztito
csendes tag
válasz
PowerBuldog #9963 üzenetére
ÉN nem rally 74 vagyok nekem tartozik rally74 71-ezerrel december 4 ota héten atutalja azt mondja kiváncsi vagyok
-
syner
tag
pizzadoxxx közben jelzett, hogy kis baki miatt nem válaszolt a privikre, és a telefonját elhagyta, ezért nem hívott (mondjuk ettől függetlenül a számom már évek óta ott van az adataimnál, szóval előkereshette volna), de néha tényleg összejönnek a bajok, szóval hiszek neki
a biznisz elvileg még folyamatban, kimenetelről majd beszámolok
-
Oczu
senior tag
Na nézzük, mit látunk:
Ebből nem tudok változásról, kibóvéve a 9712Jelölések:
[link] sajnos Rally74, avagy Pustzito-ra újabb panasz érkezett, 71.000Ft tartozása van egy illető felé.
[link] Ha megtéríti a kárt, nem kapja meg a feketét.
Erről nem ártana többet tudni
A többi folyamatban, kiküldök pár értesítőt a feleknek
-
csyo
senior tag
hogatosnak a fekete pontja tisztázódott, nem érett be neki teljese feletére. Jelenkezett, és ellátott tanáccsal, mentsem a lapot.
Szerencséáre a PH-n segítségre akadtam, akik elláttak trükkökkel, tippekkel hogyan hozzam helyre a lapokat.
Most működik mindegyik.
Ennek örülök, remélem igy is marad:-))
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
[Ezen] a linken szereplő [Mot3c777] embernek szeretnék egy büd..s nagy fekete pontot kérni, mert egy ellenszenves, és hazudozós fiatalember, aki először másnak ígérte a memóriát, de végül enyém lett. 3 nap próbagarit ígért, és mivel a másik 2 memóriámmal nem ment az övé, így vissza akartam vinni.
Azt írta: "1000et 5-5-5-15 be viszik gond nélkül!" (Hát mit ne mondjak, max 960mhz-t ment a ram, de mivel én 1000mhz-n használom a mostanit is, így nem jött össze.)
Próbáltam hívni, persze nem veszi fel a telefont. Írtam neki sms-t persze nem reagál.Kis sunyi alamuszi gyerek, aki ne kerüljön a szemem elé!!!!
Ajánlom mindenkinek hogy ne vegyen tőle semmit, és ne üzleteljen vele!Köszönöm.
-
Biriboyka
senior tag
Sajnos beléptem az átvertek táborába az alábbiak alapján:
Árultam egy alaplap+proci+vga+memó kombót amire jelentkezett is norbit808 nevű fórumozó kolléga. Pü-ben mindent megbeszéltem vele és mivel kiderült, hogy nincs jól eleresztve anyagilag megbeszéltem vele, hogy próbálja ki és azután fizessen. Sajnos én voltam a hülye, mert már a nevéből következtethettem volna arra, hogy milyen személy is ő!
Mindennel együtt a feladás és a tartozása: 20.800 Ft volt! Irkálta, hogy "x" napon kap fizetést akkor utalja. Vártam az értesítőt, de nem jött. Telefonáltam mire a felesége vagy élettársa közölte, hogy Szlovákiában dolgozik és csak 2 hét múlva jön haza, de ígéri, hogy ő feladja a pénzt! Vártam, de nem jött.
Aztán egyszer egy meglepetés: 10.000 Ft érkezett postai feladással!!! Nah, gondoltam jön a többi is, de azóta semmi. Telefonokra, privátokra szintén. Amikor hívom az asszonya veszi fel és különböző indokokkal kimenti magát, szóval elég volt. Mint sokan tudják a szakmámat - sőt neki is megmondtam! - könnyű dolgom van. Utána nézettem a gyereknek és sok mindent megtudtam róla.
Megírtam a feljelentést és az illetékes hatóságnak elküldtem azaz a lakhely szerinti jegyzőnek postáztam mivel az eset összeg szerint hozzá tartozik.Egyébként ha valakit átvert az kérném jelentkezzen, mert akkor már nem a jegyzőre hanem a Rendőrségre tartozik! Ugyanis üzletszerűen követi el akkor....blablabla.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
blueMerle #9945 üzenetére
Mondjuk oké részben igaza van meg neked is.
De vele amúgy se tudnak mit kezdeni, az adatlapján lévő adatok nem biztos, hogy hitelesek plusz más is reggelhetett az ő nevével. Az IP dolognak pedig akkor lenne talán értelme ha tuti saját otthoni netjéről PH-zik jelenleg és esetleg pont fix IP-je van vagy a net szolgáltatója vissza tudja nézni ő milyen címeken netezett ebben az időben. (persze ezek a magyar rendőreink ennek se tudnának utánna járni az tuti)
Egyébként meg lehet, hogy éppen telefonról vagy bármiről írt wifi-re kapcsolódva egy nyilvános helyen vagy más netjéről, és akkor mit csinálnának a rendőrökvissza ássák, hogy mi volt a MAC címe? aztán lenyomozzák kinek a nevén van az a cucc amibe az a mac cím lapul? közli a rendőrséggel, hogy ellopták 1 hete a telefonját a buszon
-
madd dogg
senior tag
válasz
Mr.Skynet #9943 üzenetére
Nem mondtam, hogy csináljátok utánam, nekem volt már hasonló problémám, és megoldottam. El akart minket gázolni egy részeg hülyegyerek, mikor bementünk az őrsre, azt mondták baráti hangon, hogy kimehetnek helyszínelni, de úgysem találnak semmit, és feleslegesen pazaroljuk az idejüket. Na nekem azóta undorom van a fakabátoktól. Megkerestük a srácot, kocsija kint parkolt, kicsit átalakítottuk. Aztán mehetett ő is az őrsre, valószínű hasonló választ kapott, mert még itt ülök a szobámban a gép előtt. Csak arra akartam utalni ezzel, hogy jobb ha nem hagyjátok magatokat, mert az ország posványa pontosan az "elegem van, mostmár leszarom" emberekből él jól.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
madd dogg #9942 üzenetére
Csak példa: Névre, Címre postáztam, rendőrségen a nő megnézte és nincs bejelentett lakcíme a vevőnek.
Vagy még csak nem is az a valódi neve. Innentől ha megmondod, hogy találjam meg, főleg ha azt állítja a vevőm, hogy jelenleg külföldön van. Akkor inkább felbérellek téged, hogy találd meg verd "rongyá" a tartozásért, majd a pénzt tartsd meg te.
Így legalább az tudatosul bennem, hogy egy jó tettért fizettem valakinek (pl neked).Szóval szerintem sokan várjuk építő jellegű 5leteidet hasonló esetekben. Szerinted kihez fordulhatnánk ha nem a rendőrséghez, annak legalább remény szaga van és írásos nyoma marad. Legalább nem minket jelent fel az illető, hogy esetleg "rongyá" verte valaki, de agyilag sérült szóval csak tippelni, tud hogy mi vertük "rongyá" mert velünk volt problémás üzlete. Ez nem mindig megoldás kolléga, legalábbis szerintem nem az.
-
madd dogg
senior tag
Feljelentéssel szerintem nem sokat értek, mert nem köt senki írásos adás-vételi szerződést. Így bármit állíthat bárki. Sőt, ha az Apeh is beleszagol, onnantól visszájára is elsülhetnek a dolgok. Egyszerűen el kell kérni a lakcímet, és ha nem jelentkezik, ronggyáverni az illetőt.
-
csyo
senior tag
hogatos nak érik a feket pont.
két alaplapot is vettem tőle, ami hibás.
HOGATOS ÍRTA NEKEM, hogy van 2db alaplaja, és azt irja, hogy az egyik a konfigjával nem barátkozott...
Minél gyorsabban túl akar rajtuk adni, mert nemsokára kapja az intelest, s utána ahhoz szeretne venni néhány dolgot...
megalkudtunk, és elvittem tőle.
a lapok úgy érkeztek, hogy a tüskékel voltakhajolva, a szállításkor erősen sérültek.
Sebaj, ez még áthidalható le nem tört semmi sem, megcsináltam.
Emellett tele porcicákkal, efelet is szemet hunytam, kitakarítottam a lapokat.
Nos. viszont a lap nem megy, gondom van vele.
Hogatossal próbálom felvenni a lkapcsolatot, de nem válaszol (pedig it van a PH.-n, látom)
telefonszámára lenne szükségem, vagy egyéb elérhetőségére.
Szeretném, ha legaláb mondana valamit, hogy a lapnak őszintén mi baja, vagy visszavesz-e a rosszat, megpróbálja kompenzálni a dolgot valhogyan, stb...
De semmi hajlandóságot nem mutat a dolog megoldásának irányába.
Mit tegyek?
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy van-e elérhetősége, mert beszélni szeretnék vele, és tisztázni a dolgot.
-
zsoca929
aktív tag
[S.Feri] "kollégának" egy hatalmas nagy fekete pont,mert megrendeli a notijába a procit és nem hajlandó kifizetni,mert ő már eladta a gépét amibe szánta az alkatrészt..
Ez neki hatalmas biznisz volt,ezért nem hagyhatta ki,de azzal nem foglalkozik ,hogy mást sz@rban hagyott...és anyagilag megkárositott!
Vigyázzon mindenki vele és igy rendeljen bárkitől is a jövőben valamit.. -
naga
senior tag
Most eljött sajnos az idő, hogy sok sikeres üzletkötés és pozitiv tapasztalat után nekem is fekete pontot kell adnom valakinek: [BroodStar] "kollégának"
A sztori nagyon egyszerű, volt egy eladó XBOX 360 HD AV kábelem, amire ő jelentkezett priviben. Meg is állapodtunk, hogy dec. 31-én postázom neki utánvéttel, így jan 5-e körül kapja meg, ez az ő kérése volt, én előbb is elküldtem volna neki.
Feladtam 31-én reggel, postanyitáskor a kábelt, még munkába menet előtt, mivel tudtam, hogy csak 12-óráig van nyitva aznap az összes posta az országban. Délelőtt 11:49-kor írt egy privit, hogy bocs nem kell már neki, mert közben szerzett máshonnan egyet. Erre írtam neki válaszban, hogy már feladtam korán reggel, és remélem átveszi. Ezután nagy hallgatás következett. Január 6-án írt, hogy kapott értesítést a postáról és átveszi. Gondoltam lesz benne annyi gerinc, hogy tényleg átveszi. Vártam a pénzt, ami csak nem akart megjönni. 1 héttel az utolsó privije után, érdeklődtem a posta telefonos ügyfélszolgálatán, ahol mondták, hogy a kecskeméti postán csücsül a csomag, megpróbálták kivinni megint, de nem vették át. Ezután írtam neki megint, de újabb jó pár nap sem volt neki elég, hogy elmenjem érte, ezért 10 munkanap után a posta visszahozta nekem a mai napon. A veszteségem: 1280Ft postaköltség, és a szomorú tapasztalat, hogy ezután itt csak komoly, "öreg motorosnak" fogok utánvéttel küldeni bármit is.
Minden meg van priviben, a visszajött csomag meg itthon, azt hiszem nehéz lesz neki megcáfolni, ha lesz egyáltalán valamilyen reakciója. -
obligat
senior tag
illetve ez után a hozzászólásom után sikerült rátelefonálnom, azt mondja, kedden lesz feladva, csak nem elsőbbségivel, és a ragszámot majd megsms-ezi, vagy felhív.
Nos, minden papírt eltettem, a weblapot(a privi váltást az üzletről) elmentettem, a címét tudom. ha jól számolom keddi feladással, csütörtökre itt kell lenni a motyónak, legkésőbb köv. hétfőn feljelentem, ha nem. 1 hónapja kötöttük az üzletet egy videókarira. előző hozzászólást lehet szerkeszteni valahogy? (új vagyok)ha mégsem vág át, bocsánatot kérek majd. de elegem van.
-
Laraxior
titán
Gianni27
Kéretik egy feketepontot bevésni neki. Nem szoktam osztogatni...de ő megérdemel egyet
sztori:
Vásároltam egy Gigabyte P35-DQ6 alaplapot 2008. novemberben deicide kollégától. Nem is volt gond a lappal. Utaltam neki,küldte a lapot,igaz kimaradt belőle a hátlap de érkezett az is utána,szóval szépen egyben megkaptam a lapot.Igaz hogy ő odaadta Gianni27nek az alaplapot hogy ő postázza el nekem,és előtte nyomtasson hozzá garpapírt,de azt nem kaptam hozzá
Mivel erőteljes 3dmark06 mániában szenvedek ezért nem lett elég a P35ös lapokon a PCI-E1.1 ezért váltottam PCI-E 2.0-s EP45-UD3P-re. Közben a P35-DQ6 lap új gazdára talált, ceaser személyében,aki nagyon korrekt vásárlónak bizonyult,már nem először. (korábban egy ASUS Striker 2 Extreme,és egy Zotac GTX280 AMP!-ot vásárolt Tőlem,mindig előre utalt,és ha kicsit késtem is a csomagfeladással,akkor sem türelmetlenkedett..korrekt arc)
Most is szépen elvitte a lapot én mondtam neki hogy a lapra 3 év gar van (minusz az egy év amit nem nálam töltött el.) (nekem ezt mondta deicide...meg köztudott hogy Gigabyte lapot nem adnak egy év garral...) és most hogy ceaser is továbbadná az alaplapot (újra Striker 2-t szeretne) Gianni27 azt mondja...nagy nehezen sikerült végre kiszedni belőle ...hogy nincs is gar a lapon. Beszéltem deicide-el is...ő azt mondta hogy a lapon 3 év garancia van csak Gianni27 lusta előkeresni a garit
hozzátartozik a dologhoz hogy szinte könyörögni meg "rugdalni" kellett minden egyes privát üzenetnél gianni27et,hogy hajlandó legyen valami választ adni. Tehát úgy érzem jogos a fekete. egy eladó ne mondjon ilyet senkinek hogy lusta előkeresni -
madd dogg
senior tag
válasz
lacafaca #9914 üzenetére
Szeretném ha tisztességes hangnemet ütnél meg. Azért mert te 500 forintért akartál megvenni egy minimum, ismétlem lealkudva is MINIMUM 1000 forinos DDR333-as Hynix Notebook Memóriát. Kikérem magamnak azt is, hogy ez az első üzletem lett volna. A helyzet adott volt. A tisztelt úrfi a hiretéshez szólt hozzá, hogy ad 500-at érte. Igazából nem is akartam foglalkozni vele, de hogy ne legyek bunkó, írtam neki h minimum 1000. Neki postázni kellett volna, úgyhogy írt újra pár nap múlva, hogy 1000 de én állom a pk.-t. Azt mondtam neki, hogy ha nem változik a helyzet, akkor hétfőn utalja át a pénzt, én pedig küldöm a memóriát. Na ez volt szombaton. Pár óra múlva jött egy e-mail, hogy kellene egy másik vevőnek is a ram, ő 1100 forintot ajánlott érte, plusz még a postaköltséget. Mondtam neki hogy már elígértem, de erősködött, hogy adjak neki egy számlaszámot, és ő utalja. Megadtam, még szombaton átutalta, erről küldött is egy képet. (ugye a pénz a bankfiók nyitása miatt csak hétfőn érkezett meg). Ezért én hogy ne szivassam meg LAcafaca a.k.a. Magasdi László Nagykanizsai urat, írtam neki vasránap, hogy ne utalja a pénzt, mert sürgősben elvitték jobb áron a ramot. Ha véletlenül el is indította a tranzakciót, vissza is utaltam volna neki azon nyomban a pénzt. És hogy a póruljárt alkudozó szavaival éljek: Nem az csinál segget a szájából, aki üzletel és pénzt kap a portékájáért, hanem az aki 100 forint postköltséget is el akar zsibizni, aztán itt veri a nyálát feketepontért, de ahhoz túl szerény az IQ-ja, hogy bármilyen konkrétumot írjon a dologról. Remélem még nem kaptam meg azt a bizonyos feketét, mert a részletek ismertetésének hiányában nem érzem tisztességesnek. A napokban eladtam még 5 portékámat a ph-n keresztül, senkivel sem volt baj, nagyon korrekt üzletek születtek rendes megbízható partnerekkel.
-
törölt tag
PHM, Mr.Skynet köszi. Tavaly decemberben 16-án lett feladva állítólag. Vártam eleget, azt hiszem. Nem az összeg a lényeges, az nem számottevő. De hogy én járjak utána, mikor a bizonylat a másik félnél van? Amit a lassú netjére hivatkozva nem küldött el? Ez az, amit nem tudok lenyelni. Az ő részéről letudva a dolog, nem foglalkozik vele.
-
orkester
őstag
Idáig értesítettem az aktuálisan fekete pontra jelölteket, ahol nem láttam, hogy szóltatok volna nekik.
-
orkester
őstag
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
#16155904 #9927 üzenetére
Szia!
Nekem 1x küldtek így pénzt, 9nap alat érkezett meg. (kaptam fényképet a "bizonylatról" és rajt volt a dátum mikor küldte a pénzt a vevő ugyebár) Szóval szerintem is várj, ha 14 nap alatt nem érkezik meg kérj fénymásolatot a postai fizetésről, és menj be te a postára reklamálni.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy egy postán feladott összeg (piros csekken befizetett) nem érkezik meg, és a feladó állítása szerint ő hiába reklamál, a postán nem tudják megmondani, hogy mi lett vele? Szerintem kizárt, de erősítsetek meg ebben.
Üdv.
-
Zardon
csendes tag
Sziasztok.
Nos, hosszú mobil csere-bere pályafutásom során, ugy néz ki belefutottam egy csalóba?!
A történet december 26-án kezdődött.
Hirdettem egy Samsung i300x tyőusú telefont, és "megavox" (megvox@vipmail.hu) nicknévvel és email címmel bejelentkezett egy Nagy Csaba nevű, Tatabánya, Nyár utca 4/2, szám alatti lakos (tel:06-20-315-1412), aki egy új Sony Ericsson K660i-t ajánlott cserébe. Az üzletbe belementem. Kérte, hogy postán küldjük egyszerre, január 2-án, és akkor mindketten megkajuk a telefont hétfőre. Nos, Ő jelezte, hogy a készülékem megérkezett, de képzeljem el, hogy elfelejtette a postai írányítószámot ráírni a dobozra (jelzem a Város nevét feltűntette), így a postás visszahozta neki. Kértem, hogy akkor másnap adja fel újar, erre kitalálta, hogy közben az általam küldött telefon elromlott, és egy hét min. míg kiderül, hogy mi baja, de azért Ő elküldi nekem, amivel tartozik. Közben utána jártam a telefonom "hibájának", és kiderült, hogy semmi baja, csak a WM2003-as oprendszert megzavarta a srác vmi progival. Mindegy. Közben folyamatosan hitegetett,hogy küldi, majd január 9én írt egy mail hogy feladta, elsőbbségivel, értéküldeményként. A telefon azonban még így sem akart megérkezni. Újra hívtam, és azt modta, hogy bocsi, akkor mégsem tudta, csak 12-vagy 13-án, és mostantól egy másik email címen lesz elérhető, mert Londonban kapott munkát, és azonnal, még aznap este ki is utazik. Na, azóta, egyszer válaszolt az emailomra - melyben közöltem vele, hogy felejentést teszek ellene - és kérte, hogy bizzak benne, biztos meg fogom 19-re kapni a telefont. Ez azonban, még máig 20-ig sem sikerült. Vagy a posta lassú, és 2 hét alatt nem tud egy elsőbbségi levelet kihozni, vagy - valószínűleg - a telefon fel sem lett adva. Ja, kértem a srácot, hogy adja meg a ragszámot, amivel utána tudok érdeklődni, e azt modta, hogy nincs kint nála Londonban, így azt nem tudja. Vasárnap óta minden kapcsolat megszakadt. Szóval, szerintem ez a személy csaló, az adatai fenn vannak, VIGYÁZZATOK.
Ja, kb 26000 Ft-ot buktam. -
Egy elég rossz tapasztalatot szeretnék megosztani n1nja barátunkkal kapcsolatban. Még szilveszter estéjén lebeszéltem vele, hogy érdekelne az MSI P45 Neo2-FR lapja. Elég jó áron hirdette, úgyhogy gondoltam kár lenne kihagyni. Meg is beszéltünk, hogy rá egy hétre szerdán már a kezemben lesz, mert mondta, hogy van egy futár ismerőse aki ingyen kihozza nekem. Eljött a szerda, de a lap sehol. Rátelefonáltam este és mondta, hogy a barátja kórházban van, mert balesete volt és leghamarabb 11.-én, pénteken tudja feladni postán. Egy hétig vártam megint, de a lap sehol. Most vasárnap írtam neki, hogy mivan már, mert elég sürgős lenne a dolog. Utána felhívtam, hogy küldje el a feladószelvény számát sms-ben, amit a postán kapott. A telefonban azt mondta, hogy most árajánlatot készít, kb egy óra múlva küldi. Mondanom sem kell, abból sem lett semmi. Ő eddig egyszer sem hívott, én kerestem őt sokszor, de konkrét dolgokat nem mondott. Nemtudom ezért kijár-e egy feketepont, mert végülis pénzügyileg nem károsított meg, de az időmet rabolta hetekig
Gondoltam megosztom veletek ezt a kis történetet, hogy mindenki óvatosabban közeledjen felé. -
hodostamas
addikt
agicsilles14-el nem árt vigyázni.
Meghirdette hogy videokártyát keres, volt épp elfekvőben, cserealap megvolt. Hivogatott állandóan mikor lenne már jó a tali, aztán tegnap mára megbeszéltük 4-re. Erre most mielőtt elindulnék, bocs, mégse, pedig fél órája hívott hogy oké..
Épp szükségem volt egy tápra ami a cserealap egyik része volt, majdnem lemondtam miatta egy itteni vásárt, de még szerencse hogy nem. -
pisti0315
tag
Kedves kollégák !
Muréna azaz régebbi nevén Hidi^ úgy néz ki hogy behúzott a csőbe.
Egy DVD-íróval vagy annak az értékével lóg nekem. Sok kicsi sokra megy alapon, nem kellene annyiba hagynom. Személyes adatai megvannak mint pl. szül.dátum, lakcím, tel.szám, Iskolája neve, címe, email címei (a rengeteg közül csak kettő működik biztosan). Javaslatot szeretnék kérni az ilyenkor esedékes teendőkkel kapcsolatban.
Köszönöm.
Pisti -
Bordoi
őstag
válasz
motherboard #9917 üzenetére
A topik első hozzászólását elolvastad?
-
Macka
veterán
Mekkora (elnézést a kifejezésért) gennyláda: [link]
-
motherboard
csendes tag
NAGY feketepont Sanyi2007-nek, mert nem képes felfogni ha azt mondom neki NEM ígérek semmit, akkor az azt jelenti hogy egyenlőre semmi nem biztos, és ennek értelmében NINCS mihez tartanom magam.
-
syner
tag
pizzadoxxx fórumtárssal volt egy kis kellemetlenségem: megállapodás + talihely megbeszélve, időpont későbbi megtárgyalás a kiindulópont. Ezek után hitegetés, visszahívás igérgetése. Telefont nem veszi fel, vissza nem hív, privire nem válaszol, és újra meghírdeti a már lebeszélt terméket. Sajnos bíztam benne, emiatt egy (nekem kedvezőbb) üzletet nem kötöttem meg, mert ellentétben vele én tartom a szavam.
Inkorrekt eladó. -
lacafaca
addikt
-
törölt tag
Egy újabb valaki, aki összekeveri a szájat és a segget...
motherboard: Kb 3hete jelezte hogy kellene pár termékem. Nem vitte el, az én kérdésemre méltóztatott válaszolni, hogy éppen nincsen pénze... Eltelt két hét, udvariasan céloztam rá, hogy nem bánnám ha elvinné a cuccokat. Azóta volt már a ph-n, de annyi gerincesség nem volt benne, hogy visszajelezzen... Se nem szólt, se nem vitte elazokat amiket korábban jelzett felém
Negativ!
Küldök most neki egy privit erről, kiváncsian várom a reakcióját... -
PH-User
addikt
Sziasztok! Egy nagy fekete pontot adnék Yana076-nak. Az esemény így történt:
Kedden írtam neki PÜ-ket, mert láttam, hogy olcsón árul DVD-t. Felhívott, lebeszéltük, mondta is hogy enged egy kicsit, ha többet vásárolok. Kiegyeztünk 385db Maxell DVD-R-ben. Sok embernek rendeltem a környékre össze-vissza, szóval sok ember bizalma bennem volt. Szerdán írtam neki egy PÜ-t, hogy elutaltam a 17555ft-ot, ő feladta-e a cuccot? Nincs válasz. Másnap ír, hogy feladta az általam megadott címre, reméli, hogy megérkezik. Mondtam neki, hogy elsőbbségivel adja fel, mert csütörtökre nagyon nagy szükségem lenne a lemezekre. Megegyeztünk, hogy így adja fel. Eljött a csütörtök, vártam a postást, sehol semmi. Srácokat nagy nehezen lenyugtattam, hogy meg lesz, nem kell aggódni. Eljött a péntek, semmi. Hát a srácok már ezt egy kicsit furcsállták... Írtam SMS-t a srácnak, hogy merre járnak a DVD-k? Nincs válasz... Írtam 5 PÜ-t, nincs válasz. Eljött a szombat, látom volt fent már azóta amióta írtam neki. Mondom hívom addig, míg fel nem veszi. 2-3 kicsengés után foglalt lett a vonal, amikor pedig kb. 3.-jára próbáltam hívni, már ki volt kapcsolva. A mai nap folyamán többször is eljátszotta ezt. 3 különböző telóról próbáltam hívni, de semmi.
Kérdem én: Csalóba botlottam? Szeretném visszakapni a 17555ft-m, mivel nem rendelkezem még aktív keresettel, így nagyon nagy lehúzás ez részemről, főleg úgy, hogy néhány haver előre ideadta a pénzt.
Kérlek benneteket segítsetek!
Tisztelettel: PH-User, Kantuly János -
hard83
csendes tag
Hatalmas feketepont HUN_or -nak. 5-6 embertől is beszedte a pénzt, viszont senki nem kapott semmit. Fejenként ez 20-30 ezer Ft-ot jelent. Van aki csak felét, van aki semmit sem kapott vissza. A "Jelentsd a csalókat" topikban olvashattok róla.
-
LordVader80
őstag
SzZs1 kollégának feketepontot javaslok emiatt a hirdetés miatt.
Előre utaltam múlt héten csütörtökön, cserébe megjött kedden a csomag egy üres AMD-s doboz személyében. Se proci, se hűtő hozzá. Kedd óta tartó email üzenetváltások és rendőrségi feljelentés ígéretével a mai napon elvileg visszautalta a pénzem (kaptam egy printscreent egy netbankos utalásról). -
beers
addikt
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki ismét kár volt megbízni tag minősétéssel rendelkező emberkében
!
Természetesen név cím nem igazán olvasható a borítékon!
Állítólag Fekete Ferencnek hívják (a borítékon inkább Árpád olvasható)!A számlaszáma megvan, a levelet esztergomba adták fel!
Privire nem válaszol, kíváncsi leszek a fejleményekre!
-
Baga1983
senior tag
Nos én is egy nagy feketepontot szeretnék kérni Viewsonic [link] kollegának ugyanis eladott nekem 26000-ért egy P35-DS4 rev1.0 alaplapot, persze a gariapapirt nem küldte el. Természetesen az alaplap nem müködik, irtam neki vissza, az elején még szimpatikus volt, beleegyezett abba hogy visszaküldöm neki, ő is megnézi, majd utána intézi a garit ha rossz! Irtam neki hogy adja meg a címét, azóta eltelt 1 hét nem irt vissza, pedig többször is fenn volt. Óvok mindenkit a vele való üzleteléstől! Valszin 26000 ezer forintom bánja hogy szóba áltam vele.
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Mivel anyagi kár nem ért, fekete pontot nem kérhetek,de azért elmesélnék egy történetet.
Dj Ballon-ról és a hozzáállásáról.
Felrakott egy hírdetést ,hogy
eladó egy Q9450-es processzor.Jelentkeztem írtam neki privátot elsőnek.Kérésemre délután fel is keresett telefonon.Megbeszéltük,hogy aznap vagy legkésőbb másnap lerendezzük az üzletet.
Azon a napon még este felhívott,hogy biztosan kell-e a processzor,válaszoltam, hogy természetesen igen, kell még. Következő napon este felkeresett telefonon,hogy sajnálja, de nem tud feljönni Pestre az ónos eső miatt. Eddig nem is volt probléma. Másnapra azaz mára (csütörtök) megígérte, hogy este hozza nekem a processzort. Azóta hívtam 3x is telefonon nem veszi fel.Küldtem neki 2db sms-t ,hogy legalább szóljon, ha eladta volna másnak, de semmi válasz.
Ebben az a legrosszabb,hogy 3napja itt van mögöttem szétkapva a gépem proci nélkül,ami valljuk elég idegesítő dolog,főképpen,ha valaki használja is munkára a számítógépét.
Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gran Turismo
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest