Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz udi #7227 üzenetére

hát, én eddig azt csodálom, hogy valaki nem lépett fel az oldal ellen, hogy hagyja a sorozatos visszaéléseket. Jó, van jogi nyilatkozat meg deklarátum, hogy felelősséget nem vállal, de sztem ez - akárcsak az adatszolgáltatásra irányuló kezdeményezések - kikezdhetők, ha valaki mondjuk már a tizedik-huszadik embert károsítja meg, lehet hogy valaki az oldalt veszi elő.

Kaptam egy választ arról, hogy a telefonszám nem publikus adat, ezért a kezelése macerás. Namost a mienk speciel titkosított szám, ennek ellenére a mienket naponta vagy 5 telemarketinges találja meg, szóval ennyit az adatkezelésről. Az oldalnak nem is azt kéne szabályozni, hogy minden - akár nem publikus adatot is kitöltsön minden felhasználó - hanem aki igénybeveszi a hirdetések részleget, az igenis szolgáltasson valami egyértelmű infót magáról, önkéntes alapon. Vaterán ez pl úgy működik, hogy át kell utalni 100 ftot, ellenőrzésképp, hogy valós számlaadatokkal bírsz, addig a hirdetések, eladások közelébe sem engednek. Egy ilyesmi rendszer sztem megoldható lenne itt is, teszem azt egy jelképes összegért - mondjuk az említett 100 ftért - az illető megkapná mondjuk a más által említett regisztrált üzletelő rangot, és egyúttal információt is szolgáltat magáról. Ekkora összegbe sztem senki nem halna bele, és rédemes volna megfigyelni, és mér a kiváncsiság kedvéért jó volna látni, mennyivel csökkenek a fals hirdetések.

Aktív témák

Hirdetés