- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #9021 üzenetére
még az az oldal sem biztonságos,ez is ezt mutatja...
sajnos a csalókat 100%-ig nem lehet kiszürni -
orkester
őstag
válasz
Hammon Serra #9021 üzenetére
Nekem a tatabányai rendőrségre került a Vaterás, többszörös csalásos ügyem, hirtelen azt hittem arról van szó. Bár én még játékmobilt sem kaptam. Remélem az összes mocskos csalót elkapják és berakják 1-2 teljesen kulturálatlan bentlakó közé.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Hammon Serra #8453 üzenetére
Kicsit behergeltem magam, és ráadásul pajtásokra leltem, nameg amiből kiindult karcsi baráttal megfejelve, igazi inyencség
-
norb55
őstag
válasz
Hammon Serra #8293 üzenetére
ejha 1 havi fizetésem a 60K.
hogy a fenébe tudott így átverni?Nekem is már mondták sokan hogy vigyázzak de ennyire durva a helyzet akkór tréleg óvakodni kell.
nálam jázszaná el akkór biztos már valamelyik korházba sírna.
mosonmagyarovárról vettük a kocsit ménem szoltál előbb?
elhoztuk volna a pézed biztos bátyámék bennevannak a verekedésekbe (balhékba)üdv:Norbi
-
Bermi
aktív tag
válasz
ezt nem tudtam, hogy Neked is.
egész más történetet hallottam
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Hammon Serra #8296 üzenetére
El sem olvastam az elözményeket,de ugy tudtam kiröl van szó!! A szoveget meg a 2 OFF közé tedd pubi
-
VinoRosso
veterán
válasz
Feljelentetted legalább?
Ez is megérne egy misét. Kezd tele lenni a kukim az ilyen kis pitiáner kamillázásokkal.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Hammon Serra #7195 üzenetére
LOL!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Hammon Serra #7213 üzenetére
nem válaszolok
mondom beszéltem vele. -
Macka
veterán
válasz
Hammon Serra #7189 üzenetére
És azt honnan tudod, hogy mi az eredeti neve/címe? Mondjuk ha küldesz valamit, és visszajön a térti, akkor cím már van, ahol el lehet indulni.
-
finest
addikt
válasz
Hammon Serra #7195 üzenetére
"HA engem valaki átver elmegyek hozzá és összeverem Őt, az apját az anyját, az öreganyját és még a kutyáját is." - LOL, nem kímélsz senkit, még a kutyát is megvered! Kemény vagy mint a két tökű kutya!
-
sasa311
veterán
válasz
Hammon Serra #7197 üzenetére
Ha én kirakok a forumomon reggeléshez kötve egy olyan irományt hogy megölhetlek és a belednél fogva lógathatlak fel a parlament zászlórúdjára ha leokézod és te leokézod akkor azt hiszed attól én még megtehetem?
Az adatvédelmi törvény szerint nem lehet adatot kiszolgáltatni 3. fél számára csak különleges, hatósági végzéssel, és ezen nem változtat egy házirend, mert törvényellenes tartalom olyan, mintha nem is lenne.
-
Thrawn
félisten
válasz
Hammon Serra #7192 üzenetére
-
sasa311
veterán
válasz
Hammon Serra #7192 üzenetére
Tulajdonképpen nincs.
A PH-nek nem érdeke, hogy az üzlet az ő forumokon folyjon, így csak addig tesznek bármit, amíg az nem kerül túlzott erőfeszítésbe.Amúgy szerintem amit mondasz az adatvédelmi törvénybe ütközik.
-
sasa311
veterán
válasz
Végülis eddig kb 2 csilliószor lett megmondva, hogy a PH! nem vatera, engedélyezett a biznisz de csak saját felelősségre.
Majd ha a PH! %-ot szed a lefolytatott bizniszek után, akkor lehet mindenfélét igényelni. -
udi
őstag
válasz
Igy van
más: a vaterás dolog az sajnos kivitelezhetetlen.Itt az apró csak sokadrangu dolog nem erre fognak épiteni és költeni mindent -
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #7143 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.Modi figyelem mellett egy topikot csak ennek fenntartani.Egyből kevesebb és RÖVIDEBB viták lennének
-
subaruwrc
félisten
válasz
Hammon Serra #7145 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz
Hammon Serra #7143 üzenetére
jó ötlet.
már mobilon sem tudom elérni milyen meglepő.... -
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #5275 üzenetére
Én is kiváncsi leszek ezen ügy végére...pedig már kezdtem hinni benne....na jó addig nem mondok semmit ameddig ő sem nyilatkozik itt.(kivéve ha ugy mint régen tette..)
-
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #5184 üzenetére
Hát akinek ilyen ismilye van....de jó neked
-
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #5179 üzenetére
pénzért is vállalsz lenyomozást???
-
greatchaos
addikt
válasz
Hammon Serra #5169 üzenetére
miért játszanának az állásukkal?
-
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #5171 üzenetére
Durvulunk durvulunk??!!
-
old gray
addikt
válasz
Hammon Serra #5169 üzenetére
Lehet, hogy pl. a nagyapjával találkoznál mert nem a saját nevén van a teló.
-
greatchaos
addikt
válasz
Hammon Serra #4437 üzenetére
én is kérnék róla pü-t, mostanság nekem is felkeltette a figyelmemet, ill a modiknak is, az arcképes és egyéb topicokban... és szégyen arra nézve is, hogy addikt.
-
gael
tag
válasz
Hammon Serra #4437 üzenetére
Na úgy tűnik ámokfutásba kezdett..... remélem elnyeri méltó jutalmát.
Ha nem gáz jöhet ide is a privi -
danilla
őstag
válasz
Hammon Serra #4435 üzenetére
Mégis mit csinált, hogy ennyire felbosszantott téged?
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Hammon Serra #4431 üzenetére
Pedig kemény voltam......KŐ kemény
-
I_Am
veterán
válasz
Hammon Serra #4428 üzenetére
Több mint 3 évig nem járt a PH!-n. Előtte sem örvendett nagy népszerűségnek.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Hammon Serra #4428 üzenetére
Nézz szét az arcképes topicban azt hiszem alkotott ott is valami szépet.
-
válasz
Hammon Serra #4420 üzenetére
Az ilyenek miatt fizethet majd mindíg előre az ember
. Tezzsvérem ha lenne pízem megvenném, egyébként mennyit engecc a feléből?
-
old gray
addikt
válasz
Hammon Serra #3732 üzenetére
#3720. hsz
A neved nem azért lett felhozva mert negatív színben akarlak feltüntetni, csak egy gariztatási probléma felmerült és gondoltam megkérdezem, hogy működik az egész. Így legalább más is látja, hogyan működik az egész, és talán kevesebb szájtépés lesz ilyen ügyekben.
Írtam, hogy azt a +1 hónapot kibírom, szal no problemo. Ha kényelmetlenül érzed ez miatt magad arról nem tehetek, ez sz.r helyzet, ami sem a vevő, sem az eladó számára nem kellemes.
Ennyi.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Hammon Serra #3283 üzenetére
Miről beszélsz?
Itt ez a topic, azért lett létrehozva, hogy le lehessen írni, ha valakivel probléma van az üzletelés során.
És nem azért, hogy valakit a porba alázzanak. Olvasd csak vissza és szerintem nyugodtan szégyelhetitek magatokat.
Igen, bármikor visszajöhet, de azért ezt nem ő választotta. Hibázott (akár szándékosan is) a fejére olvastátok. Legyen ennyi elég. Nem hiszem, hogy valakit ilyen szinten meg kellene alázni, még akkor sem, ha csak egy nickről van szó, akiről esetleg nem is tudjuk ki van mögötte. Egy biztos, ember van amögött is, ahogy pl. a Te nicked mögött is.Nem mindegy.
-
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #3231 üzenetére
Ki ez,Brad Pitt?????
-
old gray
addikt
-
smiti
veterán
válasz
Hammon Serra #3234 üzenetére
Az is lehet hogy most is fel van oda lógatva és azért nem jelentkezett még itt
-
smiti
veterán
válasz
Hammon Serra #3231 üzenetére
Erre mit is mondjon az ember
Egy nem igazán életre való kinézete van a fiatal embernek, és őrá ezek szerint igazán illik a mondás: Alamuszi nyuszi nagyot ugrik
-
Picco
addikt
válasz
Hammon Serra #3227 üzenetére
link
itt lett belinkelve achille3us altal a kis gnom -
greatchaos
addikt
válasz
Hammon Serra #3227 üzenetére
-
greatchaos
addikt
válasz
Hammon Serra #3088 üzenetére
nagy ötlet, tényleg csinálni kellene
megjegyzem, tudok csinálni kiváló minőségben szitázott polókat
csak a minta kell, eseteg valami elképzelés, és már mehet a dolog is...
valaki csinálna raszteres képet a kollaga fejéről? -
ent
őstag
válasz
Hammon Serra #2635 üzenetére
Ez az első eladásnál:
nevem
címem
vonalas telefon
mobil
anyám neve
invitel email -
Speed®
titán
válasz
Hammon Serra #2353 üzenetére
Szegény te, szegény mi, szegény akárkik is
Veszélyes, tényleg. áááá
A legjobb lesz ha szépen leírom az elejétől a végéig az egészet, aztán legalább lesz min csámcsogni pár óráig a topikban..neki is látok. -
udi
őstag
válasz
Hammon Serra #2094 üzenetére
Hát sajnos erről beszéltem.És lesznek még sokan....
-
válasz
Hammon Serra #2094 üzenetére
huuu azannyát...nem lennék a helyedben,de az ő helyében sem
-
Elydan
aktív tag
válasz
Hammon Serra #1062 üzenetére
Annak idején én is szerettem volna vele(djtomi) üzletelni,de vhogy annyira szétszórtnak tűnt a srác,hogy inkább letettem róla.(akkor még oroszlán volt az avatarja,ha jól emléxem) Persze ez még nálam nem fekete pont,de inkábbó nem bizniszeltem vele és kész.
-
Speed®
titán
válasz
Hammon Serra #999 üzenetére
Hali!
Igazából passzolom, lévén nem láttam a garipapírt..[link] erről a kariról van szó, sztem vmelyik győri kiskerből vette. Legalábbis a 2009ig szóló gari ezt látszik alátámasztani, nálad csak 1 év gari van a termékekre tudtommal. Vagy rosszul tudom?
Muréna
Brumival én is kapcsolatban állok, többször beszéltünk már telón az ügyben, eleddig eredménytelenül
Realradical
Nem kell levenni, jó helyen van. Attól hogy esetleg megoldódik a dolog, még negatív. Nem kellett volna megtörténnie. De azért köszönöm. -
gban
veterán
válasz
Hammon Serra #860 üzenetére
Egy dolgot meg kellene érteni mindenkinek.
NEM a bolt felé garanciális amit vettél, amennyiben új dolgot veszel, számlával, hanem a gyártó felé.
Jelen esetben lehet hogy a számla kimarad, de a vevők ÚJ dolgokat vesznek, ami garanciális, mégpedig a gyártó felé legtöbb esetben.
Ezzel tiszában is kellene lenni a vevőknek, nem hiszem hogy valaki is úgy gondolja, hogy az eladó saját maga vállalja rá a 3 év garanciát...
Ha meg nem az eladó felé garos a termék, árulja már el valaki, hogy miért kellene neki:
1. azonnal kicserélni
2. cseredarabot adni kölcsön ???????
Szívességből, jóindulatból megteheti, ennyi.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Hammon Serra #856 üzenetére
De a szopatást pontosan te okozod azzal, hogy ''0'' azaz nulla árukészleted van és kened a sarat a nagykerre / beszállítóra, hogy a gonosz multi hónapok alatt gariz neked...
Avagy lsd lejjebb, nem bolt vagy, hanem közvetítő. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Hammon Serra #510 üzenetére
Huuu bazz!!!
Kurva jo hogy benéztem. Mondom benézek hátha a vevőim közt van 1-2 köcsög.
Pont Zsolty-nak tettem félre a cuccaim és mondtam le egy csomo vevőt.
Szerintetek mi legyen? Most mondjam neki azt hogy bocs de neked inkább mégse adom el amikor megigértem neki (nem szeretem megszegni az igéretem)?
Jááááj de szar helyzet... -
válasz
Hammon Serra #510 üzenetére
akkor látom nem vagyok egyedül...
nem nyugtat, sőt!
De remélem mások nem esnek ugyanebbe a hibába. -
Chesterfield
őstag
válasz
Hammon Serra #462 üzenetére
Utóbbi időben engem is beszopattak páran. Kb ugyanannyi pénzem áll most ilyenekben.
-
Oliverda
félisten
válasz
Hammon Serra #462 üzenetére
Elkurta?
-
poffsoft
veterán
válasz
Hammon Serra #369 üzenetére
Nem akarom lehúzni a gíereket, mert lehet, hogy levágta a kezét egy fűrészgép, vagy leesett a feje és nem tud gondolkodni.
kira!
gíereket=gyíkgyerek......
-
KrAt
veterán
válasz
Hammon Serra #369 üzenetére
vagy leesett a feje és nem tud gondolkodni
Ezen akkorát röhögtem, h az hihetetlen.. Kész
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest