- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Hali a kérdésem a következő lenne, ha eladtam a vinyot, és aki megvette egy progival talált rajta 4 hibás szektor, amelyek a tartalék területre lettek áthelyezve, én azt köteles vagyok visszavenni?
Természetesen garancia van rá, és olvastam gyártásnál is elöfordulhat ez hogy van rajta iylen, és ha átlett helyezve a tartalék területre az azt jelenti hogy azt a vinyó nem fogja már használni többet...
Előreis köszönöm a válaszaitokat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adonimus #11062 üzenetére
SZERINTEM MÁR ÉRTELEMSZERÜEN ELMONDTA NEKED VAGY 5 EMBER, HOGY MIÉRT NEM JÁR NEKI, DE ÉN IS ELMONDOM MÉG 1X AZÉRT MERT SZÉDSZEDTED...INNENTŐL KEZDVE TÁRGYTALAN A DOLOG. DE SZERINTEM ADDIG CSINÁLOD A NYAFOGÁST MÍG EGY MODERÁTOR KINEM RAK. SZERINTEM FEKÜDJ LE EGY KICSIT PIHENNI...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adonimus #11046 üzenetére
Neharagudj de tényleg kész vagy, örülhetnél hogy az eladó hogy áll a dolgokhoz, szerintem vedd kicsit észre magad és gondolkodj el a dolgokon. Tudom semmi közöm hozzá de szétszedsz egy tápot, és utána még neked áll fel, sz@ros pár ezer forinton...(és tisztában vagyok az is pénz de te ugy fogod fel mintha 100 ezret buktál volna). Ha lett volna annyi eszed hogy nem szeded szét esetleg felháborodhatnál de igy....
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adonimus #11035 üzenetére
Igy elolvasva a hozzászolásokat, nem nagyon értek pár dolgot:
-Ha szerinted égett szaga van, vagyis leégett miért raktad be a gépbe?
-Ha szerinted leégett beszererelés után hogy pörgött fel a venti?
-Boritékből mikor kivetted utána hogy lehetett 50 fokos? (ha igyis volt szerinted az eladó tehet róla)
-Ha szerinted rosszat kaptál, miért szerelted szét?Nekem is volt már ilyen tápom, ha valamit nem jó raksz be, vagy esetleg nem birja a géped akkor ugyan igy csinál hogy felpörög a gép majd leáll, de ami levan égve az már nem nagyon csinál semmit, esetleg beszerelés után füstől meg szikrázik...
Igaz semmi közöm hozzá, de szerintem már ott hibáztál hogy szétszetted, és mivel az eladó le is fotozta hogy milyen volt, igy megmondom öszintén nem nagyon értem miért is kelett ide irnod...
-
B-L-A-C-K
titán
Na mostmár ki kell osztanom egy feketét, mert kezd elegem lenni a hasonló alakokból!
Sztori a következő volt: Hirdettem egy vga-t (9800GTX) Vicmusz kollega rámirt, msn-en felis vett, lefixáltuk hogy kell neki a kártya csak 1-2 hét mulva lesz pénze, és rakjam félre, mondom oké félre rakom de akkor mondja meg hogy 100%-ra kell, mert ha meggondolja magát pár hét múlva addig 5x eladhatnám, mondja persze 100%-k, tuti kell, stb...Kb 5x megkérdeztem hogy biztos....Irta IGEN. Mondta a hirdetést vegyem is le mert ez már az övé vehetem ugyis...Mivel korekt vagyok és amit lefixáltunk ahoz is tartom magam, és irta is hogy biztos kell ezért a hirdetést levettem...Már azóta eltelt több mint 3 hét. Pár napja kérdeztem tőle na mi van küldhetem már a kártyát, mondta nincs még pénze...Mondom jó még várok egy kicsit, de tegnap a hirdetések között megláttam hogy keres 9800GX2-s vga-t ami jóval többe kerül mint az enyém, és nem értettem hogy keres ilyet, ha lefoglalta az enyém és nincs is pénze....Természetesen fel is vettettem neki ezt. Irta a tesójának kell az enyém nyugi van....Na gondoltam itt már kamu van...Mondom mulkor még neked kellett...Most irt egy üzenetet, hogy nem tudja mikor lesz pénze mivel épitkeznek.......
De nem nagyon értem ha épitkeznek és nem tudja megvenni az enyém amit lefoglalt ,miért keres olyat ami sokkal többe kerül...Na szóval ha nem érdekli meg kellett volna irnia hamarabb, sött nem kelett volna lefoglalnia 100%-ra, + nem kéne ennyire hülyének néznie...
Igy megy a fekete pont!!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Omega81 #8613 üzenetére
Ezért szerintem nem járna fekete pont, nem kárositott meg pénzell, nekem már volt olyan eset is hogy egy vga-t fikszre lefoglaltak, kiszedtem a gépből, mivel a másik vga-val nem indult a win ujra kellett rakni, az eladásnak szánt vga-t szépen becsomagoltam, és irt a srác másnap mégsem kell....
-
B-L-A-C-K
titán
Na engem is átvertek a ph-n, elég sokat üzleteltem már itt de sajnos csak most fordult velem elő hogy átb@sztak!
A következő volt a szitú:
Feledtam még annó egy hirdetést hogy 4Gb 1066 memóriát keresek, 2 hete pénteken rámirt egy srác priviben hogy neki lenne, megbeszéltük lefixáltuk, ugy beszéltük meg hogy hétfőn elöre utalok és még aznap küldi mivel nekem nagyon fontos lett volna. Igy is történt hétfőn reggel előre utaltam, de hétfőn nem küldte, kedden szintén, szerdán mondta nem ért rá, megkérdeztem mi van nem érkeztek meg neki a ramok mert ugyvolt jönnek de nem jött, mondom semmi gáz akkor utald vissza pénzt és veszek másikat, mondta rendben. csötörtökön nem jött pénz, pénteken kérdezem mi van mondta ö elküldte még tegnap, mondom akkor itt kéne hogy legyen kérdezem számlaszámot ird csak le amire küldted, kiderült hogy állitólag az utolsó számjegyet elirta és máshova küldte, amit kétlek mert a nevem ha nem stimmel a számlaszámra else utalják,de mondom még ez sem gáz szaladj be a bankba intézd el, állitólag hétfőtől táborba van és felhivtam mi van mert ugy beszéltük meg megy el de valami ismerőse nekem hétfőn utal, nem utalt , mivel kedd van ma már mondom megint felhivom mert kéne a pénz, hivom felveszi, mondom pénzemmel mi van? elkezdi téves szám ő iylenről nem tud lerakja, itt kicsit kezdtem bepukkanni visszahivtam kinyomott, megint hivtam és a kis barátaival mókásan kacagnak a háttérbe, de ujra kinyomott, mondom ezt nagyon meg fogod szívni , ja és azt is mondta nekem megsem jött a pénz amit utaltam, hát ezen már csak kacagtam, számlakivonatom van róla meg mondta megjött de 1.5 héttel utána lehet elfelejtette...
Szóval ez van...
A kedves ph-s tag neve: foxconn5, szerintem egyértelműen mehet a fekete pont, amugy amit tudni lehet róla, 18 éves, cime telefonszám megvan, sött még egy kép is van róla!
-
B-L-A-C-K
titán
Na ugynézki nekem is lesz egy kis ügyem de holnapig még várok...Részletes beszámoló priviben ha most érdekel valakit...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom szoktak e ezért adni feketepontot adni de én most adok mert kicsit megszivattak...
A következő volt a dolog vga-t árulok, irt nekem hogy kell neki megveszi, a további részleteket msn-en beszéltük meg...Megbeszéltünk most egy pár órával ezelőtt mindent lefixálja (postán kellett küldenem volna) telószámomat elkéri holnap mondta adjam fel elsöbségivel mert kell neki, mondom oké reggel feladom megyek is csomagolni mondja oké lefixált mindent...Becsomagolom szépen, mivel a gépemben volt, igy uj vga berakás után mindig ujrarakom az egész wint igy is tettem bő 2 óra alatt ujra is raktam az egészet erre most olvasom, "Bocs de találtam egy másikat"
Nem 1-2 üzletem volt már sose vertem át senkit mindenkivel szerintem a legkorektebb voltam, és ha én valamit lefixálok azt nem változtatom meg utána mert szerintem etikátlan és bunkóság főleg hogy igy még hogy ennyit szoptam most vele igaz nem ért anyagi kár de nem is ezért irok be hanem amiért ugymond leszivatott...
Nem tudom ki hogy itéli ezt meg, de én akkor is adok 1 fekete pontot zoltan75-nak!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gardener #3679 üzenetére
Én is megvoltam vele elégedve, meg szerintem mindenki mert jól csinálta amit csinált, de ugy látszik eltört nála a mécses amit még a mai napig sem értem miért viselkedig igy még most is egy ilyen jelentéktelen dolog miatt amiben rááadásul ö volt a hibás csak ezekszerint nem látja be és valószinú ezért csinálja amit csinál...
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem ennek a kennynek hogy van 6 negativja ha egyet szólt hozza eddig és azt is szakmai részlegen
Priviben hozta össze ezeket vagy hogy
-
B-L-A-C-K
titán
Végigolvastam ezt az egészet greatchaos kollegának nem adok igazat nem értem miért pukkant igy be egy ilyen kis dolgon,a termék nem is volt rossz csak hangos,az én tápom is hangos kicseréltem a ventit benne és kész. Meg nem most kezdte a ph-zást miért nem próbálta ki? Most meg ezért kisszáll a pontvezetésből amit nagyon jól csinált és igény is volt rá...
Szerintem meglehetne ezt beszélni, mert ami történt nem egy durva dolog...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez volt az egyik kedvenc hirdetés amit olvastam...
Még anno nekem irta, nézétek majd a #25 hozzászólást és az előzményeit...(Még ma is kacagtató...
)
-
B-L-A-C-K
titán
Mit foglalkoztok egy ilyen alakkal örüljetek hogy nem látjátok...
Nem értem néha az embereket, utáljátok, gyűlölitek, de jó lennen ha itt lenne... -
B-L-A-C-K
titán
Amugy én azt nem értem ha ennyi rá a panasz miért bennoltatják...(djtoomi)
Emlékszem annó mikor regeltem nem tudtam ki kivel, beirtam nem jó helyre valamit a moderátor normálisan figyelmeztetett, mivel nem tudtam még akkor mi az a moderátor visszairtam neki hogy kocc.
Na utána kellet még egy reget csinálnom mivel bannoltak azóta ez a nevem van és megtanultam mi az a moderátor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
Csak az van hogy nem voltál azt köteles visszavenni,de nem azt jelenti hogy nem verted át, mert őt is átb@sztad mivel nem is olyan márkát adtál el amit meghirdettél de gondolom ezt is kitudod magyarázni azzal hogy elolvastad a dobozon a nevét vagy blablabla...Én a helyedben bemennék a moderátort keresek topikba és bannoltatnám magam, ujraregelnék, és tiszta lapot kezdenék, mert hogy mindenkit leszopatsz a kis dolgaiddal ez nagyon nem korekt...
És máskor légyszives a nevemet ne használd a mondataidban mert ha valaki itt rámkeres látja a nevemett és lehet nem figyeli miért van ott és arra gyanakszik hogy van egy negativumom,eddig mindenkivel 100%-ig korekt voltam,nem késtem el soha,nem változtattam azon amit lefixáltunk, jobb lenne ha te is megváltoznál...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zolee11 #3061 üzenetére
Na visszaolvastam ezt az egész történetedet....
Tudom semmi közöm hozzá de leirom...
A kis srác mikor meghirdette a kártyát más márka néven és te láttad hogy mégsem az már akkor nem kellett volna megvenned,és sajna ha 1 hét garit adott és te pont nem használtad és utána romlott el azt már sajnos nem köteles visszavenie.Félre ne érts nem védeni akarom a srácot mert láttom hogy viszont elég szavahihetetlen egy gyerek,amit én nagyon is utálok ha valamit lefixál az ember akkor az legyen úgy és szerintem amit itt művel ez a srác hogy több embert ugymond leszivatott már rég bannoltatni kellett volna...
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max