Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz B-L-A-C-K #3247 üzenetére
nekem van egy ilyen mondásom: már annyira szar hogy jó.....(pont ide illik)
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz B-L-A-C-K #3391 üzenetére
Kevés hirdetés van amire fejből emlékszem de ez az volt....
Bearanyozta a napom ahogy szivattátok a kis pancserokatRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz B-L-A-C-K #3397 üzenetére
jobb is mert legalább nem ugrott rá senki....még jo hogy a régi tagok rutinosak és az ilyen kis csotányokak nem sok esélyük van
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
littlelion21
addikt
válasz B-L-A-C-K #3391 üzenetére
Hát, ez hatalmas...ezt az szellemiséget, meg et(n)ikát...
tesókám...meg öcskös... érdekes mind2 avatarja "kreol"-bőrű.
akkora tipikus büdös c*g*ány, h komolya mondom bűzlött a monitor, míg olvastam...Még mielőtt bárki belekötne, ez a konkrét személyeknek (mondjuk ez túlzás; élőlényeknek) szólt, nem pedig általánosítva!
-
shteer
titán
válasz B-L-A-C-K #4460 üzenetére
de, elismerem jogosan vagy felháborodva. azonban nem ez nem olyan súlyos bűn mint a hibás termék eladása, nemfizetés, garizás megtagadása... remélem azért érzed a különbséget
ilyen visszamondásom már volt, de legalább szólt. van akinek még az is nehezére esik
szerintem jónak tűnik..
-
-
-
tupacamaru
veterán
válasz B-L-A-C-K #7320 üzenetére
Az üzletrontásnak számítana ha ezt a hozzászólást belinkelné valaki az eladó hirdetésébe?? Mert szerintem megérdemelné.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
VinoRosso
veterán
válasz B-L-A-C-K #7492 üzenetére
általában az ilyen emberekkel nem lehet csak úgy elbeszélgetni. Én pl egyetalán nem tudok beszélgetni a pocokkal, mert nem ír vissza nem veszi fel a telot, stb...pedig él és virul, ezt többektől hallottam. De am jól tetted, lehet valami hittérítőnek vagy ilyen gurunak kéne elmenned
-
Adonimus
senior tag
válasz B-L-A-C-K #11038 üzenetére
Azért, mert egy szart kaptam Ha eddig valakinek nem tűnt fel! Azért tettem bele gondolván, hogy csak nincs leégve mivel az eladó ezt mondta! Tehát akkor én vagyok a hibás, hogy hibás tápot kaptam... nekem mind1! majd járok szegeden és visszaviszem a tápot a gazdájának.. nem tudtam, hogy tilos szólni amikor hibás tápot kapok... Azthittem ez a topik erre való de látom nem!! jah és : "-Boritékből mikor kivetted utána hogy lehetett 50 fokos? (ha igyis volt szerinted az eladó tehet róla)" : ÉN TEHETEK RÓLA? és nem tudom ki vagy, hogy kérdőrevond az én szavamat már ne is haragudj! Nem vagyok egy aljas ember... Ezt a tápot én rosszul kaptam meg! Nem tudom ha te így járnál akkor gondolom nem tennél semmit csak kilöknéd a tápot és kész... hadd bánnya az a 4 ezer forint... legalább ennyit hadd tegyek már a pénzem érdekében! És nehogy már még én kapjak érte megrovást... Nem szeretek több ezer forintot kidobálni az ablakon! Ezt megérthetnéd Te is és mindenki más is! Ez meg, hogy még én lettem felelősségre vonva... ez a jéghegy csúcsa! szánalmas....
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Adonimus
senior tag
válasz B-L-A-C-K #11040 üzenetére
Hát tudom de ha azon múlik... vannak tanúim... tehát bármikor be tudom bizonyítani... viszont annyit nem ér a 4 ezer forint, hogy elmennyünk Szegedre... a benzin többe lenne ... viszont az elv az más kérdés! Tehát ha valaki nem hiszi akkor tanúk beavatása jön valamilyen módon!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
sbiii
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #11048 üzenetére
Még véletlenül sem szeretnék Adonimus ellen személyeskedni, de kedves B-L-A-C-K, egy ilyen írás után mit vársz? Most lesz 16, de helyesen írni nem tud.
Kedves Adonimus, ne személyeskedj, ne fenyegess senkit! Ha ezt nem tudod megállni, és nem tudsz beletörődni abba, hogy ezt az üzletet te rontottad el ott, hogy felszakítottad a garanciajegyet, és állításod szerint az "égett" tápot a gépedbe raktad, akkor ez nem a te oldalad.
Alright, let's have some... fun.
-
kaller1
veterán
válasz B-L-A-C-K #11487 üzenetére
Ne itt kérj véleményeket,mert ide csak a károsultak írhatnak.Javasolnám az Üzleti vita topikot,amire tudtommal nincs ilyen "korlátozás" bevezetve.
Továbbá ha ezt olvassa egy illetékes,valamilyen formában a bejelentők tudtára kellene adni,hogy ne itt kérjenek tanácsot,mert azzal esetleg más,segítő szándékú embereket hoznak kellemetlen helyzetbe.
Remélem ezért az építő jellegű postom miatt nem kapok "pihenőt"...
Köszönöm a figyelmet!
.::> <::.
-
ETOM
addikt
válasz B-L-A-C-K #15666 üzenetére
Mondjuk nálam annyira nem írt meredek dolgokat csak végén.. előkerült valami bánkártya dolog pénzt akart lekérni kártyámra (így fogalmazott).. stb stb..
Ha csoda történik és átvette akkor vissza szívom, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem történt meg.Vikike9310: Nekem sajnos késő volt így is úgyis. Remélem a fülesem meglesz még ha már bukok.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest