Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4661) Wajk válasza vepe (#4660) üzenetére


Wajk
addikt

1. már jópár üzletet lebonyolítottam hiba nélkül
2. éppen megtaláltuk megoldást a problémára, de ha neked jól esik kiteregetni a szennyesed....
3. elég egyoldalúan írod le a problémát, de végülis tőled nem is lehet mást várni

pár reakció:
"ha Wajk kolléga esetleg írna rólam egy negatív véleményt, kérem,valaki jelezze felém...egyenlőre én nem kívánok neki negatívot adni, de ő azt mondta szíve szerint azt adna."
Esetleg idéznél? Ez nem igaz, hogy mennyit ferdítessz. Ebből természetesen egy szó sem igaz. Én ramot akarok, nem negatívval szórakozni. phhh. Én egy egyszerű próbagarral próbáltam élni, de ez a vége. Nem vagy semmi. :(((

"miért nem szólt pl.hamarább.?"
mert nem akartam elhinni, hogy nem akarnak menni a gépembe, gondoltam mindent megpróbálok (BIOS reset, új Windows (másik partíció))

"Erre én visszaírtam neki, hogy a gar arra vonatkozik, ha a ramok szarok lennének és nem arra, hogy az ő konfigjában milyen időzítésekkel fognak menni."
kb 2x megírtam, hogy minden alapon (BIOS default-on is hozták a hibát), de akkor sem értetted meg

"Erre jött több privi-váltás, aminek a végén az jött ki neki sem energiája sem ideje ezzel foglalkozni..nekem legyen??..vicces.."
Ferdítés 2! azt írtam, hogy élek a próbagarral, mivel nem stabil a gép. El is kezdhettem volna árusítani, de azt hittem megoldjuk a dolgot egyszerűbben, mivel elküldte a RAMot, nálam nem működtek jól, akkor visszaveszi. Ez a próbagar.

Ez neked rövid volt, a lényeget 5 mondatba bele lehetett vona sűríteni. Ha annyira biztos vagy a RAMokban azért nem értem mi az oka, hogy nem vetted vissza?

neked semmi veszteség, mivel írtad ennyiért akármikor eladod. nekem veszteség, az idő amíg áll a gépem, de ezt nem sikerült felfognod.

U.i.: 1Gbról upgardeltem a gépet 2GB-ra, mert a munkámhoz elkél a +mem (Corel, PS, stb.) Mivel az idő pénz, a franc akar ok nélkül szívózni. Ha stabil lenne a RAMokkal a gép én lennék a legboldogabb.

Röviden a történet:
1. megvettem a RAMokat próbagarral
2. közel sem hozták azt amit ígért (stabilitást és sebességet (korábbi RAMjaimmal semmi hasonlót nem tapasztaltam)) (és elvártam, de ez az én bajom)
3. instabil a gép velük, elkúrta az Outlook dbx-ét, amibe mindössze 6 év levelezése volt, és a Win indulásakor is erősen elgondolkozott (Erre példa a korábbi RAMjaimmal nem volt!)
4. mivel adott próbagarit ezért gondoltam élek is vele (anélkül meg sem vettem volna)
5. Próbagar nem jött össze, helyette átirínyított ivanh-hoz, hogy majd ő átveszi a RAM-okat (én spec a saját cuccaimért én tartom a hátam, de nem érdekes)
5. most itt tartunk :B

Előző RAMpárom:

[link]

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.