Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5701) f27 válasza Janoska26 (#5700) üzenetére


f27
aktív tag

ok igazad van,de egy vacak boríték mindenképen oda szokott érni általába 2 nap alatt! aminek van értéke azt biztosítva szoktam feladni én is mindig :) hűlye azért nem vagyok én sem :)
jaa és ezmellett kiemelt üzleti parnerük vagyok a póstának a szinte napi szinten póstázásvégett! és lám néha enyit ér! :O

[ Szerkesztve ]

(#5702) juliabrilke válasza f27 (#5696) üzenetére


juliabrilke
addikt

Egyébként mind a ~300 embernek simán vetted fel vagy ezt csak a kisebb értékkel rendelkező küldeményeknél szoktad így csinálni? :F

Tudod, hogy milyen a Magyar Posta... :( Szerintem oldjátok meg rendesen, normális hangnemben és akkor nincs harag köztetetek. Legalább te is tanultál valamit az esetből.

(#5703) Romeo23 válasza f27 (#5701) üzenetére


Romeo23
tag

Posta

Project Torque nickem: PeArp80

(#5704) juliabrilke válasza Janoska26 (#5700) üzenetére


juliabrilke
addikt

Az ajánlottal "csak" azt éri, hogy van a feladásáról papírja és ha eltünik, akkor elméletben tudják követni a levelet?

Posta oldalán: "Ha a címzett vagy átvételre jogosult részére a személyes kézbesítési kísérlet nem járt eredménnyel, a küldemény levélszekrény útján kézbesíthető, ennek feltétele, hogy a levélszekrényben a küldemény sérülésmentesen elhelyezhető legyen, valamint illetéktelen személy ne tudjon hozzáférni."

(#5705) f27 válasza juliabrilke (#5702) üzenetére


f27
aktív tag

1-2e ft adagot nem szoktam bitosítani, mivel nem éri meg,szerintem!ha eltünne pótólomsaját zseből! de nem volt még rá példa!aki több adagot vagy méterszám veszi,természetesen biztósítva küldöm,mivel 10ezreket nem akarok zseből álni ha eltünne esetleg vele a posta :)
ez a srác kissé túl dramatizálja a helyzetet jelenleg szerintem,ezaz eset kb olyan lenne most ha én azt mondanám hogy ő megkapta a csomadot én viszont az árát nem! és jelen felálásban ez is lehetséges lenne,mivel nem kaptam még 1 foritot sem! akkor most mondjam rá hogy átvert? nem mondom mert tudom milyen a posta és tudok várni hamár igy alakult! ő viszont ideges és calónak minősit jelen esetben ami nem szép tőle! főleg hogy felajáltam neki még egy adagot ha nem elsőbségivel ment a csomag! serintem ez is a korektségemet bizonyítja felé nem? vagy csak én érzem igy? lehetséges :))

[ Szerkesztve ]

(#5706) juliabrilke válasza f27 (#5705) üzenetére


juliabrilke
addikt

Igazából nagyon nem szólhatok bele, mert a te üzleted és az esetleges hiányt a saját zsebedből pótlod.

De szeritem a kisebb értékkel rendelkező dolgokra is ki kell találni valami megoldást, hogy mindenki elégedett legyen. (mert ügye neked a $ a lényeg, a vevőnek meg a cucc.)

Szerintem a vevő nem akarta "felfújni" nagyon, csak biztosan gyorsan kellett neki (gondolom az els. feladás miatt) és mivel nem kapta meg, ezért csúszik még a tervével legalább egy hetet.

Mondjuk az korrekt volt, hogy küldesz neki még 1 adagot vagy visszaadod a pénzt. :K Azt azért nehezen tudnám elképzelni, hogy valaki 1200Ft-ért átveri a másikat.

(#5707) Macka válasza f27 (#5696) üzenetére


Macka
veterán

Ácsi!
Én azzal kezdtem, hogy utalok neked előre számlaszámra. Te azt mondtad, hogy Neked nincs, vagy csak munkahelyi, meg drága, stb... Fizessem be rózsaszín csekken. Én megtettem, és utána azon nyomban küldtem az adatlapodon lévő e-mailcímre egy fényképet a rózsaszín csekk igazoló részéről, és irtam PH!-n, hogy nézd meg...
Te igazoltad a feladást. Nem. Ha annyi üzleted volt, akkor tudhatnád, hogy ajánlva add fel,mert a szám alapján megmondják hol van. Direkt az elsőbbségi miatt adtam +100Ft-t, ne Te álld azt.
3.Múlt pénteken mondta postás ismerősöm, hogy figyelnek az elsőbbségi küldemények határidejére.

Valóban tulreagáltam a dolgot, de volt egy szabad hétvégém, és be szerettem volna fejezni a gépet. Sürgős lett volna. Mondtam is. Ha ngyen és bérmentve küldesz másikat, akkor sem leszek időben előrébb, vagy???

[ Szerkesztve ]

(#5708) Macka válasza f27 (#5705) üzenetére


Macka
veterán

Ez nem üzletrontás. Ez a valós helyzet. Ha és amennyiben megérkezik, nyilván megirom ide is.

(#5709) udi válasza Macka (#5708) üzenetére


udi
őstag

Sztem korrekt csak felelőtlen volt a srác.Ha tényleg kapsz másikat vagy visszaadja a pénzedet akkor viszont ki kéne majd venni egy modival a hsz-edet mert nagyon rontja a bizniszét.Hibázott megérti rendbe hozza,nincs itt gond :K
Tudom hogy neked is szivás de ha te is megértőbb vagy akkor nem lesz gond és lezárul a vita :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5710) Macka válasza udi (#5709) üzenetére


Macka
veterán

Amint megkaptam a terméket, természetesen töröltetni is fogom.

(#5711) juliabrilke válasza Macka (#5707) üzenetére


juliabrilke
addikt

Megoldjátok majd gyorsan és okosan. Nincs itt semmi gond. (persze a kis kellemetlenséget kivéve)

(#5712) cowboy_bebop válasza juliabrilke (#5711) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Én is gondolkodtam már azon h. vásárolni kéne ragasztót, de amit művel az már pofátlanság.
Saját maga írja:

"a másik, a tekercsen 20m ragasztó van és a cég veszi 230Euroért.én élelmes vagyok mivel kihasználom hogy nem lehet kapni sehol! de kinek fáj ez ha olyasmit vehet valaki amit nem lehet kapni sehol?"

Utálom az ilyen kis profithajhász mitugrászokat.
Egy neki 280 forintba kerülő kis csíkot árul 1000 forintért. Gratulálok.

(#5713) Zolee11 válasza cowboy_bebop (#5712) üzenetére


Zolee11
senior tag

Nem tudom neked ebben mi fáj annyira, tán csak nem irigykedsz?

Ha megteheti akkor tegye is meg, valamiből meg kell élni, csak a megélhetést az állam nem támogatja. Ha megkérdezik a miniszterelnököt, hogy a minimálbérből, hogy lehet megélni akkor nem tud rá válaszolni, ennek ellenére mégis 65.000 a minimálbér, egyszerűen szánalmas amit ez a kormány művel.
Ez az ország nagy része a hasonló pult alatti üzletekből él meg, ha neked eddig ez nem esett volna le. Szóvak szerintem is egy szemét profithajhász, mert megpróbál egy kis pénzt keresni. Gratulálok a felfogásodhoz. Ideje lenne felnőni!

no brain, no problem

(#5714) cowboy_bebop válasza Zolee11 (#5713) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

"mert megpróbál egy kis pénzt keresni"

Azért már ne haragudj, de az már a pofátlanság netovábbja h. ha valaki 280Ft-ért vesz valamit, és csak azért mert más nem árul ilyet, azt 1000Ft-ért adja tovább, az eredeti ár 351%-áért, az 251%-os profit.
Ha ezt nagyon nagyban csinálná, már rég megbírságolta volna a GVH nem kevés összegre.

A többiben egyetértünk.

(#5715) Zolee11 válasza cowboy_bebop (#5714) üzenetére


Zolee11
senior tag

az már a pofátlanság netovábbja h. ha valaki 280Ft-ért vesz valamit, és csak azért mert más nem árul ilyet, azt 1000Ft-ért adja tovább, az eredeti ár 351%-áért, az 251%-os profit.

Neked szerintem gőzöd sincs a kereskedelemről, nézz csak egy kicsit körül az országban, hogy hány monopol helyzetben lévő cég van csak a szolgáltatások területén, és milyen pofátlan árakkal dolgoznak. Na azon háborogj és ne ezen az 1000 forinton...

no brain, no problem

(#5716) cowboy_bebop válasza Zolee11 (#5715) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Hidd el, van róla fogalmam, és arról is h. van M.o.-n versenytörvény, és van Gazdasági Verseny Hivatal is, ami pont az ilyen esetek elkerülésére jött létre.
Nem ezen az 1000 forinton háborgok, hanem azon h. "több száz elégedett vásárlóval" (a példa kedvéért legyen 300) számolva, 216.000 forintot vágott zsebre.

[ Szerkesztve ]

(#5717) udi válasza f27 (#5699) üzenetére


udi
őstag

Én értem ezt csak hidd el a vevőt ez nem nyugtatja meg.Ő fizetett és vár.Mivel te vagy az eladó igy rajtad csattan az ostor.Figyelj jobban oda és nem lesz gáz,tudom hogy nem te vagy a ludas a dologban de a felelősség mégis a tied.

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5718) shteer válasza cowboy_bebop (#5712) üzenetére


shteer
titán

ha nem tetszik nem kell venni tőle - vegyél egy egész tekerccsel ha szükséged van rá

..szerintem jónak tűnik

(#5719) magi20 válasza cowboy_bebop (#5714) üzenetére


magi20
senior tag

te miből élsz ha ilyen géped van?-----már ne haragudj,főleg Miskolcon,ahol majdnem a legmagasabb a munkanélküliség?-----------

Kukából túrtad?

ennyi erővel ne járj élelmiszerboltba.----ne vegyél cigit,ne tankolj,ne fizesd a rezsit,és élj kinnt egy nomád tanyán.

Csinálja,ha neki 800%-os haszna van rajta,és van aki megveszi,és még így is olcsóbb mint boltban,akkor miért ne tehetné.

Tegyük fel lecsúrran vmi vhonnan,ne adjam el azért mert 400%-os hasznom lesz rajta?

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#5720) old gray válasza cowboy_bebop (#5716) üzenetére


old gray
addikt

Vadkapitalizmus van kérem. Nemá' hogy ez szúrja a szemed.....

Egy dolgot mondj el nekem, de őszintén: a helyében nem ezt csinálnád?

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5721) juliabrilke válasza cowboy_bebop (#5712) üzenetére


juliabrilke
addikt

Mindenki azt és annyiért ad el, amennyiért tudja. :U Maximum nem veszi meg, akinek nem tetszik. Nem tudom, hogy mennyire beszerezhetetlen, de nem is nagyon akartam rászánni az időt.

Ebből az 1200Ft-os félreértésből nem vonok le messzemenő következtetéseket, de azért megvárom, hogy mi lesz a vége.

(#5722) udi válasza cowboy_bebop (#5716) üzenetére


udi
őstag

Szerintem ezen kár vitázni.Ügyeskedik amit szerintem bárki megtesz,mert tényleg nem lehet megélni hivatalosan.Ez tény.és SAJNOS de igy van.
Nem akarok messzire menni de gondolj bele van az a sárga betüs bank aki reklámozza a gyorskölcsönét.480%-os THM-el!!!!!Na ott hol a versenyhivatal??Gondolj bele felveszel 100.000Ft-ot és fél milliót adsz vissza.De tényleg hidd el sok ilyen van.
A 216000ft meg nem sok.Vedd azt hogy kb 3-4-5 hónap alatt jöhet össze ha nem több,és postaköltséget is vondd belőle.Ugy már nem akkora pénz.
Értem mi a bajod de sajnos itt tartunk ma :W

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5723) cowboy_bebop válasza old gray (#5720) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Azért nem lenne bőr a képemen ilyen haszonnal dolgozni.
Biztos drágábban adnám, mint ha lenne verseny, de nem 1000-ért, hanem mondjuk 600 forintért. És még az is 110%-os profit.

juliabrilke: Nekem az szúrt igazán szemet, h. ilyen profit mellett, amikor egy vevője direkt megkéri h. küldje már el még a héten, mert sürgős lenne, akkor egy 190Ft-os ajánlott levelet nem tud magából kipréselni (h. tuti megérkezzen), mikor még többet is kapott 200Ft-tal. :W

[ Szerkesztve ]

(#5724) Zolee11 válasza cowboy_bebop (#5716) üzenetére


Zolee11
senior tag

Hidd el, van róla fogalmam, és arról is h. van M.o.-n versenytörvény, és van Gazdasági Verseny Hivatal is, ami pont az ilyen esetek elkerülésére jött létre.

Nahát tényleg van ilyen? Én is hallottam róla de mégse látom, hogy valami hasznuk is lenne, azon kívül, hogy hegyezik a répájukat az irodában, és a mi adónkból élősködnek.
Csak példaként: vidéken 10 Mbit-es internek 16.000, Budapesten 20Mbit 8 ezer. Ez mi???
Ezen kéne háborognod, és nem azon, hogy valaki keresett 216.000 Ft-ot, mikor ezek a cégek (száz)milliókat keresnek.

no brain, no problem

(#5725) cowboy_bebop válasza Zolee11 (#5724) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Azon is szoktam háborogni, ne aggódj. :DDD

Csak itt még tenni is lehet valamit, mert ha sok ember belázad, akkor rákényszerül arra, hogy olcsóbban adja.

De valamit muszáj tisztázni: ez az ügy (ha nagyobban csinálná) csak a monopol helyzet miatt tartozna a GVH-ra. Az internetes dolognál van ilyen állapot?

[ Szerkesztve ]

(#5726) Nyugdíjas válasza cowboy_bebop (#5723) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Asszem vesztes pozicióban vagy(jogosan). Szerintem hagyd, mielőtt rosszabb lesz... Igy is elég gáz már ez a topic, nem kell ez ide...

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#5727) udi válasza cowboy_bebop (#5725) üzenetére


udi
őstag

Nagy tételben akarsz tőle venni vagy mi??? :D Jól csinálod kialkuszod a neked tetsző árat :D :DDD :DD

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5728) udi válasza Nyugdíjas (#5726) üzenetére


udi
őstag

Egyetértek veled.Váltsunk témát mielött uhrin benedek szintre süpped a totyik :U

[ Szerkesztve ]

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5729) magi20 válasza cowboy_bebop (#5725) üzenetére


magi20
senior tag

Nekem akkor is csak az lenne a kérdésem,hogy a kukából van-e a géped.-nem haszonból vetted?

[ Szerkesztve ]

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#5730) cowboy_bebop válasza udi (#5727) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Én nem, csak lehet h. vennék egyet, ha nem ennyibe kerülne.
Ok, befejeztem.

magi20: nem a haszon tényével van a baj, hanem a haszon mértékével (mint írtam 251%-os profit).

[ Szerkesztve ]

(#5731) old gray


old gray
addikt

Addig ok, hogy beszélgetünk a dologról, de miért nem teszitek off-ba? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5732) Zolee11 válasza cowboy_bebop (#5725) üzenetére


Zolee11
senior tag

Legalább valamiben 1et is értünk. :)

Engem nem zavar, ha ilyen nyeresége van mert magámszemély, és ráadásul nem milliókat kaszál. Ha kellene akkor kiadnék 1000Ft-ot. Már 3-4 ezer fölött én is nehezményezném az árát.
Sajnos a GVH pont annyit ér mint a többi hivatal: semmit!
Adott területen, mondjuk jelen esetben MTT (Monor Telefon Társaság, aminek már új neve valami upctelekom), szó szerint monopol helyzetben van! Nem kell itt a sóder, hogy van választási lehetőség, mert van, mert nekem se náluk van szolgáltatásom, de az ár nem sokat változik. Ezt valahogy nem veszik figyelembe. Ez pont olyan mint én árulnék valamit, 500%-os haszonnal, de jól megmondja nekem a GHV, hogy ejnye bejnye... Hát holnaptól én és 3 haverom aruljuk ugyanazt csak! 450%-os haszonnal és más cégnév alatt, na megvan oldva. Mostmár minden rendben és megoldodott a probléma, hisz nincs monopolium, és marhanagy verseny van... Ennyit ér és erre jó a GVH (semmire).

End.

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

(#5733) Chaser válasza cowboy_bebop (#5714) üzenetére


Chaser
titán

Business is business:)
Neked gondolom nem árt vele, hogy mennyiért árulja. Az ilyen versenyhivatalos szarságokat meg hagyjuk már, hol van a versenyhivatal amikor 300ft fölé emelik a benzint, meg nyomják felfelé az áramot? Mikor tudják mennyi a minimálbér, és azt is tudják hogy több millióan abból -sokan még annyiból sem- kénytelenek élni.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#5734) kavicssli válasza Zolee11 (#5724) üzenetére


kavicssli
addikt

Csak neked :U inkább nézzél szét mielőtt hüjeséget :)) írsz!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#5735) Zolee11 válasza kavicssli (#5734) üzenetére


Zolee11
senior tag

Konkrétan most az internetszolgáltatókról volt szó, nem a kábeltv! De hamár itt tartunk, a DIGI szolgáltatása használhatatlan 32" feletti TFT-n, mert olyan blokkos, hogy számomra nézhetetlen. Tehát van egy közepes analóg minőség és egy szerintem pocsék digitális szolgáltatás. Hurrá :)
Befejeztem az offolást! Ha valaki támadni akar, akkor priviben terrorizálhat:)

no brain, no problem

(#5736) beteg válasza cowboy_bebop (#5714) üzenetére


beteg
őstag

"Ha ezt nagyon nagyban csinálná, már rég megbírságolta volna a GVH nem kevés összegre."

menj be bármelyik patikába, ott kb 5000 termék látsz, amint több, mint 300% az árrés.
lol
(profit nem egyenlő árrés)

Csak futni kell!

(#5737) cowboy_bebop válasza Chaser (#5733) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Mivel nincs monopolhelyzet, így a GVH sem tudna tenni semmit sem. Esetleg, ha kiderülne h. az adott piacon (benzin, áram, etc.) jelentős többségben lévők megállapodnak az árak feltornászásában, azaz árkartellt hoztak létre. Itt vannak a tényállások, amik miatt a GVH fel tud lépni: versenytv.

beteg: nem értesz. a lényeg a monopolhelyzet és a marha magas haszonkulcs együttes jelenléte.

Részemről tényleg abbahagytam.

[ Szerkesztve ]

(#5738) magi20 válasza cowboy_bebop (#5737) üzenetére


magi20
senior tag

nemtudom hány éves lehetsz,gondolom 24.-mailcímedből ítélve,én 22.
de ha valahol dolgozól,akkor ők is a profitból fizetnek neked,ha tanulsz,és anyuka vette a gépedet,vagy akármit,akkor ő is a profitból kereste meg.csak azért mondom mert nagy valószínűség szerint nem a csóringer negyedből jöttél,ha ezt a mértékű igényedet ki tudtad elégíteni.

nemkell a 216000ft-ot nagydobra verni,mert ha valaki 300 embert mond,abból elég ha 100 igaz,főleg itt a ph-n.
tehát kb 60-70000ft-ról beszélsz,amivel valszeg a bulizós igényeit elégítette ki.

tudodmi szúrja a szemedet?

Pl a magyar posta,na ők dolgoznak kb 800-900%-os haszonnal,és ők vannak monopol helyzetben,de mégis te is azzal küldöd a csomagjaidat.

De amikor kínából érkezett árúmat,a postás visszautasítja,valszeg aláhamisított,és 80k-t kellene fizetniük nekem,akkor meg körítenek a szaros leveleikkel.-----és hazudoznak is

[ Szerkesztve ]

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#5739) cowboy_bebop válasza magi20 (#5738) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Na jó, tényleg utoljára: nem a haszonkulccsal van itt a gond, hanem a marha nagy haszonkulccsal (250% ugye).

A posta pedig már csak az 50 gramm alatti leveleknél van monopolhelyzetben (postatörvényben fenntartott szolgáltatások köre). 2011-re várható az EU-ban ennek a piacnak is a megnyitása (akár a szlovák postával is küldhetsz haza képeslapot a Balcsiról).
Na de ez már tényleg ultra-OFF, abba is hagytam.

[ Szerkesztve ]

(#5740) T 1000


T 1000
aktív tag

Szerintem az lenne a legjobb, ha jelentkezne 1-2 olyan ember, aki vett a sráctól ilyen cuccost, és meg van elégedve. És lehetőleg nem 1-2 napja regelt újonc.. Számomra azért furcsa a dolog. Egyrészt én 29 éves vagyok, de semmim nem tünt el a postán, adtam fel csomagot, kaptam is, sokat vásároltam itt a ph-n is de sosem volt gondom. Ebben az esetben azt javasolnám, hogy ajánlott küldeményként, utánvétellel kell feladni az árút és senkit nem érhet meglepetés.

(#5741) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Wah... Valaki jöjjön már és adjon egy feketét a másiknak és akkor váltsunk témát. :D
(ez a félreértés meg remélem, hogy hamar megoldódik)

(#5742) Macka


Macka
veterán

Én sem szóltam az árért. Ennyibe kerül, nekem, nekünk meg kell. Boltban pedig kis mennyiséget sehol nem kapsz. Mindennek az árát a kereslet határozza meg. Nézd csak a diesel árát. A gázolajos autók aránya 2002-tő egyhuzamban nőtt. Naná, hogy emelik a gázolaj árát.

(#5743) PHM válasza T 1000 (#5740) üzenetére


PHM
addikt

"Ebben az esetben azt javasolnám, hogy ajánlott küldeményként, utánvétellel kell feladni az árút és senkit nem érhet meglepetés."
Az utánvét költsége 1500 Ft-nál kezdődik.
Kis értéknél nem éri meg.
Akkor már inkább az ajánlott feladás, nekem pl. eddig még
minden csomagom megérkezett így. (lekopog)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#5744) localhost válasza PHM (#5743) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Nekem jelenleg három panaszom van a Postánál, három ajánlottlevél borítékot kaptam meg a beltartalmuk nélkül, üresen, a postaládámba dobva.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#5745) Macka válasza localhost (#5744) üzenetére


Macka
veterán

Az a baj, hogy a postás simán kitapogatja a levelet, és ha tetszik neki, kinyitja. Nekem vol úgy, hogy CPU-t ajánlott levélként, kis borírékban küldtek.... A postás meg odaadta házmesternek, az meg 2 nap múlva hozta fel, mert kiment a fejéből.

(#5746) juliabrilke válasza Macka (#5745) üzenetére


juliabrilke
addikt

Vagy kiment a fejéből vagy bedugta a gépébe és megnézte, hogy mennyit bír és kitesztelte 2 nap alatt. :D

(#5747) eXodus válasza Zolee11 (#5735) üzenetére


eXodus
őstag

Konkrétan internetszolgáltatót linkelt kavicssli.

(#5748) Macka válasza juliabrilke (#5746) üzenetére


Macka
veterán

Akkor azért volt furcsa a boríték pereme??? :D

(#5749) Zolee11 válasza eXodus (#5747) üzenetére


Zolee11
senior tag

Konkrétan Maglódon nem szolgáltat internetet a DIGI. Valaki akar még kekeckedni?

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

(#5750) udi


udi
őstag

Uraim,szét van OFF-olva a topik.Más topikok direkt erre a célra vannak.
Ennek a topiknak a címe:"Akikkel jó vigyázni üzletelés során!"
Kérek mindenkit hogy szorítkozzunk a topik témáira.

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.