Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
-
greatchaos
addikt
válasz Dr. Romano #5629 üzenetére
talán ez sem véletlen
-
udi
őstag
válasz djtoomi #5645 üzenetére
Nem épp ezt a választ vártam.Ídézem amit írtál:
"Akárhogy vágnak ki, azért is visszajövök, és nem hagyom, hogy pár emberke bármit megtehessen, és saját kérésére csakúgy eltávolítsanak, aki azt hiszi, hogy ezzel eléri, hogy bármi megváltozzon, téved, és kurv@ rosszul ismer...."
Pont a változás lenne a cél,de látom még mindig feszited a hurt.Senki nem mondta hogy ne gyere vissza de ez a kijelentés picit erős,és pont tőled.
Nem értem esküszöm hogy mért te érzed magad áldozatnak....Nem akarlak faggatni tovább mert látom felesleges rávilágitanom hogy mi lenne a helyes út.
Csinálj mindent ugy ahogy érzed,majd meglátjuk mi leszRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Dr. Romano
veterán
válasz greatchaos #5653 üzenetére
Tehát akkor ezekszerint ebből a topicból már nem kerülnek pontok a megbízhatósági oldalra? Mert ha ez így van, akkor magának a topicnak már nem sok értelme lenne...
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
udi
őstag
válasz Dr. Romano #5656 üzenetére
Ezt most én sem értem,tényleg nem kerülnek pontok???
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
greatchaos
addikt
válasz Dr. Romano #5656 üzenetére
felkerülnek.... csak mint látod lassan... sem a többiek sem én egy ideje nem frissítettük - előbb utóbb lesz
-
udi
őstag
válasz greatchaos #5658 üzenetére
greatchaos: Huhh már megilyedtem
Cayman: Már nem is próbálkozom többet....
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
I_Am
veterán
Átrágtuk modikkal és megválunk djtoomi-tól.
De most már tényleg rend legyen. Nem kérünk köszönőleveleket és hozzászólásokat sem.
Tisztelet minden aprósnak és üzletelőnek, további sok sikeres üzletet.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Genius007
őstag
Lehet én vagyok a hülye, és nem olvastam vissza eléggé,
de pontosan miért is raktátok ki?Úgy tudom volt 9fekete pontja, amiból kb. 5jogos volt (elolvastam ki miért adott neki ...)
Ezen kivűl volt 1pár piros pontja is !
Én üzleteltem már vele alaplapot is, és mielött megvettem volna tőle, szólt, hogy figy haver. egy kis gond történt, a vizes blokk egy picit meghajlitotta a lapot ! (tényleg nem volt vészes) és ha így is kell, akkor vegyem meg, de inkább szól, mert nem akar átbaszni !
(Tényleg ha nem szólt volna, észre sem veszem !)
Voltak hibái, átb@sz0tt pár embert, de amint láttam próbált változni
(és ez sikerült is jó irányba, bár lehet ismét én tévedek!)Garancia papír : Én nem 1x üzleteltem már Gianni-val például, és volt hogy nem kaptam garancia levelelet, papírt, mailt stb.. De attól még ugyan úgy garanciás az a termék !
(pl. a sorozatszám alapján amit Gianni feljegyez tudtottam ...) Az hogy a garancia papirt még neki sem küldték el, az nem az Ő hibája szerintem ! Ha a tulajok kicsit türelmesebbek lettek volna, akkor lehet megis kapták volna a gar. papírt, de ez mint mondtam már nem djtoomi-n múlott !Na mindegy, én többet nem kívánok hozzáfűzni !
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
old gray
addikt
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Genius007
őstag
-
udi
őstag
válasz Dr. Romano #5667 üzenetére
Hmm lehet..bár nem tudom pontosan mire gondolsz de majd megvitatjuk ezt privben
-
udi
őstag
válasz Dr. Romano #5667 üzenetére
Veled jó vigyázni üzletelés során mert tul profi vagy
Rejtett upp tudod miért[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #5658 üzenetére
Én már nem merem felvinni a feketéket;még akkor sem ha egyértelműen kéri a kolléga xy-nak a hszben...
[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
válasz poffsoft #5671 üzenetére
Ha nem csináljátok tovább akkor feleslegessé válik a topik..ami nekünk és talán mondhatom hogy az egész ph-aprónak nagyon rossz lenne.
Mi az oka ennek hogy nem viszitek fel??Ha rendesen ki van vesézve a téma és többen is rábökitek a fekete jogosságát akkor simán lehet is felvinni,max egy két extrém esetben lehet utólag finomitani a dolgon.
-
-
bence78
aktív tag
Érdemes vigyázni [trl_master] fórumtárssal!
Rendeltem neki egy csomagot, előtte lévő nap még 100%-ra kellett neki, másnap megjött a csomag, hablatyolt mindenfélét, hogy majd ír, meg, hogy barátnőjének szánta az egész napot. Ez volt kedden, azóta írok neki, hívom, de nem hajlandó válaszolni. A terméket eladtam másnak, neki pedig egy fekete pontban kívának további jó üzletelést!
Üdv, bence78
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
-
beteg
őstag
sziasztok!
1x régen volt egy kis félreértés [-DEV-] és köztem, beirtam ide, [panasz], de nem sokkal rá [tisztázódott] a helyzet, mégis valahogy felnt maradt a fekelistán.
Ha csak miattam, légyszi vegyétek le, mert az én szememben teljen korrekt a srác!
thx[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
udi
őstag
-
KrAt
veterán
válasz greatchaos #5682 üzenetére
I_Am projektje, én az elején segítettem neki gyűjteni a neveket, meg mostis nyitva tartom a szemem, amikor tudom
-
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #5682 üzenetére
tudod, KrenAtesz+I_am:ph lista
Csak ne legyen ebből is keveredés....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
F27 barátunk, aki 3M kétoldalú ragasztópárnát árul. [link]
Feketepont. Múlt kedden előre fizettem neki rózsaszín utalványon 1200 Forintot az általa árult termékért. Kértem, hogy elsőbbségi küldeményként adja fel, mert csütörtökre szükségem lenne rá. Azóta sem jött meg, pedig tudta, hogy fontos. Kértem, hogy igazolja a feladás tényét, nem tette.
Ezúton felhívom, hogy az elutalt pénz a feladó címére haladéktalanul fizesse meg, mert a címe megvan, gyakran járok arra. Többedmagammal....[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
Ilyen komoly összegért is valaki sEggnek használja az arcát???Hihetetlen.1200Ft-ot ér a becsülete
-
Macka
veterán
válasz juliabrilke #5689 üzenetére
Kértem, hogy igazolja. Semmi. Ilyet meg aki ajánlott küldemény helyett simán ad fel, egy félőrült.
-
udi
őstag
válasz juliabrilke #5689 üzenetére
Én is már nézegettem a topikot,majdnem elcsábultam
Nem tudom..szerintem vetít a srác,várjuk meg hogy ő mit mond a történkre.
Egy hét alatt gyalog is kiérne a posta vele[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
1-igazoló szelvény elsöbségi feladásnál nincs! csak akkor van ha ajánlva adom fel!
2-tettem egy igéretet,ha nem elsöbségivel ment a boríték,ingyen küldök még egy adagot a kellemetlenség miat! azt hiszem ez korekt ajánlat volt!!
3-elmentem a póstára reklamálni hogy mivan és azt monták ,ILYEN a pósta!
4-senkit nem vertem átt ,se itt sem máshol! a póstai hibákért nem tudok felelni!
5-én épp ugy nem kaptam akkor meg az 1200ft mint ahogy te a ragasztót! reklamáltam bizalmatlanságból egyszer is ezvégett????
6-mire fel fegyegetőzől?? ha attól boldogabb vagy vissza küldöm a pénzedet is ha megjött! nincs szükségem 1200ft-ra pláne ekora ősszegért lejáratni magam!milliós nagyságrenben sem verek átt senkit ,majd téged foglak fillérekért mi? szólj ha megérkezett a ragasztó! és akkor is szól ja kell a pénzed is! vissza küldöm!!!!
további minden jót! -
f27
senior tag
jaa,és mellesleg,remélem épp olyan jól ki is tudod venni ezt a leminősítési dolgot az oldalamról,amilyen szépen be tudtad oda rakni! mert pipa leszek ezvégett,és az nem jó kb 300 ember vett tőlem ilyen ragasztót itt a PH-n,és amint látod egy reklamámás sem volt! de eből kifolyólag már pár ember bedől a hűlyeségednek és rontod az üzletem akkor.....
-
f27
senior tag
1 hét alatt igen,csakhogy tudtommal kedden beszéltem a srácal és szerdán adattam fel a cuccot! vagyis csütörtökön indult utnak a póstárol!nem vitatom oda kellett volna érnie hozzá!de utközben mi történik nem tudom követni!és még csak tenni sem tudok ellene semmit!6 éve özletelek póstán ,de valahogy nem tudok hozzá szokni a ball..ságaikhoz!
-
addikt
6 év alatt megtanulhattad volna hogy ajánlottan kell feladni minden lomot, az elsőbbségi nem sok semmit ér . így van bizonyíték a kezedben, az ajánlott szelvény, elsőbbséggel meg egy nagy semmi, hasonlóképp jártam anno én is az elsőbbségi baromsággal, másfél hét után kaptam meg pedig nekem is sürgős lett volna
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest