Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Ha mázlid van, eladom neked a sajátomat

We MP7. Az Akkú vígan kerepelt kint -10-ben egész nap,míg a többiek fullra töltött 3000-ei nem akartak megszólalni, csak ha zsebre rakták őket 30 percre...Ennyit az akkúról.
Nekem szakadt hop uppal is 30 méteren megvan egy mell alak. Sajnos a szakadás miatt 4 lövést kell leadni hogy 1 jó legyen...Ennek orvoslása jelenleg folyamatban.
220 Fps...30 méter pontosan...én nekem nem potyog a 25-ös hanem szépen száll (igaz lassan, 400 Fps után meg pláne, de megérkezik
)Mp5 PDW volt. Pont ugyanígy éreztem. Kb ugyanezt tudta de undorodtam tőle és egy kilóval nehezebb és nagyobb volt jócskán támasszal meg hoszú tárral
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)