-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Fegyvert csak nagyon kevés bolt árulhat, és annál is kevesebb ember vehet, hiszen fegyverszerzési/viselési-hez van kötve. Az AS fegyver teljes mértékben légfegyver, és a rá vonattkozó előírások is azonosak. Árusítást csak erre feljogosított létesítmény végezhet megfelelő biztonsági rendszer, és kezelési feltételek mellett(pl, közvettlen riasztórendszer, fóliázott ablakok, fémrács, este páncélszekrényben kell tartani a fegyvereket,kamera nem tudom hogy kell-e, és még egy szakembernek is jelen kell lennie). szerintem...
Viszont azt nem tudom, hogy otthon a saját lakásában átruházhatja e a tulajdonjogot másra...szerintem igen...az anyagi dolgokat meg ne részletezzük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Gitáros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest