Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Fegyvert csak nagyon kevés bolt árulhat, és annál is kevesebb ember vehet, hiszen fegyverszerzési/viselési-hez van kötve. Az AS fegyver teljes mértékben légfegyver, és a rá vonattkozó előírások is azonosak. Árusítást csak erre feljogosított létesítmény végezhet megfelelő biztonsági rendszer, és kezelési feltételek mellett(pl, közvettlen riasztórendszer, fóliázott ablakok, fémrács, este páncélszekrényben kell tartani a fegyvereket,kamera nem tudom hogy kell-e, és még egy szakembernek is jelen kell lennie). szerintem...

Viszont azt nem tudom, hogy otthon a saját lakásában átruházhatja e a tulajdonjogot másra...szerintem igen...az anyagi dolgokat meg ne részletezzük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)