Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

Jaja, Frico-nak Thompsonja van... :D Nem szidja, szereti. Egy másik csóka Thompsonjával lőttem: baromi erős, hi-cap tár, pontos (nem csak relatíve), valamint célozni is lehet vele, de amit én fogtam, az 6kg volt. Valószínűleg a sok gizda informatikusnak ezért lehet nehéz a célzás... (bocs. ;] )

Amúgy meg amennyire én tudom: a TM külső anyagminősége elmarad, míg a belsőé túlszárnyalja a CA-ét, alapkiépítésben! Viszont a CA masszívabb kívül, sokkal bátrabban lehet tuningolni.

A Thompsonban nagy akksi van (tovább bírja), 200-as tár, és nagy, nehéz, masszív darab, feelinges vele játszani. Viszont ha nem akarod rendesen, vállhoz emelve, inkább csak csípőből lőve használni, akor egy nagy dobtárat alá és kész a gengszter feeling.
    Az AUG mellett az a gyári 2×-es nagyítású optika jár, melynek a tetején van egy nem állítható nyilt irányzék, egy 330-as hi-cap tár, kis akksi. Vagyis ha komolyabb optikát, vagy akár csak egy red dotot akarsz rárakni, cserélheted az egész fegyver-előágyat, mert a távcső ezzel van egybeépítve. Ha jól tudom, egy rail-es előágy cirka 10k CA-éknál. Vagy veszel még egy bele való akksit, hogy kihúzz egy egész napot gamet, vagy veszel egy nagy akksit, kikötötd a tuson kívülre szigetelőszalaggal, vagy veszel olyan sling-et, amin egy ''mobiltelefon-tokban'' el tudod helyezni és a slingben el van rejtve a csatlakozó és a kábel is, ez kb 5k.
    Szerintem mindkettő jó választás, én az AUG mellett teszem le a voksom pótakkuval.

mykos: Igen, a Nowar egy alapjáraton haditechnikai kiegészítőket gyártó cég, melynek minden jogosítványa megvan arra, hogy például a Magyar Honvédségnek szállítson cuccot. Nem sok ilyen van kis hazánkban. Az airsoft nekik újabb, mint a Ph!-nak, és nem ez a fő profiluk, ez látszik is a bolton, weblapon. Viszont minden AS-cuccot be tudnak szerezni, kérdezz rá. Legfeljebb Frico-nál lesz olcsóbb. :DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák