- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Jaja, Frico-nak Thompsonja van...
Nem szidja, szereti. Egy másik csóka Thompsonjával lőttem: baromi erős, hi-cap tár, pontos (nem csak relatíve), valamint célozni is lehet vele, de amit én fogtam, az 6kg volt. Valószínűleg a sok gizda informatikusnak ezért lehet nehéz a célzás... (bocs.
)
Amúgy meg amennyire én tudom: a TM külső anyagminősége elmarad, míg a belsőé túlszárnyalja a CA-ét, alapkiépítésben! Viszont a CA masszívabb kívül, sokkal bátrabban lehet tuningolni.
A Thompsonban nagy akksi van (tovább bírja), 200-as tár, és nagy, nehéz, masszív darab, feelinges vele játszani. Viszont ha nem akarod rendesen, vállhoz emelve, inkább csak csípőből lőve használni, akor egy nagy dobtárat alá és kész a gengszter feeling.
Az AUG mellett az a gyári 2×-es nagyítású optika jár, melynek a tetején van egy nem állítható nyilt irányzék, egy 330-as hi-cap tár, kis akksi. Vagyis ha komolyabb optikát, vagy akár csak egy red dotot akarsz rárakni, cserélheted az egész fegyver-előágyat, mert a távcső ezzel van egybeépítve. Ha jól tudom, egy rail-es előágy cirka 10k CA-éknál. Vagy veszel még egy bele való akksit, hogy kihúzz egy egész napot gamet, vagy veszel egy nagy akksit, kikötötd a tuson kívülre szigetelőszalaggal, vagy veszel olyan sling-et, amin egy ''mobiltelefon-tokban'' el tudod helyezni és a slingben el van rejtve a csatlakozó és a kábel is, ez kb 5k.
Szerintem mindkettő jó választás, én az AUG mellett teszem le a voksom pótakkuval.
mykos: Igen, a Nowar egy alapjáraton haditechnikai kiegészítőket gyártó cég, melynek minden jogosítványa megvan arra, hogy például a Magyar Honvédségnek szállítson cuccot. Nem sok ilyen van kis hazánkban. Az airsoft nekik újabb, mint a Ph!-nak, és nem ez a fő profiluk, ez látszik is a bolton, weblapon. Viszont minden AS-cuccot be tudnak szerezni, kérdezz rá. Legfeljebb Frico-nál lesz olcsóbb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szidja, szereti. Egy másik csóka Thompsonjával lőttem: baromi erős, hi-cap tár, pontos (nem csak relatíve), valamint célozni is lehet vele, de amit én fogtam, az 6kg volt. Valószínűleg a sok gizda informatikusnak ezért lehet nehéz a célzás...
)