- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ne tudd meg mi mennyit agyaltunk ezen...már felhajtottunk ALU öntőt is aki megcsinálta volna a cyma shoty házát fémből. Van 42-es bronz tömböm amiből dugattyú házat lehetne esztergálni, plusz alu a dugattyúnak..jófajta önkenő rendszer lenne....
A másik hogy lehet kapni ABS lapot..és akkor ezekkel játszani...de mind akkora munka, hogy nem éri meg...nekem jelentem így is nagyon jól bírja a cyma shoty..bár már nem igen használom és meg kéne csinálni a félrehordását, de egyszer csak jön még Spring War![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)