Új hozzászólás Aktív témák

• BaKeSZ87

őstag

válasz soulreaper #5479 üzenetére

Csapattársam JG Beta-ba vett 11.1-es LiPo-t, én még nem hallottam, de azt mondja, hogy nagyon baba, és még nem is esett szét :). Tegnap volt az évadzáró, én nem tudtam menni, ő ment, majd megkérdezem tőle, hogy mik a tapasztalatok harci helyzetben.:)

Tegnap lett megrendelve Ebay-ről, két különböző boltból, mindkettő hong kong-i. Szerintem minimum 2 hét mire ideérnek.

Az kijelenthető, hogy 35-40.000-et nem ér, de ezt eddig is tudtuk. Ami pozitívum, az a test. Mikor először kézbe vettem, meglepődtem mennyire stabil. Nem nyeklik-nyaklik mint kb. két éve a Boyi M4-esem. Az is műanyag testű volt, de annál úgy volt megoldva az upper receiver rögzítése mint a TM-eknél, két fül furattal, és a hátsó rögzítőstift átmegy a lower receiveren az upper receiver fülein, meg a gearboxon. Ennél a hátsó stift csak a gearboxot rögzíti, az upper receiver pedig vállakkal kapcsolódik a lowerhez, mint a proline-oknál, meg a CA kompatibilis fém kínai másolatoknál. Én még műanyag testű M4-nél nem láttam, hogy ezt a megoldást használták volna, pedig szerintem ez egyértelműen jobb. Az előagy rögzítése már annyira nem tetszik. Gyakorlatilag a külső cső, egy sima alu cső, egy menettel a végén amire a lángrejtőt lehet tekerni. Az irányzék nem stiftekkel rögzíthető, hanem van benne egy darab csavar és annyi. Az upper receiverhez meg két darab hernyócsavar rögzíti az egész előagyat. Ha ezeket nem húzod meg kellőképp, vagy kilazulnak, simán kicsúszik a külső cső mindenestől. Játékszituációban kellemetlen lehet. És még a belsejéről, hopup-ról, GB-ről szó sem esett. Szerintem az alu csövet ki kell cserélni minimum egy alap JG csőre, a hopup gumi jó, a gearboxban hézagolni, zsírozni, O gyűrűt, hengert, cserélni kell. A nózi egy vicc szerintem, rossz ránézni, annyira gagyi. Cserélni nem muszáj, de biztos, hogy ártani nem ártana bele egy lila CA nózi. Ha a csavarok jól megvannak húzva, gearbox, hopup egyben van, van bele egy jó akksid, akkor viszonylag pontos, jó tűzgyorsaságú, akár alkalmas is lehet eme sportág űzésére, nyílt terepen semmiképp, épületben, erdős pályán viszont mindenképp. :)

Psyho777 [link]

Új hozzászólás Aktív témák