Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nade NBB-kben nem szokott lenni hop-up szerkezet, esettleg csak egy fix hop-up. Ebből kiindulva egyrészt a kimart tunning csővel nem jár jól, másrészt ha kinyitja a fegyot akkor kapásból elveszik a garanciája. Azaz tök felesleges 16820Ft-ért megvennie garival, mikor 12k körül megkapja gari nélkül ugyanott.Marui GBB-k 48k körül indulnak áfával, de azokban nem igen kell a csőhöz nyúlni
Springesben pedig a legjobbak az Mk23 és a Glock17. Nekem is volt NBB-m nagyon szerettem, tényleg gyorsan lő, épületben király, viszont nyíl terepen puszta kézzel meszebbre dobom el a fegyot mint ameddig el tud lőni...
A két említett springek fix hop upos és nagyon szép pályával, messze lőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Springesben pedig a legjobbak az Mk23 és a Glock17. Nekem is volt NBB-m nagyon szerettem, tényleg gyorsan lő, épületben király, viszont nyíl terepen puszta kézzel meszebbre dobom el a fegyot mint ameddig el tud lőni...