Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Sajnos nem csak baráti körben játszom, mert a pályabérlés nem olcsó dolog, és mindig hirdetve vannak a hétvégi játékok, így könnyen bekeverednek a terminátorok. Mikor gyengébb 300 fps-es fegyverekkel mentem, akkor volt hogy 10 m-re átfutott előttem a gyerek, én meg soroztam végig, még láttam is távcsőbe ahogy nekimennek a bb-k, lehetetlen volt nem eltalálni, de az simán átfutott és nem állt ki. Csakhát gyenge fegyver, ő meg biztos azthitte hogy messzebb vagyok (elvoltam bújva a susnyásba) és nem látom tisztán, úgyhogy minek kiállni.. Na az ilyenek úgyis azt mondják, hogy márpedig ők semmit nem éreztek. hát ha még annyira bő is a ruha hogy teljesen lefogja az erejét, akkor is lehet hallani a kopogást rajta. Ilyen 300 fps-t épphogy megérzi az ember, szóval nem fossák össze magukat egy fél tártól. Na most 470 fps már nem vmi kellemes érzés, rendesen megküldi az embert 25-30 m-ről is, és így inkább bevallják az ilyen típusú emberek a 2. bekapott BB után, minthogy kék zöld folt legyen tetőtől talpig. Én mindig bevallom a találatot (kivéve ha épphogy átszivárog egy bokron pár BB amit nem is nekem címeztek csak a közelben megy a fight) Mellesleg ez a 470 fps amit én ideálisnak tartok, az semmi ahhoz kéepst ami a játékokon egyesek kezében van. Múltkor volt egy komoly attrocitás 2 csávó között, az egyik majdnem összeverte a másikat aki 3 m-ről 600 fps-es pisztollyal lőtte szét a (csupasz) karját, na az már nem éppen normális. Habár a másik volt a nagyobb f@szfej, rövidujjú pólóba nem kell játszani, vagy ha már abban megy, akkor ne csodálkozzon, ha véresre lövik.. Egyszer játszottam én is egyszál pólóba meg rövidnadrágba, szét is lőttek rendesen, meg szétvagdostak az ágak, mégse sírtam.. De k.rva szar volt, azóta nagyon felöltözök)sowi: Na ja, szokásos kamuduma. Ha annyira túlteng vkiben az adrenalin, hogy ne érezze meg a találatot, az vegyen be nyugtatót..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem csak baráti körben játszom, mert a pályabérlés nem olcsó dolog, és mindig hirdetve vannak a hétvégi játékok, így könnyen bekeverednek a terminátorok. Mikor gyengébb 300 fps-es fegyverekkel mentem, akkor volt hogy 10 m-re átfutott előttem a gyerek, én meg soroztam végig, még láttam is távcsőbe ahogy nekimennek a bb-k, lehetetlen volt nem eltalálni, de az simán átfutott és nem állt ki. Csakhát gyenge fegyver, ő meg biztos azthitte hogy messzebb vagyok (elvoltam bújva a susnyásba) és nem látom tisztán, úgyhogy minek kiállni.. Na az ilyenek úgyis azt mondják, hogy márpedig ők semmit nem éreztek. hát ha még annyira bő is a ruha hogy teljesen lefogja az erejét, akkor is lehet hallani a kopogást rajta. Ilyen 300 fps-t épphogy megérzi az ember, szóval nem fossák össze magukat egy fél tártól. Na most 470 fps már nem vmi kellemes érzés, rendesen megküldi az embert 25-30 m-ről is, és így inkább bevallják az ilyen típusú emberek a 2. bekapott BB után, minthogy kék zöld folt legyen tetőtől talpig. Én mindig bevallom a találatot (kivéve ha épphogy átszivárog egy bokron pár BB amit nem is nekem címeztek csak a közelben megy a fight) Mellesleg ez a 470 fps amit én ideálisnak tartok, az semmi ahhoz kéepst ami a játékokon egyesek kezében van. Múltkor volt egy komoly attrocitás 2 csávó között, az egyik majdnem összeverte a másikat aki 3 m-ről 600 fps-es pisztollyal lőtte szét a (csupasz) karját, na az már nem éppen normális. Habár a másik volt a nagyobb f@szfej, rövidujjú pólóba nem kell játszani, vagy ha már abban megy, akkor ne csodálkozzon, ha véresre lövik.. Egyszer játszottam én is egyszál pólóba meg rövidnadrágba, szét is lőttek rendesen, meg szétvagdostak az ágak, mégse sírtam.. De k.rva szar volt, azóta nagyon felöltözök)