Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feka007

veterán

válasz BaKeSZ87 #4176 üzenetére

Akkor mi a megoldás? :F Sajnos nem csak baráti körben játszom, mert a pályabérlés nem olcsó dolog, és mindig hirdetve vannak a hétvégi játékok, így könnyen bekeverednek a terminátorok. Mikor gyengébb 300 fps-es fegyverekkel mentem, akkor volt hogy 10 m-re átfutott előttem a gyerek, én meg soroztam végig, még láttam is távcsőbe ahogy nekimennek a bb-k, lehetetlen volt nem eltalálni, de az simán átfutott és nem állt ki. Csakhát gyenge fegyver, ő meg biztos azthitte hogy messzebb vagyok (elvoltam bújva a susnyásba) és nem látom tisztán, úgyhogy minek kiállni.. Na az ilyenek úgyis azt mondják, hogy márpedig ők semmit nem éreztek. hát ha még annyira bő is a ruha hogy teljesen lefogja az erejét, akkor is lehet hallani a kopogást rajta. Ilyen 300 fps-t épphogy megérzi az ember, szóval nem fossák össze magukat egy fél tártól. Na most 470 fps már nem vmi kellemes érzés, rendesen megküldi az embert 25-30 m-ről is, és így inkább bevallják az ilyen típusú emberek a 2. bekapott BB után, minthogy kék zöld folt legyen tetőtől talpig. Én mindig bevallom a találatot (kivéve ha épphogy átszivárog egy bokron pár BB amit nem is nekem címeztek csak a közelben megy a fight) Mellesleg ez a 470 fps amit én ideálisnak tartok, az semmi ahhoz kéepst ami a játékokon egyesek kezében van. Múltkor volt egy komoly attrocitás 2 csávó között, az egyik majdnem összeverte a másikat aki 3 m-ről 600 fps-es pisztollyal lőtte szét a (csupasz) karját, na az már nem éppen normális. Habár a másik volt a nagyobb f@szfej, rövidujjú pólóba nem kell játszani, vagy ha már abban megy, akkor ne csodálkozzon, ha véresre lövik.. Egyszer játszottam én is egyszál pólóba meg rövidnadrágba, szét is lőttek rendesen, meg szétvagdostak az ágak, mégse sírtam.. De k.rva szar volt, azóta nagyon felöltözök)

sowi: Na ja, szokásos kamuduma. Ha annyira túlteng vkiben az adrenalin, hogy ne érezze meg a találatot, az vegyen be nyugtatót..

Új hozzászólás Aktív témák