Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Tudtok ajánlani valami jó céltáblát, amivel otthon lehetne gyakorolni?
Nem tudom hogy az ilyen lecsapódósok lennének jobbak, vagy a darts-hoz hasonló táblák.
Legjobb lenne, ha vásárolható lenne, de ha barkácsolni kell, akkor azt is megoldom, de akkor az alkatrészekhez egy jó forrást is szívesen fogadok.Ilyenem volt, de ez eléggé gagyi volt: [link]
Eltörtek pár lövés után a műanyag táblák benne, meg a visszahajtó mechanika sem volt a legmegbízhatóbb, szétszedés után tudtam megint helyreállítani. Pedig vagy 20 méterről volt a lövés. -
DNReNTi
őstag
válasz
Drizzt01 #30446 üzenetére
Nalam ezek vannak most kosarban. A tartalek seal-ek nyilvan opcionalisak. En sem vagyok amugy a terulet szakertoje - szoval lehet nem a legjobb otlet engem kovetni ebben.
En meg mindenkepp megnezek par review-t, elolvasok par doksit, es irok a gyartonak is, hogy pontosan ezekre van e szuksegem. A regulatorrol pl olvastam megoszto dolgokat, hogy nem eleg konzisztens. Abbol lehet erdemes egy jobbat valasztani.
-
triluan
tag
Az aw hx22 szériáról mi a vélemény?
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #30434 üzenetére
En magam nem vagyok nagyon HPA fanboi, a pisztolyban tetszene kis palyan, mert mobil, gyors vagyok, kis tavokon siman verhetoek vele az AEG ellenfelek, es iszonyat moka lehet 300 BB-s tarral demoralizalni.
Raadasul a pisztoly nem igenyel semmi modositast, barmikor hasznalhatom a CO tarakkal, ha epp olyan palyan jatszom ahol a HPA tiltott. De itt 100k+ a beszallo.
Az SSG24 eseteben inkabb a birtoklasi vagy hajt, illetve az hogy baromi halk. A felhuzas nem motival, siman felhuzom a 170-es rugoval is. Ami itt visszatart kicsit hogy semmi massal nem kompatibilis a 150 euros SDiK, ha nem jon be kb felaron is lehetetlen eladni.
-
DNReNTi
őstag
válasz
#56573440 #30432 üzenetére
Most megneztem mibe fajna az SSG24 HPA es erdekes modon az "olcso". 12g-os CO adapterrel, regulatorral es a SDiK-elmegallna ~250 euro korul. 7-8 baron lonne 580 FPS-t, egy patron, kb 2-3 tar nyomas fuggvenyeben. Erdekes, izgatja a fantaziamat, foleg hogy az adapter siman felszerelheto a tusra, esetleg a tavcsore, nem kell kulon palackozni.
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #30427 üzenetére
Kb mint egy liter green gas, talán picit kevesebb. Nálam két komplett játék este lazán, három szűken belefér. A búvár boltnal kelleni fog atfejto szelep, de annyi.
Igazabol tisztább, szárazabb érzés, nincs szilikon, hosszú távon olcsóbb, rugalmasabb, konzisztensebb, és pszichológiai hadviselesben is zseniális
Mondjuk zorgo dob helyett biztos mp5-m4 adaptert néznék. Az legalább kusdol
-
DNReNTi
őstag
válasz
#56573440 #30426 üzenetére
Van mindketto. Mondjuk a buvarbolt meglep, viz sincs 100km-es korzetben, lol.
Egyebkent kell nekem a 0.8-as tank? A 0.2-es olyan kevesnek tunik, ezert gondoltam a 0.8-asra, de oszinten szolva lovesem nincs mire eleg a 2 deci suritett levego
Mondjuk ha mar raszanom a penzt, olyan szettet vennek ami kesobb barmit meghajt egy egesz napos jatekon.
-
petymeg
addikt
válasz
Coccolino_O #30408 üzenetére
Sajnos nem szállítanak Magyarországra replikát.
-
DNReNTi
őstag
Egy ideje en is vekengek a HPA-n, a KJW capa jo alapanyag lehetne egy 350-es WE drum mag-gel, csak otletem nincs hol a tokomben lehetne a tank-ot feltolteni Debrecen kornyeken. Powair6-en lenne tar is, illetve ahogy nezem arulnak tank-regulator-cso szetteket, 300 eurobol lehetne HPA capam.
-
-
Drizzt01
őstag
válasz
macilaci78 #30411 üzenetére
Hát igen, ha snipernek használod, ha meg karalábnak, akkor viszont kicsit karcsú.
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok. Sajnos még mindig nem jött meg az SSX303, leghamarabb április végére mondják. Viszont még azóta is a tárakon agyalok. Nem létezik hozzá semmilyen long tár hozzá? Sokat agyaltam, de valahogy olyan kevésnek érzem a 28db bogyót.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #30351 üzenetére
Ugyanazon gearbox, gyári FET.
A +12V ág toldása vastag, ahova esik, szük a hely, a zsugorcső el is volt szakadva. A gb ház vezető persze... [kép] -
Albigator
őstag
válasz
DNReNTi #30405 üzenetére
Sehonnan sem rendeltem még airsoftot.
Egyedül CoinBasenél kellett igazoljam magam, sőt közüzemi számlát is fel kellett töltsek.(#30404) macilaci78
Hát pedig itt novritschnél így van úgy néz ki. -
drzozo
senior tag
Novrics első rendelésnél kéri. De gyorsan intézik. Egyébként nagyon sok eu-s bolt kéri. Ha jól emlékszem Evike is kérte.
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #30404 üzenetére
Ezek szerint meg nem rendeltel meg replikat a "sogortol".
-
Albigator
őstag
válasz
DNReNTi #30393 üzenetére
Köszi. Hát igen. Akkor majd lehet később veszek greengas tárat, meg persze hozzá gázt is.
Kíváncsi vagyok milyen hangja lesz élőben.(#30395) N€T0X|N
Ja ez jogos, sok fegyó csak greengasos.
Ez h 300 FPS meg 400 FPS, nekem még nem mondd sokat mivel nincs tapasztalatom.Amúgy képzeljétek hogy jártam már.
Tegnap rendeltem meg 11 körül.
Az emaileket nem olvastam el. Most nézem az oldalon, hogy mi a rendelésem állapota. Hát Awaiting Verification... Megnézem a leveleket és hát valóban, valamilyen iratot kell feltöltsek h igazoljam elmúltam 18...
Még jó h nem vártam egy hétig az érkezésre lett volna pofára esés h miért nem jön. -
petymeg
addikt
Umarex VFC HK416A5 GBB-t ismeri valaki? A legtöbb teszt magasztalja, viszont találtam egy videót amiben panaszkodik a fószer, hogy lötyög az egész külsőcső, meg nem működik a bolt catch, tehát ha kifogy a bb akkor is lő tovább.
A francia OPS Store- t ismeritek? Megbízható? Náluk pont van ilyen fegyver és adnak hozzá ajándékba egy 56 eurós tárat. -
macilaci78
nagyúr
válasz
triluan #30397 üzenetére
Megveszed a Novritch-féle pisztolyt, évi 100€-t átlagban számolhatsz a fenntartásra. Ebbe benne van a hozzáértő szaki, az alkatrész költsége is, ha valami komoly baja nem adódik.
Tehát például hop up gumi, tömítőgumi, egy-egy törött rugó, vagy rakéta szelep, leesett tár törött tárajka, ilyesmi.Ezen felül persze ott a BB, gáz, illetve azon rendszeres ápolás kellékei, amiket te magad elvégzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest