Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
triluan #31606 üzenetére
Zseni? Megmondoember? Wtf? Tök normálisan elmondta hogy nem talált, én se pedig korbeneztem, a gyártó biztos tud direktben küldeni lásd G&G vagy AA vagy a többiek, nem túl népszerű cucc nem túl gyakran cserélt alkatrészeit nem nagyon tartja senki raktáron... Szerintem ezt a stílust nyugodtan abba lehet hagyni, próbáltunk segíteni, mi se találtunk, erre azt illik mondani hogy köszi azért, nem ezt...
Viszlát
-
emre
veterán
válasz
triluan #31591 üzenetére
Begadinál hozza CZ75 / KP09-hez is, de ott nincs készlet.
Én lehet írnék a supportnak rendelés előtt, de 6 eurós ár nem annyira hanyattbaszós ha mégse lesz jó. -
macilaci78
nagyúr
válasz
triluan #30578 üzenetére
Ha a személyes komfortot nem nézzük, akkor a Hi-Capa.
Ha a konfortot is nézzük, akkor fogásra nekem a CZ75 a legkényelmesebb, de az alacsony szán miatt a kezelhetősége a legrosszabb. A P226 majdnem olyan kényelmes, de sokkal jobban kezelhető, volt mis KJW gyártmány, viszont a hosszú tár ezzel a tárfenékkel szerintem nagyon gagyin néz ki. Plusz tárnak biztosan a normál 25-27 BB kapacitásút venném. Számomra a legkényelmetlenebb a Hi-Capa vonal a felsoroltak közül. -
DNReNTi
őstag
válasz
triluan #30482 üzenetére
Epp nem reg (talan egy hete, vagy ketto) ment rola az ertekezes.
Roviden: ajanlott vetel.Ez egy rebranded KJ Works pisztoly (asszem a KP05, -06 es -08 mixe). Ami pozitiv, hogy az elsuto fontos reszei, a searek acelbol vannak, illetve hogy az ausztirai raktarbol kb az utolso csavarig minden is van hozza, illetve van ra rendes gari es support. Csodat azert nem kell varni, nem osszekverendo az 1000-1200 euros hicapakkal, de atlag felhasznalonak szuper kis replika egy atnezes utan. En CO-sat vennek, de az jobban eszi magat a pisztolyt, eltorik neha ez-az. Jellemzoen az SSP1-ben a hopup kamra torik eloszor - a Fb-os csoport alapjan. Cserebe a CO-s moka nagyobb, csorog-csattog, valamivel erosebb is.
Helyen kell kezelni a gazos pisztolyokat. "Gazosak", ahogy en szoktam mondani. Torodni kell veluk, tarak tonkremennek, szelepek kifujnak, stb. Ez nem csak az SSP-re, az osszesre igaz. De megeri a dirr-durr miatt.
-
törölt tag
válasz
triluan #30472 üzenetére
A we glockok teljesen rendben vannak, sőt a TM platformhoz képest egészen élhető apró módosítások vannak bennük, mint a csapágyazott rotor... Csak példaként itt van a két fő irány rotor megoldásban, az első kerek a we-kben jellemző, nyilván van tényleg csapágy is, ez most guns modify utángyártott de a lényeg látható. Kicsit barátságosabb eleve mert nem veri annyira szét a blowback házat, szebben is mozog miatta a szán... Apróság de hosszú távon egy egész jó megoldás.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
triluan #30470 üzenetére
KJW Glock-ról nincs tapasztalatom, de GBB pisztolyok tekintetében a KJW kis hazánkban 15 éve ismert. Oldalfegyvernek kiváló, CQB-re elsődlegesnek heti rendszerességgel megnyekken és nincs is hozzá tartósan erős igénybevételre alkatrész.
WE Glock-kal több a tapasztalat, jobban van hozzá alkatrész is. -
macilaci78
nagyúr
válasz
triluan #30397 üzenetére
Megveszed a Novritch-féle pisztolyt, évi 100€-t átlagban számolhatsz a fenntartásra. Ebbe benne van a hozzáértő szaki, az alkatrész költsége is, ha valami komoly baja nem adódik.
Tehát például hop up gumi, tömítőgumi, egy-egy törött rugó, vagy rakéta szelep, leesett tár törött tárajka, ilyesmi.Ezen felül persze ott a BB, gáz, illetve azon rendszeres ápolás kellékei, amiket te magad elvégzel.
-
törölt tag
válasz
triluan #30397 üzenetére
meghatározhatatlan sajnos. a semmi és a minden között bármi lehet... Ahogy Maci mondja, mennyibe kerül évete az autó...
Először is érdemes tisztázni hogy milyen pisztoly, mert nem mindegy hogy aep, nbb, vagy gbb. Aztán megint nem mindegy hogy ki csinálta, mert a beszerezhetetlen aranyáras alkatrészektől a minden sarki lottózóban kapsz hozzá mindent is bármi lehet. És ha ez is megvan, megint nem mindegy hogy mire használod. Cqb elsődlegesként heti 1-2 estét letolni egy pisztollyal picit más terhelés mint kinti játékon divatkiegészítőnek vett guccsizás, ahol kronóba többet lősz mint emberre...
Arról nem is beszélve, hogy mi a működőképes... Előveszem és lő?
Pl aepet javítani nem épp egyszerű a legtöbb embernek házilag, ezért nem is nagyon áll neki, halottcica és társaival meg gtk megcsináltatni, mert az óradíja több mint egy új. Nbb-k többségénél megint csak ritkás a mechanikai probléma, mert roppant primitív rendszerek . Hop gumival, esetleg szelepekkel elvan az ember elég sokáig...
Gbb esetében meg a semmi és a minden között bármi... Én eleve úgy választok platformot és gyártót, hogy bele tudjam tenni a sok guccsi tuningszemetet, 3-400 eurót már most belelocsoltam az aap01-be, pedig nem volt baja. Nyilván nemrég lett , a hammer box egyetlen gyári alkatrésze a kakasrugó tört el, kemény 700 huf volt a pótlása...De.. Szóval... Nem mindegy hogy miről beszélünk, a számok radikálisan eltérnek ha csak hop gumit cserélsz évente benne és azt beszerzed a sarki as kisboltból, vagy mondjuk bevásárolsz egy g&g extreme 45-öt ami eleve egy betegágy, egy gtp 9-et ami annyira nem, de bármi bizbasz kell azt csak a gyártó ad neked és a világ másik feléről kell nózit meg szelepet meg hop gumit rendelj mert minden egyedi...
-
Albigator
őstag
válasz
triluan #30364 üzenetére
Ez a NOVRITSCH SSP1 Airsoft Pistol is olyan ahogy látom. Én döntöm el milyen tárat veszek hozzá.
Vagy nem?(#30366) triluan
De most ha rendelek külön magyar boltból ott még szállítás 1000 Ft tök mindegy már. -
Albigator
őstag
válasz
triluan #30360 üzenetére
0.89 EUR darabja? Nem vészes a többihez képest. De egy helyről akarok mindent rendelni.
(#30363) drzozo
De akkor egyáltalán mi előnye van a GreenGasnak?
Akkor CO2. Ahonnan rendelem ott nincs ilyen kenóolajos változat CO-ból? -
drzozo
senior tag
válasz
triluan #30359 üzenetére
Nem, vannak out-of-box replikák bőven a piacon (pl. novrics, krytac, kwa, marui). De most egy kezdő minek vegyen olyat, amit nem tud használni? Az a 20-30% plusz éppen elég ahhoz, hogy jobban élvezd a használatát.
BB-t, CO2-t össze lehet máshonnan is kukázni, de ha már rendel onnan és nem fáj a pénz, akkor megteheti egyúttal.
Csak annyit tegyél meg, hogy megnézel az SSP-ről pár youtube review-t/tesztet működés közben.
Napokban készült csapatfotó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest