Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #30434 üzenetére
En magam nem vagyok nagyon HPA fanboi, a pisztolyban tetszene kis palyan, mert mobil, gyors vagyok, kis tavokon siman verhetoek vele az AEG ellenfelek, es iszonyat moka lehet 300 BB-s tarral demoralizalni.
Raadasul a pisztoly nem igenyel semmi modositast, barmikor hasznalhatom a CO tarakkal, ha epp olyan palyan jatszom ahol a HPA tiltott. De itt 100k+ a beszallo.
Az SSG24 eseteben inkabb a birtoklasi vagy hajt, illetve az hogy baromi halk. A felhuzas nem motival, siman felhuzom a 170-es rugoval is. Ami itt visszatart kicsit hogy semmi massal nem kompatibilis a 150 euros SDiK, ha nem jon be kb felaron is lehetetlen eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest