- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Anno az ATN cuccait árultuk a Nowarban, kivittünk játékra éjjellátó céltávcsövet, sisakra rakható monocular, binocular cuccot is. Ááá, nincs értelme.
Ugyanez volt a véleménye azoknak is, akik pár játék után eladták az infra cuccaikat.Nagyon nagy cheat a játéktéren, pláne ha az ellenfélnél nincs.
Megöli a játékélményt számodra is, egyszerűen nem lesz kihívás.
-
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem mondtad milyen csöved van...
De azt meg nem mondod hogy VFC M110-ed van?
Ja múltkor volt először egy VFC KAC M4 a kezembe, nem egyszerű a belső cső hop up kivétele, sőt ott az állításhoz is le kell szedni a rail alsó részét (szerencsére ott két részes)
ML cső, ML gumival nem kéne hogy rossz legyen... Nem lehet hogy a csővel van gáz?
Én egy Modify csövet reszeltem X-range gumihoz egyszer, és élesebb lett mint kellett, így a 3 lövés után szétvágta a narancs xranget a cső...Igaz ez reszelt cső volt. Begadi gumikat istenítik még nagyon.
De szerintem itt cső vagy a kamra a ludas! A BB-t csak akkor tudja a nózi összetörni, ha nem megy előre mert megakad valamin. Én a csőre gondolnék. Ha meg van a gyári akkor azzal nézd meg, vagy tedd át másik gbbrbe az ML csövet, azzal ki tudod zárni ha az a rossz. De VFC GBBR-eknél többször olvastam hogy szar a gyári kamra (ami nálam volt, abban is cserélték műanyagra a gyárit) -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem lehet hogy az Ablak-Lenyomó felület nem volt megfelelő?
Nekem GBB gumiban ami nagyon tetszett, az a Modify X-range volt....De ott is ügyelni kell hogy kompatibilis legyen a csővelÁj tink....
Replica Features:
-receiver made of a steel sheet steel,
-one-piece external barrel
-metal Hop-Up chamber -
válasz
petymeg
üzenetére
Elég vegyes véleményeket olvasni róluk.
Nem véletlenül. Nekem két esetben sem azt küldték, amit kosárba raktam. De alapvetően megjött minden, azóta már volt, hogy szükségem volt rájuk (máshol nem volt cucc és kockáztattam, mondjuk nem drágán) és rendben volt az a rendelés. Ugyanaz a banda, mint az Asiaairsoft, még ha tagadják is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Természetesen elbírja a replikát.
De te nem fogsz órák hosszat mögötte feküdni lesben, vagy egy lapostető szélén állva a parapeten támasztva. Nincs az a lőtáv sem, ami megengedné, hogy egy raj legalább felét leszedd egy helyben gubbasztva. Az airsoft felhasználás ettől jóval pörgősebb, dinamikusabb.
Amire rátettem a villalábat, az a vitrinben volt felállítva, ott jól mutatott.Amikor kellett a stabil pozíció, akkor féltérdre ereszkedtem. De soha, semmilyen körülmények között nem volt célom, hogy egy haszontalan holt súlyt tegyek a testemtől távolabb, hogy nehezebb legyen célra tartani.
-
válasz
petymeg
üzenetére
Akárhogy számolom
Azért vigyázz, mert a szállítás nem lesz kevés egy puskánál - kíváncsiságból beraktam WGC-n kosárba, amit linkeltél, nekem 1485HKD az egyetlen opció, amit feldob, az meg 170€ és ugyanúgy jön rá az áfa, meg a vám. A végén, mire kézbefogod, nem leszel 400€-val előrébb, mintha Powairen amúgy kapható lenne 888-ért. De legalább így elérhető.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Nem kell ezen görcsölnöd, ugyanis az eladó/gyártó mondja meg a vámtarifaszámot és rajta kell lennie a számlán is minden tételnél külön-külön.
N€T0X|N: egyfelől igazad van, kis hazánkban az airsoft a 7,5J-t nem meghaladó csőtorkolati energiájú légfegyver kategóriába esik, másik az EU-ban vámunió van, és a fene sem tudja, hogy az EU többi országában milyen kategóriába esik.
Ellenben a 1818 megmondja telefonon is. Amúgy meg nómenklatúra lekérdezés. -
válasz
petymeg
üzenetére
150€ összérték felett (azaz szállítással együtt) az áfa mellett vám is van (alatta csak áfa) és ebben az esetben a régi rendszer él, azaz neked kell bevallani, hogy mit vettél és mennyibe került, ilyenkor nem az automatikus rendszeren megy át. Hacsak nem írnak ennél kisebb értéket a dobozra, de azt nagy doboz esetén vagy elhiszi a Posta, vagy nem. Lehet, hogy szerencséd lesz, egy ismerősöm egy Marui Saigát rendelt nem rég és semmi extra nem volt. Legrosszabb esetben ((teljes ár+szállítás)*vám)*áfa + 7500 vámkezelési díj.
-
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem éri meg sajnos... Replikát csak express küldenek, amit 35 USD,de inkább 50 alatt nem láttam.
pl: WGC-ről egy VFC M17 191 eur szállítással. ezt x1,27 (ÁFA) már 242 eur Erre még több mint valószínű megy a VÁM
Míg ez a fegyver powair6-ról 240 Eur
Már többször átrágtam ezen magamat, kb úgy vannak belőve az árak, hogy ne érje meg Ázsiából rendelni.
Mint itthon a "normális" boltok, annyiért adják a stuffot hogy olcsóbb legyen mint ha TWG/GF-ről rendelnéd a cuccot postával
-
macilaci78
nagyúr
-
válasz
petymeg
üzenetére
És valami ilyet esetleg? Front részét kivágni és beleragasztani polikarbonát lencsét.
-
macilaci78
nagyúr
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Maszkokból nekem am. ez vált be: [link]
A rácsossal, félig rácsossal több problémám is volt, pl. célzásnál nem túl kényelmes, volt hogy feltolta a szemüveget, ha meglövik egykettőre rozsdásodik, fejfedővel körülményes le-fel venni...
A linkelttel meg az, hogy nem védi az orrot. Amikor először használtam CQB-n egyből kaptam is egyet orrnyeregre csapattárstól, úgy, hogy találtajelző is volt rajtam, de hát ez benne van a pakliban.
Kesztyű meg mind szétmegy elég hamar, az eredeti Mechanix se valami nagy szám, bolyhosodik keményen a tenyér rész szintetikus bőr része, csak a dizájn miatt jobb, mint egy ilyen filléres szerelőkesztyű. -
válasz
petymeg
üzenetére
Robbantott ábra.
Ez alapján nem rugós. Lehet el van nyomorodva a pöcök belső vége. Nekem is ilyen a Glock-like pisztolyomban, de én kifejezetten örülök neki, mert utálom a trigger safetyt. -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Umarex/VFC Glock 17 Gen.-nél hányadik gen?

Trigger safety az a triggerben lévő kis lap, arra gondolsz?
Itt asszondják nincs másik,csak a mi a triggeren van... -
petymeg
addikt
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Nyáron akármit veszek fel, izzadok, hozzá vagyok szokva.
Fázni nem szeretek, inkább leveszek 1-2 réteget, hogy ne melegedjek ki és teszek egy száraz pólót. A pulcsi pedig egy műszálas kötött pulcsi, zöld, angol hadi. Kb ugyanaz, mint a magyar honvédségi.
A zubony, nadrág meg nem vékony nyári, hanem normál pamut BDU.Úgyis kocsival megyünk, a meleg utcai kabáton a száraz pólóval amúgy elég lenne, ha átizzadnék mindent. Az IBA mellény megpakolva meg tartja a hőt a mellkason, háton, nem szellős, mint egy chest rig. Nekem először hátam kezd el fázni, illetve a torkom tud megfájdulni. A kezem tud még fázni, illetve lábfejről tudok elkezdeni fázni. De ez egyénenként változó, ki kell tapasztalni.
Váltás zoknit érdemes vinni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Van egy Columbia legdurvább síaláöltözőm a nadrág alá, vastag sízokni a bakancsba. Felülre nem igénylem a speciális aláöltözőt, dupla póló, pulóver, zubbony és IBA mellény, shemag.
A kesztyű a szűk keresztmetszet, ne is fázzon a kezed, de férjen is be a sátorvasba az ujjad.
Na, az AUG-ot akár kétujjas kesztyűben is használhatom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Jó, hát az udvaron egy gyorstöltőben fél év alatt nyilván károsodik. Pára, napfény, és hőmérsékletváltozás.
Egy teremgarázsszint tárolójában lezárt zacsiban, táskában, ahol fény nincs, a hőmérséklet egész évben 10-22°C közt van hirtelen változások nélkül és a páratartalom is kb állandó, másképp viselkedik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Azért érdekelne, mit is jelent az a fél tár.
Egy real-cap tár fele fél másodperc így, egy drum-tár meg mondjuk 15.Anno TM AK47-S AEG-eket szervizeltem nagy tételben. Kezemben a Ver3 GB, motortartó kengyel, motor, másikban a nagy akku és húzom fél percig a ravaszt, közben forgatom a GB-t, figyelem a hangját, stb. Ez úgy egy gyenge 600 lövés, drum mag kapacitás, szóval nem teljesen ördögtől való kínzás. Sima Mauri EG700-as, vagy EG1000-es motorok.
Kesztyű kellett, mert a motort markolatként szorítva már meleg volt, mondjuk, feleségem csirkekopasztó vízben mosogat...
Aminek nem volt különösebb baja, az csak egy alapszervizt kapott. Volt, ami nem lőtt, volt, amiben törött volt valami, annak persze nem is húztam...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Volt hasonló anomália, egy szétszedés, összerakás megoldotta. Szétszedtem, nem találtam hibát, kitakarítottam, átkentem, ellenőriztem a hézagolást, tömítéseket, összeraktam és jó lett. Nem kellett alkatrészt beletenni, cserélni. M4-nél sajnos előfordul. Mp5-nél ritka volt, pedig az is Ver2 GB. Ver3-ra nem is emlékszem ilyen példára.
Egy AEG-nél a gearbox minden egyes ciklust pontosan ugyanúgy csinál. A motor forog, a három fogaskerék vele együtt, a dugattyú hátramegy, majd előre, a nózi hátracsúszik, felmegy a BB, előre, betolja a BB-t, a gumi pereme letömít, jön a levegő, repül a BB. Ebben nincs olyan, hogy 100 ciklusból akár csak 1 is eltér. Ha eltér, ott valami eltört, elkopott és sűrűbben jön elő a hiba, vagy egyáltalán nem is lő.
A gumi pereme lehet gyűrött és a nózinál szökik a levegő, esetleg a csőbe benyúló domborulat szakadt el és másképp érvényesül a hop up hatás, ezért más a röppálya. A dugattyúfejen van tömítőgyűrű, az is lehet sérült, deformálódott és elenged valamennyi levegőt. A hengerfej nem mozog, de a csőrén a nózi igen, ott is szöket levegő.Szét kell szedni, egy általános szerviz szerintem elég.
Amikor össze-vissza lőtt a fegyver, akkor a bure-up silent dugattyúfejről vált le a gumisapka és az pattogott a hengerben a hengerfej és a dugattyúfej között.
Csoda, hogy nem darálta le a dugattyú fogait. Mondjuk, nem is tudta volna, teljes hosszában fém fogazású Promeheus dugattyú volt benne Guarder nyomatékos acél fogaskerekekkel. Egy G36C-ből csinált DMR-t a srác.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Mérjed csak kronóval... Lehet hop up baj is, szakadt gumira tippelek.
A cső tiszta?
Ai a felhúzó fogaskeréken egy ciklus (dugattyú hátra, majd előre), az a meghajtó keréken a motornál 12-30 fordulat setup-tól függően. Nem a fogaskerék a ludas.
Esetleg valamelyik O-gyűrű és ha ekkora gyengülés van, akkor a dugattyúfejre tippelek. -
Coccolino_O
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Gázos sokkal élhetőbb, jóval könnyebb pumpálni, a legtöbb állítható 3/6 bb között, viszont imádnak szelelni, alkatrész meg mindig kérdéses. Az etalon talán a marui breacher lenne, ha tus nélküli változatot akarsz venni. Sokan áttérnek hpa vonalra gg helyett, de a kábel nem mindenkinek jön be.
Rugós sokkal olcsóbb, viszont kíván némi erőnlétet, főleg, ha egész nap akarod nyúzni.
Próbáltam mind kettőt, gázos mérföldekkel jobb mind használhatóság, mint élvezhetőség szempontjából.
-
válasz
petymeg
üzenetére
A gázos jó móka, de ha megadja magát, több a szívás vele, plusz hideget ugyanúgy nem szeretik, mint bármi, ami green gázos (hiába nincs benne mozgó alkatrész), ereszteni meg időnként tud itt-ott, főleg hidegben, szóval szükséges néha szerelgetni. HPA-ra alakítva mondjuk ezen lehet segíteni. Nekem perpillanat kettő gázosból egy se adagol rendesen és nem tudom mi baja, de legalább alkatrész se nagyon van hozzá. A rugósból újat venni kevésbé fáj. Cserébe valamivel fárasztóbb, nem állítható a kilőtt bb-k mennyisége, ami gázosnál 3/6, a rugósnál fixen 1 vagy 3, viszont a lövés sokkal halkabb (ha ez szempont, én pl. szeretem a gázos hangját). Gázosnál hosszabb változatoknál bele lehet futni abba, hogy túl erős lesz vagy az égbe lő bármilyen bb-t, mert a GE-nél (is) totál random, hogy milyen gumi kerül bele. Rugóssal több a munka és szutyok/kemény az elsütése a legtöbbnek a gázosokhoz képest, de azért élhető. Nekem is egy olyan kicsi Cymám van, mint a második linkeden, csak magpul szerelékes, CQB-ra pont megfelel.
-
emre
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Tapasztalatom nincs, de a móka faktor miatt nálam shotiból csak valami hasonló jöhetne szóba, mert egyébként mi értelme.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Rugós van, M3 rendszerű. Feeling, de a minden lövés előtt felhúzni dolog miatt elég gyatra a tűzgyorsaság. CQB-n, ahol ott vannak a félautomata AEG-ek, gázos fegyverek, nem túl hatékony. Kisebb népsűrűségű pályákon viszont szeretek vele játszani, lehet érvényesülni.
Aktív játékra viszont gázos, HPA kittel, M4 táradapterrel. Viszont ezen receptúrával már mindegy, hogy Hi-Capa, G36, vagy shoti van a kezedben, ugyanazt fogja mind tudni, csak a skin más.
Egy jó tanács: ha spring, akkor tusos. Sokkal könnyebb úgy felhúzni, hogy vállgödörbe van támasztva a fegyver és célra tartani is könnyebb.
Nekem a linkelt Cyma van lehajtható tussal. A tustalp széles és sarkos, annyira nem komfortos, de még mindig jobb, mint tus nélküli változatban. Legjobb lenne egy fix tusos, pisztolymarkolatos változat. -
Coccolino_O
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Mlemart abszolút jó, de az angolokhoz horror áron szállîtanak, szóval csak akkor rendelek onnan, ha nincsen olcsóbb alternatîva. Power6air is jó, nem pöcsölnek.
Bármelyik Hong Kong bázisú airsoft kiskereskedônek kellene készleten tartania azt, amire szükséged van. Jkarmy, wgcshop, armsaholic, rainbow8, redwoldairsoft stb. Nyilván az hogy mennyit kell még ráfizetned, az más kérdés.
-
Coccolino_O
őstag
-
DNReNTi
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Kunmadaras az nem rossz palya. Hatalmas terulet, sok epulettel, az epuletek kozott gyakorlatilag egybol ralovesi tavolsagok vannak. Csak nagyon oda kell figyelni a kornyezetre, sok a tormelek, betonvasak kiallnak a foldbol, aknak, az ablakkeretekben sok helyen benne van a torott uveg.
De ahogy nezem a Delta szervezi meg Uvegmuves. Ok szerintem fasza jatekokat csinalnak.
A mogyorodi palyan sosem voltam meg.
-
törölt tag
válasz
petymeg
üzenetére
Meg az auto hezagolo megoldas legalábbis ami az én kezemben járt avalonban azért na... Nemár. A fet sem egy olyan jó darab, a qc is lehetne jobb, meg ilyenek. 400 euró fölött pl ne legyen kérdés a full acél fogas dugattyú pl. Nincs baj a műanyaggal sem, DE, specna, etc vonalon...Vfct én akkor vennék max ha a test az elsődleges és legfontosabb, mert ahogy a kry is, itt is az az "érték"

-
jozsi252
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Az az igazság hogy szállítással együtt Taiwangun-ról 40 000ft lett volna az Emerson Chest Rig. Ez pedig 56 000 volt és nem volt szállítás hanem elmentem érte mert minden nap szinte a bolt mellett megyek el melóba.
Ezért jutottam arra hogy 16 000ft-ot talán megér az árkülönbség. Ha nem tudtam volna hozzájutni akkor az Emersongear-t vettem volna az 100%.
Hétvégén végre lesz időm aztán be tudom állítani úgy a mellényt ahogy nekem jó lesz, tesztelgetem is hogy mennyire nehéz a tárakat ki be rakni, mit hova érdemes majd pakolni stb..
Hétfőn meg úgy is viszem DeadCat-hez a fegyót átnézetni, és akkor átalakíttatom vele ezt a csodálatos kábelezést ami a fet után van. -
jozsi252
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Igen igen olvastam hogy milyen az öv, nagyon tetszik ez a megoldás. Csak kíváncsi vagyok hogy a battle belt övnek van-e bármi előnye. Viszont mivel az is tépőzárazható így nem mozog el. Viszont egy Chest Rig-gel együtt lehet nem a legjobb megoldás. Plate Carrier-hez viszont már jobb választás. Maradni fogok valószínű annál az övnél ami neked is van mert nagyon tetszik a megoldás, illetve úgy minden együtt.
Nézegetem a videókat ezen a csatornán, sok hasznos vidi van fent.DNReNTi
Neked ugye jól emlékszem hogy az a Plate Carrier van amit FB-n linkeltem hogy milyen? Most már rájöttem hogy tépőzáras a Battle Belt is, így tényleg jó cucc az is.
Gondolom CQB-ra egy ilyen Battle Belt több mint elég? bőven lehet rá annyit pakolni amivel el vagy?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Egyszer volt rajtam plate carrier, nem tetszett. A chest rig sem tetszett. Az IBA mellényt viszont mintha rám öntötték volna, de lecseréltem egy hagyományos fazonú molle mellényalapra, ami mindenhol is molle-s szemben a régi vágású IBA-val.
Ráadásul az 5.11 tactical mellényen van övtartó. Ugyanúgy kétrétegű övet használok, a nadrágot a mellénnyel összeragasztja, kb mint egy overál.
Háton van egy 1-day pack, abban 3 literes ivózsák, gáz, kaja. Bal elöl 3 db M4 tártartó, rajtuk pisztolytárak, jobb oldalt 1 db M4+pisztoly, mellette pisztolytok, mellette féloldalt hátul shelltartó. Bal oldalt tárdobáló, hátul derékon utility pouch. Elöl bal oldalt felül admin pouch, valami pici gránátzseb kesztyűnek. Rádió bal oldalt hátul derékon.Amit mindenkinek tanácsolok: próbálja fel, pakolja meg, gugoljon le.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Egy kis adalék a meleg és a ruházat kapcsolatáról.
A plate carrier-ben az a plate-t helyettesítő műanyag lap nem légáteresztő, nem is vezeti el a folyadékot, de legalább merev, ezért kényelmetlen. Bepálik alatta a bőr, a ruha gyűrődéseivel kidörzsöl. De ezen is lehet változtatni, például biciklis aláöltöző, ami műszálas, elvezeti az izzadságot, feszül, nem gyűrődik. Under Armour aláöltözők is ezt tudják, csak drágábban és konszolidáltabb színekkel. -
jozsi252
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Köszönöm a linkeket. Az az igazság hogy nekem inkább a mellény típus jön be mint pl ez. Lightweight AAV FSBE Assault Vest System V2 - OLIVE [8FIELDS] Jobban is tetszik hogy pl a mellkashoz is tudok helyezni zsebeket, plusz ugye tudok is rá venni külön tartót ha kellene esetleg valami pluszban még.
Ezt pl elég jól fel tudnám szerelni de bármennyire is jól néz ki ennyit nem költenék rá. ASPC – Airsoft Plate Carrier#32055 macilaci78
Láttam olyan kemény tokot ami egy az egyben tiszta szivacs belül, és olyanra vágod ki amilyenre te akarod. Nem rossz dolog mert nagyon jól el lehet így helyezni benne mindent, főleg ha jó nagy. És tényleg csak előtted áll hogy vágod ki a szivacsot, mit hova akarsz tenni.
Nekem egy ilyen szövettok is bőven elegendő lesz, főleg hogy van rajta jó pár zseb úgyhogy mindent bele fogok tudni rakni.
Majd csinálok róla képeket, Fedex küldött is mailt hogy elvileg szerdán szállítják ki a csomit.
Mellényre visszatérve én is olyat szeretnék majd venni. Pl amit a Novritsch oldalán linkeltem az hibátlan. Kivéve az árát.
Volt már rajtam mellény és aminek oldalt pl széles tépőzárja van az sokkal jobban tartott.Tárakra kitérve nyilván nem realisztikus a 125bb-s mid cap tár, de ha egy real cap tárat megtöltök 80%-ig mert ugye kb. addig érdemes tölteni egy tárat, akkor 2x ennyi tár kellene mint amennyi most lesz, de lehet inkább 3x annyi. Szóval én is úgy gondolom hogy 7 bőven elég lesz, szerencsére volt jó áron 5-ös pakk Gunfiren.
Ezt a Marui töltőt mondod hogy nagyon jó? BB speed loader, XL, Tokyo Marui
Valami mindenképp fog kelleni mert kis töltőm van amibe kb 100db bb fér bele. És mire megtöltöm a 7 mid cap tárat lemegy a nap. Bár láttam elektromos gyorstöltőket amin be lehet állítani hogy mennyi bb-t kérsz bele. Árát nem akarom tudni, biztos egy vagyon..#32056 petymeg
Utánanézek a loadernek, köszönöm!
Képről jónak tűnik a táska de pár nap és kiderül személyesen is hogy milyen. Majd csinálok képeket meg lemérem hogy mi mennyi hátha valaki akar venni aztán hasznát veszi a méreteknek. Mindenképp olyat akartam amin van jó pár zseb hogy bele tudjak rakni csomó mindent. Legalább a fontos dolgok 1 helyen legyenek.#32059 Picturemaker
Na még ilyen gyorstöltővel sem találkoztam soha. Itt nem lehet kompatibilitási hiba hogy melyik M4 tár megy bele? -
törölt tag
válasz
petymeg
üzenetére
Ilyenből kettő is van, mindkettő hulladék volt dobozból kivéve
a végén lévő pöcök amit fogsz egy két tár után kicsavarta magát, lehetett beragasztani, a kar maga tört az egyikben, rendeltem másikat és addig szetszedtem a torottet. Hát... A kuplung gyak nem működik dísznek van, ezáltal belátható időn belül szanaszét hajtogatta az adagoló lapatokat, nyilván belül is olyan... az eredeti nyilván drágább jóval [link] de tud annyival többet. -
-
Coccolino_O
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Hm.
Olcsó RMR nem rossz amúgy géppisztoly, meg gépkarabély méretű fegyverre. Amíg a fegyver nem mozog túl sokat fel/le és/vagy oldalirányban, addig használható. Meg jól is néz ki.

macilaci78: Arra van valami megoldásod, hogy az rmr picatinny szereleksín lötyög fel és le az mp5 picatinny szereléksínen? Köszi.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Pro-Arms RMR mount-ra van szükséged. A hátsó nyîlt irányzék csavarja fogja meg a plate-t, és az optika csavarja kap bele a plate menetébe.
Próbáltam ugyanilyen rmr-t pisztolyon, ezek a "gagyi" optikàk képtelenek középen tartani a piros pöttyöt, már kis ràngatás mellett is ugrál, nyîlt irányzékkal elôrébb vagy. Plusz, extra sùlyt raksz a szánra. Annak lesz jelentôsége ciklus, meg gáz evés szempontjából.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Nincs igazad. A red dot plate kerül fel a szánra, amire csavarozod a red dotot.
A plate a hátsó irányzék helyére kerül, van egy téglatest formájú dudor az alján, ami az irányzék helyére ül be, ezzel a szán előre-hátra mozgásából származó erővektort ez veszi fel. A csavar a függőleges erővektornak kell csak ellenálljon, ami lényegesen kisebb. Nem mellesleg a téglatest magasságában is van menet.
Az a csavar meg inkább 1,5-2 mm magátmérőjű. Nem mértem le.Novritsch SSP18-ot használok ilyen red dotot, nincs vele gond.
-
válasz
petymeg
üzenetére
Igazából nem a T1-re vettem azt a lencsevédőt, csak szerencsére jó rá úgy, hogy picit kellett alátétezni pár tized mm eltérés miatt. Már azt sem tudom, hogy honnan van. Amúgy a 3mm polikarbonát az már atombiztos, én is azt rakom mindenre. Az van belevágva a T1-et védő eredeti lencse helyére, ami egyetlen lövést bírt.
Szutyok plexi dísznek való. Vagy a korábban linkelt 5mm verzióban az is megfelel, de ezer forintból veszek két munkavédelmi szemüveget és abból 4 reddotra is védelmet tudok vágni.
-
jozsi252
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
&macilaci78
Régebben is láttam hogy sok gyártónak az a lényeg hogy eladja a fegyvert, viszont az azt követő szervizelés már nem teljesen megoldott gyári alkatrészekkel. Van sok gyártó akiknek a termékei kompatibilisek de ugye oda is tapasztalat kell sajnos hogy mi az.
Köszönöm a webshopokat, ha bármi kell akkor böngészni fogok közöttük. Bár remélem nem lesz gond.Szeretnék még 3 dologban segítséget kérni a fegyóhoz. (Specna Arms RRA SA-E04 Edge, csak hogy ne kelljen visszakeresni a típust.)
- Convoy C8 lámpát néztem ki rá, tudtok esetleg tartót ajánlani hozzá?
- Szeretnék venni legalább 1 Hi-Cap tárat. Ez a Cyma tár szerintetek jó lehet hozzá? [link] petymeg esetleg Hi-Cap tárat használtál a fegyódhoz?
- Red dot-ból ez a fajta a jobb --> [link] vagy ez a fajta --> [link] ? Azt tudom hogy érdemes magasítót hozzá venni. Az 1. volt már nekem de sajnos szellemképes volt.
Köszönöm az infókat!

-
macilaci78
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Én nem specializáltam a magyar forrásokra. Tartom, hogy nincs az EU-ban, vagy akár a világon olyan shop, ahol akár csak egy tapusú replika, vagy rendszer lenne, ahol egy időpillanatban az összes létező alkatrész, mütyűr, vagy kiegészítő elérhető lenne.
Példának okáért vennél egy alap M4 AEG-hez egy fullos tuningot: cső, kamra, gumi, GB, fogaskerékszett, dugattyúszett, hengerszett, rugó, FET, motor, valami optika, tracer unit, tok, tárak, szíj, szíjakasztó. Tuti biztos, hogy legalább egyvalami hiányozni fog a kosárból.
-
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
"*Metal Slide for more realism and durability"olvasd el

Upgrade tervek:
Hop up lenyomó
hop up gumi -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nincs gond a TM-el... Csak a másik kettő (SZVSZ) jobb 7-8000 egy mosfet, ha esetleg tracert,tompítót akarsz,akkor laylaxnak van valami 20 eur körüli adaptere, amit a MŰANYAG szánra tudsz rátekerni.
Szóval műanyag szán, mosfet hiány, és tudtommal a TM nem lipoval jön(mosfet hiány), míg másik kettő igen. és ugyanannyiba kerül.... Szeretem a TM-et, Hi-Capa überalles
de a "kisebb" vagy gagyibb gyártók sokszor jobbak olcsóbban.
A Hi-capat kb 20 éve gyártják/adják műanyag szánnal, láttam vadi új 2. tár után szétnyíló szánt, meg rengeteg hasonló sztorit hallottam. Még is a világ legnépszerűbb cucca, az árában bőven benne lenne (mint a WE, KJW...stb gyártóknál) a fém szán. -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Én hagynám a TM-et... CM.127s vagy SSE18, utóbbinak igen jó a fogása, nem műanyag a szán,rajta a 14-es menet bárminek is, mosfettelve van... Árban ugyan az kb, szóval sokkal jobb választás a cyma vagy a novi szerintem...
Vagy begadi upgrade cm.127A-ja -
Coccolino_O
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Abszolút nem, mert túlságosan eltartja az az arcod alsó részét, a tustól. Személy szerint szeretek ráfeküdni a fegyverre, és látni az optikán keresztül, hogy hová lövök.
Feltételezem, hogy egy megemelt picatinny rail mount ki tudná küszöbölni valamennyire a probléma forrását, csak nehéz megtalálni a tökéletes magasságot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest