Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a v-force armour maszkja amúgy bírja a BB-ket, vagy csak paintballra alkalmas védőeszköz ? Nowaron az AS cuccok közt van fenn, de ez persze még nem készpénz semmire.
-
macilaci78
nagyúr
Na, kispajtás, figyuzz!
Kínai fegyverből a rendelési tételnagyság a 40 lábas konténer, tehát kamion. Ez az áru tömegében is tétel, értékében is. Legalábbis annál a beszállítónál, ahol megéri rendelni, valahogy a hazai boltok nem a gúnárról rendelgetnek.
Másrészt ezeket a fegyvereket aztán el kell vinni bevizsgáltatni, bele kell gravírozni a próbajelet, mert ez a törvény. Ezt megint csak a hivatalos, legitim üzletek tartják csak be. De ez megint idő.
Múlt hétvégén volt Pesten a FeHoVa, előtte nem sokkal jött meg a Nowar kínai fegyverszállítmánya, amit Vish, a Keleti Front alapítója egy az egyben megvett, majd a FeHoVa-n eladott. Na ezért nem kapkodják el a válaszadást Neked e-mailben. Szerintem is ráér még akár két hetet is tudatni Veled, hogy bizony addig nem tudnak Neked rendelésre fegyvert eladni, amíg hideg a medencében a víz.
A HK416 szvsz csúnya, de ez legyen magánvélemény. Viszont márkától, kiszereléstől függetlenül nem láttam még hibamentes craine stock akkut. Volt, hogy a tus tartó csöve nyírta el a vezetéket, akku zárlatos lett és szó szerint elégett, volt, hogy a 3 darabban lifegő akku kábelezése szakadt el. Az ilyen fegyvereknél már élből vágom rövidebbre az akkuvezetéket, hogy az akkuval szerelt tust legalább középállásig legyen esély betolni.
Még egy gondolat. Amíg egy kínai fegyó dobozból 400fps felett lő és ez nem érinti hátrányosan a tulajt, pl nem CQB-ra vette, annak nem javaslom, hogy nyissa ki a GB-ot, amíg lő a fegyver. Nem azért lő az a fegyó teszem azt, 450 fps-t, mert fasza 160-as rugó van benne egy silány tömítettséggel. Ellenkezőleg: egy kb 140-es rugó egy jól sikerült tömítettséggel. Ha Nem visít nagyon a fegyó, akkor zsírozni is inkább a motorfogaskerék nyílásán keresztül. Ha tönkremegy benne valami, a legdrágább alkatrész egy hengerfej lesz benne.Azt a hozzáállást meg mélységesen elítélem, hogy az egységnyi sugarú véglény megveszi a dobozból 450fps-es fegyvert, megy vele CQB-ra és lehazudja a fegyver erejét. A vele szemben állók játékélményét toporja sárba egyrészt, másrészt a játék biztonságosságát is veszélyezteti. Nem hülyeségből van kitalálva az a MASZ, mi szükség van 20 méteren belül 450fps-re, nem hogy épületben? Ha valaki nincs megelégedve a férfiasságával, vagy épp nőiességével, az lesz szíves máshogy kompenzálni.
OFF, mert magánvélemény.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2952 üzenetére
Ezt a megoldást nem ismertem, de nyilván elnézed nekem, de ha tudtam volna róla sem említettem volna meg, nem szeretem a gányolást, és ha ezen felbuzdulva valaki megpróbálja fém testhez alakítani, és nem sikerül, nehogy én legyen a hibás.
Talán említettem már, hogy ha szétszedtem volna a BAR-10 elsütő szerkezetét, akkor nem tört volna el a trigger sear, mert láttam volna, hogy az egyik stift nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. Gondoltam amíg működik addig nem bántom, hát töréshez vezetett a dolog, végül is csak 11000Ft volt az új trigger sear, igaz ez már acél, de akkor is meg lettem volna e nélkül a kiadás nélkül. Ilyen az a sniper szakma. Tudom, ha nem tetszik menjek sakkozni Viszont amiben biztos vagyok, az az, hogy minden kínai fegyver tömítettségén lehet javítani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz BaKeSZ87 #2954 üzenetére
Egy CA fém testbe építettem egy M733 Colt Commandoból származó 2 részes hop up kamrát.. A testen megvolt az előkészítésen, de nem voltak megcsinálva a furatok a spiáterben. Mondanom sem kell, a 3-as átmérőjű lemezcsavarnak 2,5-es fúróval fúrtam elő, nehogy megrepedjen a test. Persze először 1-es, 1,5-es, 2-es fúrókkal fúrtam elő.
A Bar10 mióta AEG?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2955 üzenetére
Igaz. Ezzel csak azt akartam, hogy nem biztos, hogy mindig célravezető az addig ne csesztessük amíg működik dolog, mert AEG-ben is ugyan úgy tönkremehet egy két fogaskerék pl. Ha valaki ért hozzá, akkor szerintem úgy is szétszedi, és megcsinálja magának, kihézagolja, stb., aki meg nem ért hozzá, az tényleg ne bántsa amíg működik, JG-ket meg úgyis szét kell szedni ha sokat használja az ember az egyeslövést, mert könnyen elkopik a cut off lever. De addig is egy hopup gumi csere, és motor beállítás kötelező. Szerintem.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2957 üzenetére
Sok alkatrész, sok hibalehetőség, és sokszor ha valami nem jó, nem egyértelmű, hogy miért, ilyennel Te is találkoztál már.
-
Kobe
veterán
válasz macilaci78 #2953 üzenetére
kösz a tanácsokat, ha nem ilyen kioktatós fellengzős "kispajtásos" stílusban kezdted volna, tökéletes hozzászólás lett volna
Kicsit utánajártam a dolognak és kénytelen voltam szembesülni pár dologgal - ami igen relevánsan befolyásolja a fegyverválasztást sajnos.
1, mint ahogy említetted, a szállítmányok hamari felvásárlása, illetve az árak. első fegyver lenne amit szeretnék beszerezni, így nem szánnék rá 40 nél többet. Na ez meghiúsulni látszik, hiszen sok darab ugye nehezen kapható, és ha akad 1-2 darab, az máris eltűnik a piacról és ahol maard, ott olyan árat kérhetnek érte ami jólesik.
2, részben az 1, es pontban megfogalmazott dolgok miatt igen szűkké válik a megfizethető darabok száma. Őszintén szólva nekem az AK-k nem tetszenek, tisztában vagyok viszont a kényelmességével és jó tulajdonságaival. szerettem volna egy M4CQB verziót beszerezni, hát, finoman szólva, lehetetlen. Dboys/Boyi M4es verziókat tudnak szerezni. Probléma több is akad - majdnem 50 ezer forint (ennyit nem akarok rászánni, hiába full fém) a másik meg hogy a PEQ es akksi a fegyver elejére szerelve nekem annyira jön be mint a HK416 neked
Dboysból sajnos ami tusba rejthető pillangóakksis, az 50 ezerért (a rászánt összeg közel duplájáért) lenne csak.A jelenlegi felhozatal JG g36c, JG AK tactical, Cyma 031B és C, 028B és 036. Ezeket helyben tudnám megszerezni, probléma viszont hogy kinézetre egyiknél sincs meg az az első blikkre megtetszett jelenség.
A sokadik tényező meg hogy természetesen a csapattársak biztonságát figyelembe véve eszemben sem volna 400 fps feletti holmival mászkálni (pláne ha még nem is tetszik) épületben. 350-370 fps körüli holmit keresnék, cska ugye a szállítmányok jórésze....éppen az hiányzik belőle
Szóval ha valakinek van tanácsa, fegyverválasztást illetően, olyan 40 ezer forintig bezárólag, ami olyan 350-370 körül azért tud is, az ne habozzon tanácsokkal ellátni
Ha kicsit egzaktabban akarok fogalmazni az elképzeléseimet illetően, azt mondhatom hogy a lehetőségek leglaposabb feltérképezése után a nekem leginkább tudásában is tetszetős darab a Jing Gong M4CQB verziója lenne. Árban is ennyit még megengednék érte. Az elképzeléseket várom arra vonatkozólag is, hogy ilyet hol lehetne beszerezni
Kösz
-
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #2960 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. És az M4-esek mellett szól, hogy sokkal jobban tetszik is. Ellene pedig, hogy mint mondtam, nem lehet kapni, illetve ami biztosan lesz, annak igen hülye a kinézete: vagy külső PEQ-et kell a railre rakni, nem is a kisebbik fajtát, hanem a többi gyártóhoz képest a DBoys asszem egy jóval nagyobb akksitartót ad hozzá (kösz, nem jön be, akárki akármit mond). Ami kicsit a full fém fegyverek ellen szól hogy majdnem 5 kiló, azt cipelni egész nap....jó, tudom van olyna aki megpakolja mindennel és lesz vagy 7 kiló és ellövöldöz 12 ezer golyót egy nap, de én nem ilyen vagyok
Ami meg megfizethető (??) az 45ér ugye olyan aminek egy ál-hangtompító van az elején, amit még leszedni sem lehet mert a cső végigmegy benne. Elég játékfegyver kinézetet kölcsönöz ezzel neki, pedig az M! alapból egy egész komoly kinézetű holmi...tényleg nem lehet szerezni mostanság sehol JG M4CQB-t ? :S
-
Kobe
veterán
válasz Kornel213 #2964 üzenetére
sehol nem írták h 400 felett lenne az fps, mindenhol 370 et írnak említenek, nowarban pl 330at írtak aza datlapra asszem de gunner is 370et adott meg és több más oldal is.
A poén az hogy 44-es bázisban is épp annyira van raktáron ez a darab, mint máshol - semennyire :S majd holnap felhívom nowart meg még 1-2 boltot, de nem hiszem hogy volna belőle, mindenhol ár és szállítás iránt érdeklődj státus virít a webshopban....vagyis nincs.
A poén az, hogy a Jing Gong 2009-es darabja überbrutál lett. Full fém testet kapott az M4CQB, tusba rejthető akksi, nincs PEQ doboz stb, vagyis minden megvan benne ami a Dboys ban nem tetszik, de mindenhol még külföldi shopokon is hiánycikk. Jó, ehhez képest az ára is emelkedett persze....mondjuk szerintme reálisan.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
A webshopok fegyver adatlapján szereplő fps értékek csak irányadók, elég nagy szórás lehet fegyver és fegyver közt...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Nekem az M szériás fegyverek közül azok tetszenek, amik railesek, pl. M4 S-system, CASV, M4 RIS, RAS nyalánkságok...
-
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #2970 üzenetére
a kis tépőzáras megoldást jobban elbírnám viselni, mert mint írtam, a Dboysnál a többinél jóóval nagyobb a PEQ.....Egy tesztben asszem többcellás akksit is simán beleraktak, sőt, amint az a mellékelt képen látszik, lehet 2 akksi is röhögve elférne benne. Igazából az érdekel, hogy a kábelt a testben szépen el lehet e vinni a tusig, nem pedig kint, oldalt
-
BaKeSZ87
őstag
A fix tusos fegyverek alapból hátra vannak vezetékelve, viszont azok általában nem rendelkeznek RIS-es előaggyal. A betolható válltámasznak vannak előnyei, viszont hátránya, hogy vagy ANPEQ-be rakod az akksit és akkor nehéz lesz az eleje, vagy hátra kell kábelezni, és akkor az állítható tusra kell rakni egy tépőzáras táskába, de ilyenkor a hideg is jobban éri, meg ha állítod a válltámaszt akkor megtörhet a kábel, meg nem is néz ki reálisan. Nekem azért tetszett az M4 mert kényelmes volt, meg könnyű volt az eleje, gyorsan célra lehetett tartani vele, és célozni is könnyű vele. Ami a legsütibb szerintem, RIS-es előagyú M4, fix tussal, vertikális fogantyúval.Van helye az akkunak, kényelmes elöl fogyni, és megmarad a jó tulajdonsága, hogy könnyű az eleje. Nekem Boyi M4A1-em volt, akksi elhelyezése miatt mindig szívtam, meglett hozzá a fix tus, és minden perfekt lett.
-
Djuree
félisten
boyi full fém m4-et tudom ajánlani
árban az egyik legjobb, és átnézés után tartós és jó fegyó lesz.
én is néztem anno, de az AK elrabolta a szivemLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #2974 üzenetére
öhm. Boyiból a 7en 3 féle darabot tudok megnézni.
1, BI-3881. Állítható tus, akksi benne. Hátrány: az elején van egy ál-hangtompító, amit még cserélni leszedni sem lehet mert a cső végig fut benne. Paff az összképnek. Szerintem.
2, BI-5181. Állítható támasz, PEQ az elejére. Amúgy minden klappol, ha normálisan át lehet kábelezni.
3, valami fix tusos karabély, aminek a rail mrésze több mint 40 centi és az egész puska irdatlan hosszú. Ez nem igazán cqb és terep kompatibilis, gyak egy snipperrel ér fel. És a 45 ezres ár helyett természetesen minimum 50 lenne. Ennyit végképp nem szánnék első fegyverre Főleg hogy még gondolkozok, hogy azt a 45 öt megéri, több okból
1, ha jól össze van rakva, 400 fpst viszi - elütném magam a CQB játékok jórészértől ha van kronó
2, drágább az általam elképzelt árnál - sajnos még a 45 ezres is. Viszont ez az egyetlen típus ami tetzsik és "megfizethető".Így még rágódom, mert sajna nincs kedvem az általam tervezettnél drágábban venni egy holmit, ami jó ugyan meg szép, de még kemény ezreseket ölhetek bele a visszabutításába és átnézetésébe stb. Ahogy pedig hallom, Boyinál a többi márkához mérten is erősen kötelező egy nagygenerál vétel után.....
Hiábya műanyag test, a kép alapján első látásra teljes volt a szerelem - [link]. csak kapni nem lehet
Tudom, ízlés dolga, de gebedjek meg, nekem sjanos az AK nem tetszik. Hiába mondják hogy jó,meg elterjedt, sajnos azért olyan elterjedt mert gyak az egyetlen olyan darab amit lehet is állandó, nem csak eseti jelleggel kapni[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
1, BI-3881 Gyönyörű, nagyon kényelmes, alapból hátul van az akksija, crane stock-os. Ha eladod a crane stock-ot, és veszel egy fix tust, akkor Sub-C cellás akkumulátort is tudsz bele tenni. Ha red dotot teszel rá, akkor mivel nincs első irányzék, nincs ami belelógjon.
2, BI-5181 Erről beszéltem. ANPEQ-et eladod, válltámaszt eladod, hátrakábelezed a gearboxot, veszel egy fix tust meg egy vertikális fogantyút, és megkapod azt a fegyvert ami szerintem sütiii
Ha fém testűek, akkor érdemesek a megvételre, műanyag testtel nem jó, mert nyeklik-nyaklik.
-
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #2977 üzenetére
oké, tom hogy az M4 széria kényelmes, ellenben a 3881-el az a gond, hogy a "hangtompító" miatt gyakorlatilag nuku irányzék. Ugye red-dot meg csak megdobná az árát, olyannyira hogy az első szettnek nekem elég húzós lenne....A végén drágább volt a hús mint a leves....az meg más kérdés hogy zéró funkcionalitása van annak a tompítónak....
5181-el szintén az a baj hogy sokat (és nem 2 ftos tételekben) kéne pöcsölni vele, stockot szerezni, akksit cserélni, stb stb aminek eredményeképp jó ha a fegyver megáll 60 ból....az eredetileg rászánt több mint másfélszereséből. No, thx
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Van irányzék. Ha az arcod hozzáérinted a tushoz, ahogy általában szokás célozni, és belenézel az irányzékba, akkor amit a lyukon látsz, az meg van célozva.
Ha nincs pénzed normális M4-re, akkor ne akarj M4-est. Vegyél egy AK-t, kezdésnek jó az is. Egy dolog, hogy nem tetszik, de azt legalább kapsz olcsóbban, jó minőségűt, és marad pénzed egyéb, a játékhoz szükséges dolgokra. Azzal, hogy veszel egy fegyvert, még nem vagy kész a játékra. Kell még bb, védőszemüveg, ruha, bakancs, akksi /gyári vagy kibír egy játékot, vagy nem/, profi töltő /ajánlott, a fegyverhez adott akksi is meghálálja, ha ilyennel van töltve/, játékokra regisztrációs díj, útiköltség, ha valami megmihálylik a fegyverben, akkor alkatrész, szerelő gázsija stb.
-
BaKeSZ87
őstag
Műanyag csapágyak vannak benne, alapból 400FPS körül teljesít állítólag, szerintem vagy a csapágyakat kell kapásból fémre cserélni, vagy egy gyengébb rugót tenni bele, és akkor maradhatnak a műanyag csapágyperselyek. Gyengébb rugóval az akksi is tovább bírja, a ROF is jobb lesz, az alkatrészek kisebb terhelésnek lesznek kitéve, én ezek miatt a gyengébb rugó használatát preferálnám, mondjuk egy SP100-as vagy SP110-es Guarder.
-
BaKeSZ87
őstag
Azért preferálom a Kalash AK-kat, mert drágák a fém CYMA és JG AK-k. CYMA AK-im voltak már, megbízható, se nem olyan szép, se nem olyan stabil int egy fém Kalash AK. JG-ről Djuree tudna érdemben nyilatkozni.
Akkor egy Guarder SP100-as rugó, hézagolás, zsírozás, normális hopup gumi, aztán kész.
-
gabe_
őstag
-
phanzetomox
őstag
nem is tudtam hogy Ph-n van ilyen topic is, estleg Ph airsoft klub nincs?
-
Djuree
félisten
nekem volt ilyen ak betám. JG volt és tökéletesen működött, pedig át sem volt nézetve, ajánlom. és nem mellesleg olcsó volt, le volt árazva a keleti frontban (keleti pályaudvarnál van). van még nowar ami jó bolt (ez is közel van viszonylag a keletihez).
amúgy JG márkát tudom ajánlani, sztem jobb mint a cyma, a kalash sem rossz. nekem full fém JG ak47-esem van, nagyon jó fegyver persze használat előtt nem árt egy átnézés meg zsírozás, hézagolás, hop-up cserebere.
nézz szét softairen is, van sok használt ak eladó. ezek azért lehetnek nyerőek mert már átnézett jól bejáratott fegyverek. persze lehet rosszat is kifogni, de ha jól megnézi/átnézi/kipróbálja az ember akkor jól jár a használtal is.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz phanzetomox #2992 üzenetére
PH-n minden van airsoft klub az nincs (még)
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
koszi az infot neked is, holnap beugrok pestre es megnezek mindent amit lehet(ocsemnek is kene venni, de JG g36-ot szinte sehol nem talalok...)
olcso military boltot tudtok nekem mondani? terdvedo, taktikai melleny es ilyesmi kelleneAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
feka007
veterán
Hi!
Szombaton megyek Airsoftozni első alkalomként, milyen tanácsokat adnátok?
Fegyóm Cyma AK74 lesz (pénteken megyek érte). Újpestre megyünk, beltéri harc lesz vmi régi gyárépületbe, kb 8an leszünk. Alap dolgokat, szabályokat elolvastam az Airsoftról, de azért jól jönne 1-2 tanács pár veterántól -
Djuree
félisten
22-es csapdája az oktogonnál.
obsit a blaha körül.ezeknek van honlapjuk is. van még egy pár de azoknak nem tudom a nevét
de ha végigmész a körúton 4-6 villanyossal akkor tuti hogy találsz vagy 5-öt. van egy a nyugati-jászai között is félúton (4-6 vonalán).LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok