Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz macilaci78 #2953 üzenetére

kösz a tanácsokat, ha nem ilyen kioktatós fellengzős "kispajtásos" stílusban kezdted volna, tökéletes hozzászólás lett volna :)

Kicsit utánajártam a dolognak és kénytelen voltam szembesülni pár dologgal - ami igen relevánsan befolyásolja a fegyverválasztást sajnos.

1, mint ahogy említetted, a szállítmányok hamari felvásárlása, illetve az árak. első fegyver lenne amit szeretnék beszerezni, így nem szánnék rá 40 nél többet. Na ez meghiúsulni látszik, hiszen sok darab ugye nehezen kapható, és ha akad 1-2 darab, az máris eltűnik a piacról és ahol maard, ott olyan árat kérhetnek érte ami jólesik.

2, részben az 1, es pontban megfogalmazott dolgok miatt igen szűkké válik a megfizethető darabok száma. Őszintén szólva nekem az AK-k nem tetszenek, tisztában vagyok viszont a kényelmességével és jó tulajdonságaival. szerettem volna egy M4CQB verziót beszerezni, hát, finoman szólva, lehetetlen. Dboys/Boyi M4es verziókat tudnak szerezni. Probléma több is akad - majdnem 50 ezer forint (ennyit nem akarok rászánni, hiába full fém) a másik meg hogy a PEQ es akksi a fegyver elejére szerelve nekem annyira jön be mint a HK416 neked :)
    Dboysból sajnos ami tusba rejthető pillangóakksis, az 50 ezerért (a rászánt összeg közel duplájáért) lenne csak.

A jelenlegi felhozatal JG g36c, JG AK tactical, Cyma 031B és C, 028B és 036. Ezeket helyben tudnám megszerezni, probléma viszont hogy kinézetre egyiknél sincs meg az az első blikkre megtetszett jelenség.

A sokadik tényező meg hogy természetesen a csapattársak biztonságát figyelembe véve eszemben sem volna 400 fps feletti holmival mászkálni (pláne ha még nem is tetszik) épületben. 350-370 fps körüli holmit keresnék, cska ugye a szállítmányok jórésze....éppen az hiányzik belőle :)

Szóval ha valakinek van tanácsa, fegyverválasztást illetően, olyan 40 ezer forintig bezárólag, ami olyan 350-370 körül azért tud is, az ne habozzon tanácsokkal ellátni :)

Ha kicsit egzaktabban akarok fogalmazni az elképzeléseimet illetően, azt mondhatom hogy a lehetőségek leglaposabb feltérképezése után a nekem leginkább tudásában is tetszetős darab a Jing Gong M4CQB verziója lenne. Árban is ennyit még megengednék érte. Az elképzeléseket várom arra vonatkozólag is, hogy ilyet hol lehetne beszerezni :)

Kösz

Új hozzászólás Aktív témák