Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. És az M4-esek mellett szól, hogy sokkal jobban tetszik is. Ellene pedig, hogy mint mondtam, nem lehet kapni, illetve ami biztosan lesz, annak igen hülye a kinézete: vagy külső PEQ-et kell a railre rakni, nem is a kisebbik fajtát, hanem a többi gyártóhoz képest a DBoys asszem egy jóval nagyobb akksitartót ad hozzá (kösz, nem jön be, akárki akármit mond). Ami kicsit a full fém fegyverek ellen szól hogy majdnem 5 kiló, azt cipelni egész nap....jó, tudom van olyna aki megpakolja mindennel és lesz vagy 7 kiló és ellövöldöz 12 ezer golyót egy nap, de én nem ilyen vagyok

Ami meg megfizethető (??) az 45ér ugye olyan aminek egy ál-hangtompító van az elején, amit még leszedni sem lehet mert a cső végigmegy benne. Elég játékfegyver kinézetet kölcsönöz ezzel neki, pedig az M! alapból egy egész komoly kinézetű holmi...tényleg nem lehet szerezni mostanság sehol JG M4CQB-t ? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest