- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülee1
csendes tag
válasz macilaci78 #28436 üzenetére
Teljesen egyetértek.
A műanyag bizonyos esetekben sokkal ellenállóbb tud lenni a fémnél.
A TM-nál viszont kicsit más a helyzet, hiába elsőosztályú a holmi: A japán szabályok miatt alapvetően duster-gas-ra lettek építve ezek a pisztolyok (a portalanító levegő-spray), hogy alacsony legyen a torkolati energiája, ezért a green-gas is sok neki, bár így azért elmegy egy darabig. De pont emiatt olvasok sok törött glock tokról - ahova a szán-sín rögzül - , törött szánról, stb.
A teljes átépítés meg szerintem anyagi csőd egy TM-nél, eleve a feláras japán cucc árához hozzájön a rengeteg alkatrész, és a végén nem marad benne semmi az eredetiből. De példának ott a VSR-10, amiből tuning esetén csak a tokozás marad az eredeti, ezért veszik inkább a BAR10-et, mert olcsóbb.
Én mindenképpen fém szánt szerettem volna, mert nekem illúzióromboló a fűanyag. Viszont építgetni nem akarok mert már megégettem magam így, ezért lett az Umarex. Aztán meglátjuk beválik-e.
A másik opció a KJW G17 volt, az is teljesen TM kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély