- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülee1
csendes tag
válasz macilaci78 #28475 üzenetére
Régóta olvasom a topicot, sokszor előkerült az S24 téma, tudom. De elnézést kérek a lustaságomért.
Igazából egy összefoglaló felsorolásra voltam kíváncsi mint végleges, bevált konfig, mert nekem az jött le, hogy összeállt a rendszer és gondolom volt benne sok kísérletezgetés...
Az általad linkelt hozzászólás jó, erre már nem emlékeztem, asszem meg is kaptam a választ.
(Lehetne egy "mutasd be a stukkered" szekció, hogy villoghassunk a motyóinkkal - bár ilyesmi van a facebookon is) -
Fülee1
csendes tag
válasz DNReNTi #28460 üzenetére
Tudnál írni egy pár sort az S24-ről?
Konkrétan az upgrade-ekre lennék kíváncsi.
Erős ingert érzek egy ilyen birtoklására... csak mert kell és kész. Nincs racionális magyarázat.
Kíváncsi vagyok ezért, hogy ki mit fejlesztett rajta, mivel kompatibilisek az alkatrészek... Pl. a Modify holmik jók-e bele, kompatibilis-e a Cyma-féle M24-el (az AirsoftPro-n sok Cymához való motyó van), stb stb... -
Fülee1
csendes tag
válasz macilaci78 #28436 üzenetére
Teljesen egyetértek.
A műanyag bizonyos esetekben sokkal ellenállóbb tud lenni a fémnél.
A TM-nál viszont kicsit más a helyzet, hiába elsőosztályú a holmi: A japán szabályok miatt alapvetően duster-gas-ra lettek építve ezek a pisztolyok (a portalanító levegő-spray), hogy alacsony legyen a torkolati energiája, ezért a green-gas is sok neki, bár így azért elmegy egy darabig. De pont emiatt olvasok sok törött glock tokról - ahova a szán-sín rögzül - , törött szánról, stb.
A teljes átépítés meg szerintem anyagi csőd egy TM-nél, eleve a feláras japán cucc árához hozzájön a rengeteg alkatrész, és a végén nem marad benne semmi az eredetiből. De példának ott a VSR-10, amiből tuning esetén csak a tokozás marad az eredeti, ezért veszik inkább a BAR10-et, mert olcsóbb.
Én mindenképpen fém szánt szerettem volna, mert nekem illúzióromboló a fűanyag. Viszont építgetni nem akarok mert már megégettem magam így, ezért lett az Umarex. Aztán meglátjuk beválik-e.
A másik opció a KJW G17 volt, az is teljesen TM kompatibilis. -
Fülee1
csendes tag
válasz Coccolino_O #28434 üzenetére
A marui csak műanyagból gyárt (ha jól tudom valami japán jogi okokból).
A tartósság meg majd kiderül. -
Fülee1
csendes tag
válasz phanzetomox #28430 üzenetére
Nemrég vettem és még nem voltam játékon vele, így nincs túl sok tapasztalatom vele. Itthon próbálva nagyon határozott blow back és finom működés.
Amúgy borzasztó precíz, nagyon szépen összerakott pisztoly, gyönyörű markingokkal. (előtte KJW Sig-em volt/van, ahhoz képest egy álom.
Tőlünk nyugatra nagyon sokan vettek már és nem olvastam, hogy különösebb panaszt lenne rá. Talán az egyetlen hátránya, hogy korlátozottan kompatibilis a Maruival, de tuningolni nagyon amúgy sem akarom. Belekerült egy PDI cső, Maple Leaf gumi és lenyomó, ezek voltak itthon a fiókban.
(pont ma futottam bele, hogy több cég elkezdett kiadni hozzá slide-okat, rugókat, RMR-mountokat, rugóvezetőket, acél hammert… úgyhogy ezzel sem lesz gond.)
Gyári alkatrészeket meg az osztrákoknál láttam dögivel. -
Fülee1
csendes tag
válasz Coccolino_O #28428 üzenetére
Én a magam részéről ehhez annyit tudnék hozzátenni, hogy nem hiányzik még egy valami ami meghibásodhat, ezért g17-et vettem.
Meg hát meddig tart egy tár ha automatán kieresztem az ellenre a bb-ket...
Marui esetében meg a műanyag szán így is véges élettartamú, szerintem hamar lenullázódhat. (Én Umarex/VFC g17-et vettem, a Maruit csak a fórumok alapján véleményeztem) -
Fülee1
csendes tag
válasz macilaci78 #28342 üzenetére
Jó, lehet nincs még 50% sem...
Ami bizonyítottan (általam) passzol: belsőcső, hop kamra, hop gumik, tárak.
A marui g18 irányzékai vagy real steel irányzékok.
A többi nagyon rokon, de különbözik.
A guarder tokok guarder átalakitoval jók.
Amúgy finom szerkezet, és egyre több helyen van hozzá alkatrész. -
Fülee1
csendes tag
válasz macilaci78 #28340 üzenetére
Az Umarex Glock VFC gyártmány, és az egyik legszebb replika a Glockok közül.
Kb 50%-ban kompatibilis a Maruival. -
Fülee1
csendes tag
válasz Fülee1 #28177 üzenetére
Amúgy ennek a francia srácnak az oldalán találhattok pár discount kódot, pl. a gunfire.pl-hez is... (semmi közöm hozzá, csak hátha jól jön valakinek)
-
Fülee1
csendes tag
válasz Szamár129 #28176 üzenetére
Nekem van egy Specnám (és egy E&C is, ami a Specna OEM gyártója), és meglepően masszív, egyben lévő replikák. Semmi lötyögés, sorja és öntési hiba mentes fém alkatrészek. A belsőség egyszerű, szabványos, és egyáltalán nem rossz minőségű.
Szerintem egy alap karbantartás-átvizsgálás és egy hop-up gumi és rugó csere után nyugodtan használható . Belenyúlni, tuningolni nem szükséges amíg valami meg nem hibásodik. Akkor mehet bele egy-két jobb alkatrész az elkopottak helyére. (Én pl. Lonex cuccokkal helyettesítettem sok mindent, minden további nélkül a helyére cuppant az összes alkatrész)
Szóval én ajánlom őket, és főleg a fém testűeket, remek tuning alap is lehet a továbbiakban ha komolyra fordul nálad a hobbi. (ha meg nem, akkor viszonylag kevés pénzért van egy megbízható játékpuskád)
CQB esetén valamelyik rövidebb változatot nézném, az egyszerű jobb elv mentén. Tehát hanyagolnám a kétoldalas tűzváltót pl. (könnyebb az alkatrész pótlás hiba esetén)
Ha élethű, valódi másolatát szeretnél, akkor a SA-A03-at ajánlom (MK18), ennél hosszabbat CQB-re nem érdemes.
A HK416 sorozatot a tárak inkompatibilitása és a súlya miatt kevésbé ajánlom. (H0x sorozat)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Windows 11
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nintendo Switch
- Gurulunk, WAZE?!
- Politika
- Autós topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest