- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
Ott a pont, a te hozzászólásodban szerepelt, de csak idézet volt. Egyébként ha megnézed, sokan az "öregek" közül is használja a kifejezést, nekik nem szól senki. Mindenki úgy írja, ahogy kényelmes, de a "csipa" pl az én szememet is bántja, persze átvitt értelemben
A 2008-as MASZ-ban már az van, hogy csak 18. életévét betöltött személy játszhat.
Hány éved van még 18-ig?Djuree a minőségi hopup gumi sokat javít a pontos lőtávon, meg persze a tiszta cső, és a jó minőségű bb. A bozótot átlőni pedig olyan dolog, hogy hiába lövöd át, és találod el az ellenséget, ha nem vallja be, "mert pattant a dzsindzsán", vagy csak mert olyan kedve van.
Egyébként nem csak a találat nem bevallását tartom csalásnak, hanem pl mikor nem tartják be a rálövési távolságot. DMR M14-essel kaptam 5-10m közöttről fejre egy lövést, szerencsére maszk volt rajtam, de napokig volt még halvány piros folt az arcomon, maszkon keresztül is akkorát kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest