Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz mykos #1580 üzenetére

Nem csak lőtér-otthon között lehet szállítani, de ebbe ne menjünk bele, lényegtelen.
    A lényeg valóban az, hogy rejtve szállítandó kitárazva lőszertől külön csomagolva, csakhogy a BB a fegyvertörvény szerint nem minősül lőszernek, sem tölténynek. sem gyúelegyet, sem más kellékét nem tartalmazza.
    A rejtve szállítandó lehet egy a saját doboza, vagy akár egy nem átlátszó nylonzsák is, ezt már kb leszarják. :)
    A hangsúly pedig azon van, hogy ez is fegyver, eként is kell vele bánni, de ezt úgysem lehet eleget hangsúlyozni. :D

Egyik játékon lelkes kezdőnek mutatom a frissen vett AEG-ét, én adtam át, magyarázom a JG M16A1 rejtelmeit, aztán nesze, próbálgasd, arra lehet lövöldözni. Nekiálltam mellette összerakni az AUG-ot, na nem annyira volt szétszedve, csak az akkucsatikat dugtam össze, erre látom, hogy a srác célratartja a fegyvert a játékostársak sűrűjébe. Azonnal rákaptam az előágyra felülről a fegyveren és lefelé tolva kimartam a kezéből. Naná, hogy sorozaton volt. Valami nagyon gyilkos tekintettel mondhattam a következőt: "eldöntötted, melyikük szemét fogod kilőni?" :( Ez csak játék, szokták mondani az öregek is, nem az! Kikapcsolódás, szórakozás, de játéktól több.

Új hozzászólás Aktív témák