Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem csak lőtér-otthon között lehet szállítani, de ebbe ne menjünk bele, lényegtelen.
A lényeg valóban az, hogy rejtve szállítandó kitárazva lőszertől külön csomagolva, csakhogy a BB a fegyvertörvény szerint nem minősül lőszernek, sem tölténynek. sem gyúelegyet, sem más kellékét nem tartalmazza.
A rejtve szállítandó lehet egy a saját doboza, vagy akár egy nem átlátszó nylonzsák is, ezt már kb leszarják.
A hangsúly pedig azon van, hogy ez is fegyver, eként is kell vele bánni, de ezt úgysem lehet eleget hangsúlyozni.
Egyik játékon lelkes kezdőnek mutatom a frissen vett AEG-ét, én adtam át, magyarázom a JG M16A1 rejtelmeit, aztán nesze, próbálgasd, arra lehet lövöldözni. Nekiálltam mellette összerakni az AUG-ot, na nem annyira volt szétszedve, csak az akkucsatikat dugtam össze, erre látom, hogy a srác célratartja a fegyvert a játékostársak sűrűjébe. Azonnal rákaptam az előágyra felülről a fegyveren és lefelé tolva kimartam a kezéből. Naná, hogy sorozaton volt. Valami nagyon gyilkos tekintettel mondhattam a következőt: "eldöntötted, melyikük szemét fogod kilőni?"
Ez csak játék, szokták mondani az öregek is, nem az! Kikapcsolódás, szórakozás, de játéktól több.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez csak játék, szokták mondani az öregek is, nem az! Kikapcsolódás, szórakozás, de játéktól több.