- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
És igen, megvan a házam!!!
Fantasztikusan néz ki, ezekkel a sejtelmes kék fényekkel. Pillanatnyilag 2 gondom van vele:
1. Nem tudtak hozzá azonnal adni LEDes ventit hátulra. (bár ez csak ideiglenes probléma)
2. A szerelhetősége nem a legjobb pl az USB csatit fél évig rakosgattam a lapra, nem értem miért nem lehetett valahogy egyberakni a csatlakozót, mint a hátoldali kivezetéseknél szokott lenni.
Ja és kiderült, hogy nem kell levenni az ajtót, elfér így is hogy nyitogatom; és még jobban is néz ki sokkal
Amiben kellemesen csalódtam: a sok venti ellenére is halkabb, mint a régebbi konfigom(lehet hogy a procihűtő volt alapból a hunyó)
2 kérdésem is van még:
Morrisnak: nem lehet valahogy megoldani, hogy a szivacs állandóan legyen rögzítve, valahol belül? Én esetleg a venti mögé gondoltam, bár az elmondások alapján akkor sűrűn kell takarítani....
Ui. nekem is földközelben van a ház és a szobatakarítással nem vagyok valami nagy barátságban.....
Másik: szerintetek hátulra egy 8cm-es, vagy egy 12cm-es venti a jobb (elsősorban hang és nem hűtés szempontjából)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest