Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
És igen, megvan a házam!!!
Fantasztikusan néz ki, ezekkel a sejtelmes kék fényekkel. Pillanatnyilag 2 gondom van vele:
1. Nem tudtak hozzá azonnal adni LEDes ventit hátulra. (bár ez csak ideiglenes probléma)
2. A szerelhetősége nem a legjobb pl az USB csatit fél évig rakosgattam a lapra, nem értem miért nem lehetett valahogy egyberakni a csatlakozót, mint a hátoldali kivezetéseknél szokott lenni.
Ja és kiderült, hogy nem kell levenni az ajtót, elfér így is hogy nyitogatom; és még jobban is néz ki sokkal
Amiben kellemesen csalódtam: a sok venti ellenére is halkabb, mint a régebbi konfigom(lehet hogy a procihűtő volt alapból a hunyó)
2 kérdésem is van még:
Morrisnak: nem lehet valahogy megoldani, hogy a szivacs állandóan legyen rögzítve, valahol belül? Én esetleg a venti mögé gondoltam, bár az elmondások alapján akkor sűrűn kell takarítani....
Ui. nekem is földközelben van a ház és a szobatakarítással nem vagyok valami nagy barátságban.....
Másik: szerintetek hátulra egy 8cm-es, vagy egy 12cm-es venti a jobb (elsősorban hang és nem hűtés szempontjából)? -
vaki
aktív tag
válasz
Motion_Blur #90 üzenetére
Kösz!!! Már meg is vettem (hű de messze van még a szombat.....)
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén szeretnék egy Aerocool JR házat beújítani és van egy életbevágó kérdésem:
Le lehet-e szedni róla a meghajtókat fedő ajtót?
Ui. amiatt hogy balra nyílik, kicsit macerás mindig keresztbenyúlkálni a ház előtt ha akarok valamit. (Az USB is az lesz, de azt nem használom olyan gyakran)
Üdv:
Vaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest