Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)