- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
werszomjas #16695 üzenetére
Azt se tudom, hogy mi ez, de észrevetted, hogy két négyes van a felsőben. Az úgy a jó?
-
Met
nagyúr
válasz
stranger28 #16692 üzenetére
létci neeeeeeeeee
-
BonFire
veterán
válasz
werszomjas #16695 üzenetére
Az ellenkező irányból domborodik, de oda se neki!
A lényeg, hogy ma is tanultál valamit.
-
ViZion
félisten
válasz
stranger28 #16692 üzenetére
nehogy ilyené' öngyi legyél! Nem akarok temcsibe menni...
-
BonFire
veterán
válasz
werszomjas #16689 üzenetére
1. Új réteg ->> Marqee-val ejtesz egy kör alakú kijelölést. Feltöltöd bármilyen színnel.
2. Rétegstílus a rétegre: Color overlay – kék szín – színmintát az eredeti képről vehetsz. Bever and Emboss – ezzel domborítod.
3. Type toollal ráírod a számot. Betűtípus: Myriad Pro Bold, szín: fekete.
4. Ezt a két réteget másolod, áthelyezed, a másolaton a számot átírod.
5. Save for Webbel mented a kívánt kiterjesztésbe. -
ViZion
félisten
válasz
werszomjas #16689 üzenetére
Vitocska: van neki topik, ott több siker lesz.
Legegyszerűbbet írom. Kijelölést ellipszisre állítod (shift+m). Elkezded a számot kijelölni, shiftet nyomva tartva kör kijelölés lesz, ha space-t is nyomsz, akkor mozgathatod. Felengedve a bal gombot kész a kijelölés, nyomsz egy ctrl+j kombót. Ezzel lemásoltad a kijelölt részt, oda mozgatod, ahova akarod. Utána a rétegek között ismét a hátteret válaszd, jelöld a következőt, stb... Ha túl nagyok/kicsik, akkor ctrl+t (transform) shift-et nyomva rögzített oldalaránnyal méretezheted őket.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni?
Itt van egy kép, alulra a csatlakozókhoz balról jobbra folytatólagosan oda kéne photoshoppolni a számozást valahogy így.
Azt szeretném, hogy a számok ugyan azzal a stílussal jelenjenek meg (kék kör, benne a szám ugyan olyan méretben) mint az eredeti rajzon.
Sajnos nem tudom megcsinálni, ha esetleg valaki megtenné és megcsinálja megköszönném, vagy ha leírjátok hogyan kell az is jó.
-
Vitocska
tag
valaki készit itt web designt ? ha igen pm me egy profi gaming oldalnak kéne amit nyitni szeretnék korrekt áron
pmbe létci -
BonFire
veterán
válasz
PumpkinSeed #16683 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
PumpkinSeed #16683 üzenetére
gradient overlay FX. Beállítod a szöget, átlátszóságot és a színeket. Kész.
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy fényképem. Az szeretném csinálni, hogy ilyen effektes színátmenetben átmegy fehérbe.
Pl.: fent a bal sarokba még teljesen megvan a kép lent a jobb sarokba meg már fehér. ezt kellene nekem valami desginos módon megoldanom.
-
Vitocska
tag
keresek egy embert aki készitene nekem egy logot adobe after effectel
létci pmbe
-
jhos910
senior tag
Ha nem sok szöveget kell így előállítani akár kézzel is nekiugorhatsz, nem lesz nagy meló.
De tudok javasolni egy oldalt és azon belül 2 kategóriát legalább.
dafont.com és itt lesd meg a destroy és a distorted kategóriákat. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Valami erre hajazó font-ot keresnék. -
-
daninet
veterán
Üdv!
CS5-ben rajzolgattam egy képet. Csak vonal eszköz, 1 darab layer, nincs átlátszóság sem sehol. Az egész kép 10kb (kb mintha firkálnátok egy 200x200pixeles fehér lapra párat pencillel)
Kijelölöm, átmegyek word-be, beillesztem. A CS5 kezelhetetlenre fagy, a winyó elkezd írni. Wordben megjelenik a kép, de nem szerkeszthető. 100-on pörgeti a vinyót, majdnem 2 gigát teleírt egy Temp fájlba, mire újra használható lett.
Valaki találkozott ezzel?
Illetve a CS5 felső menüsorának laggolására van esetleg valami megoldás? Keresgéltem a neten de elég kitérő válaszok voltak. -
válasz
stranger28 #16668 üzenetére
és pénzt kérne a gyerekektől, hogy a kutyán kocsikáznak
-
-
ViZion
félisten
Disznós logós pályázat, 800k FTW
-
tikshow
addikt
válasz
Nova96 #16656 üzenetére
A .atn az Action. Vagyis annyit tesz, hogy egy adott folyamatot hajt végre. Duplán rákattintasz a .atn fájl-ra ezek után pedig meg fogod találni az Action panelon - ha nincs nyitva akkor Windows/Actions vagy Alt+F9
Itt kiválasztod a megfelelő folyamatot és alul a lejátszásra gombra kattintasz.
-
Nova96
őstag
Üdv, .atn típusú(effeket, stb) cs6-ba hogyan lehetne beszülni vagy megtalálni?
Mert, nekem nem sikerül. -
BonFire
veterán
válasz
GergőBp #16651 üzenetére
Én a profilképemet addig csereberéltem, amíg nem sikerült egy igazán jó beállítást lőnöm magamról. Azóta minden fórumon ugyanazt a profilképet használom (a YouTube csatornámon is ez látható). A borítót meg egyszer megcsináltam, és azóta marad. Majd csak akkor lesz cserélve, ha nagyon megöregszem a rajta lévő képhez képest, de akkor is csak az arc lesz lecserélve. A basszusgitár nem. Legfeljebb, ha egyszer sikerül rá egy Elixir húrkészletet vennem, mert az ba**ott drága, és lehet vele menőzni!
-
GergőBp
tag
válasz
stranger28 #16650 üzenetére
Francba!!! Én naponta cserélem a profilképemet
Igaz csak 2 kép van rólam azt is még a regisztrálás időpontjában töltöttem fel
-
BonFire
veterán
Szerintem ha a FB-ra akar valaki borítóképet, és egyelőre még konkrét elképzelése nincs, hogy mit is közvetítsen, akkor jobb egy szimpla borítóval indítani, mint ez is. Aztán később még kialakulhatnak az igények, és akkor lehet változtatni. Én attól kapok hülyét, ha valaki minden nap kétszer megváltoztatja. A borítókép olyasmi, mint egy könyvborító, egy logó, egy címlap. Ha jól csináljuk meg, elmondja a látogatónak, mire számítson az oldalon. Egy könyvborítót vagy moziplakátot sem változtatunk folyton-folyvást. Ahogy van most már YouTube csatorna borítókép is, amit egyszer kell megcsinálni, de akkor jól átgondolni, mi is kerüljön rá, mert az első benyomás nagyon fontos.
-
BonFire
veterán
válasz
GergőBp #16643 üzenetére
Nekem meg ez-->Alright Sans A Discovery-n is ezt használják az ajánlóba, meg ha jól láttam a NGC-n is (valamelyikben tévedek…) Zseniálisan megtervezett betű. Tökéletes!
dokee78: Itt van egy ötödik fajta. Igaz, hogy nem olyan, amilyet kértél, de ilyet volt kedvem csinálni.
-
dokee78
félisten
Nem tudom jó helyen járok-e de kellene egy képet készíteni nekem.
Kritériumok:
Ja a fehér betűs szöveg ez lenne: Calisthenics-640x480tól nagyobb 16:9-es felbontás. (mellesleg Facebook borítóképnek lesz)
-fekete hátteren fehér betűkkel
-ezen betűtípusok valamelyikével; ez,ez,ez esetleg ez.
-lehet a betűk szélén enyhe kékes láng is,mintha jobbról fújna a szél.Ha rossz helyen kértem vagy túl nagyok az igényeim akkor elnézést.
Ha valaki bevállalja akkor
Majd úgyis benézegetek ide,hátha valaki nekiáll.
-
GergőBp
tag
Az mitől van, hogy bizonyos "kétes eredetű" kiegészítőket nem mindig találom meg a PS-ben? Letöltöttem.. khmmm.. megvettem a SiteGrinder-t, de telepítés után nem találom a megfelelő helyen. Megakartam nézni, hogy mennyire lehet lebutítani ezzel egy website elkészítését
Gondolom nem fog 100%osan megfelelni az igényeimnek, de megszeretném lesni. Ötlet?
-
jhos910
senior tag
válasz
stranger28 #16621 üzenetére
Ez az ember mocskosul kivan ... nem mintha nem bírnátok megállapítani ti magatok is. Csak én is be akartam má ugrani egy csókolomra!
-
delta9
senior tag
válasz
Hege1234 #16612 üzenetére
Copyright jel, vízjel eltávolítása szerintem minimum etikátlan, de lehet, hogy jogilag is kifogásolható.
Devianton kell írni az alkotónak a kép alá, ha valaki szeretné használni. Magáncélra általában minden további nélkül oda szokta adni az alkotó. Ha meg nem, ahhoz is joga van.
-
GergőBp
tag
válasz
2:20 "SIM foglalat : micro sd" Sajnos az olvasás nem az erőssége... Ha kicsit hallgatjátok tovább a fejetekhez fogtok kapni
Belezavarodik a dolgokba, de aztán megpróbálja poénosra venni a figurát.
-
BonFire
veterán
válasz
Úgy látom, bölcs ember.
Nem néztem én meg a videóit, csak amennyit láttál, annyit időztem a csatornáján.
-
BonFire
veterán
Mert ezerszer el lett pofázva, miért ne a YT-n keresztül üzengessenek. Erre a kisgyerek ott kérdezősködik, ráadásul tízpercenként küld egy egymondatos „üzit”, hogy „Kösz, már megoldódott…”, „De még csak annyit, hogy…”; „…És azt hogy kell, hogy…”; – Se megszólítás, se semmi. Csak tízpercenként kakukkol a Gmailem, és nézem, hátha valami fontos. Máma meg csak úgy beszól egy troll, kíváncsi, fel tud-e bosszantani. Csak embereken már régen nem bosszantom magam, nem veszem fel a kesztyűt. Akinek kellek, az megtalál a blogomon, ott ki van téve ez a topic, plusz a Facebookom, minden mindennel össze van drótozva, úgyhogy a YouTube-ot lehet hanyagolni. Ha privátba ír valaki, arra mindig válaszolok. Ma is írtak. Nagy művészet megtalálni a blogomon az oldaldobozban a privát mailemhez vezető linket egy kép alá rejtve! Akkora képek vannak kitéve, hogy tényleg vaknak kell lenni, hogy ne találja meg. És nem találják meg.
Azt se szeretem, ha kérdezni akar valamit a gyerek, és bejelöl FB-n ismerősnek! Hát kérdezzen, de minek ahhoz bejelölni? Van olyan, aki minden nap küld egy felkérést, és én minden nap visszautasítom.
Sok analfabuta…
-
BonFire
veterán
válasz
w.miki #16617 üzenetére
A jó munka sosem két perc, és legtöbb esetben az automatika elvérzik. Az átlátszó felirat annyiban macerásabb, hogy még nehezebb kijelölni; itt már nem elég az egyszerű színtartomány kijelölés, hanem varázspálcázni kell. Ha olyan bonyolult a háttér, és a színek, akkor esetenként végig kell penezni a logót a legpontosabb kijelölés érdekében. Utána pedig általában a Levels-t vesszük elő, mert a fehér logóval félig áttetszővé teszik a pixeleket, és egy kis kontraszttal elég jól el lehet halványítani. Utána a „rothadó” széleket kell megbütykölni esettől függően gyógyecsettel, vagy foltozóval, esetleg klónozóval, kinek melyik áll kézre.
Esetenként az összes rendelkezésre álló eszközt be kell vetni.
Nem alföldi, szabolcsi vagyok.
Teccik a tájszóúlásom?
-
hoffman_
nagyúr
urak,
tudna valaki segíteni? ebből a képből ki lehet szedni a deviantart logót? előre is köszönöm, ha igen!
-
BonFire
veterán
Sokkal jobban jártál így, mint a Content-Aware-rel. Úgyis széttorzít mindent összevissza, még akkor is, ha festesz a dobozra egy kijelölést, és azt elmented új színcsatornába, és megadod neki védett területnek. Újra csak: ezek az intelligens eszközök kizárólag nagy frekvenciás (aprómintás, zsúfolt), szabálytalan háttéren működnek. Fű, föld, bokor, tengerpart, tereptárgyak, fák (ahol nem számít egy kis torzítás). Amint szabályos elemek is vannak a háttérben, mesterséges tárgyak, szögletes bútorok, falak, épületek, utak, ott mind elvérzik.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a Content-Aware Scale pontosan hogyan működik?Van egy képem aminek a közepén van egy üdítős doboz,Át akarom méretezni,anélkül,hogy a doboz torzulna.
-
w.miki
veterán
Hali!
Nagyon kezdő vagyok PS-ben, de..
Meg tudnám azt csinálni CS6-13-ban, hogy kitörlök egy színt a képről, és átlátszóvá teszem, nyomtatáshoz?
Pl. egy beszkennelt dokumentumot szeretnék kinyomtatni, úgy, hogy a sárga hátteret ne nyomja, hanem csak a papíron lévő kék, meg fekete színeket.
A varázsvessző nem jelöl ki mindent, meg nyilván a szkennelés/átkonvertálás során nemcsak egy sárga szín lesz a háttér, hanem egy csomó árnyalat.
Hogyan tudnám ezt eltüntetni úgy, hogy a többi megmaradjon? -
BonFire
veterán
Nagyon faja font, nekem is tetszik! Ha még bele is hegeszted a hungarumlautot, teljes készleted lesz.
-
ToBeY
nagyúr
Venacti Bold-hoz hasonló font-t nem tud valaki ami ingyenes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!