- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sven.molko
csendes tag
válasz
Laszmen #23949 üzenetére
Egyedül az alsó fedlapot mertem lecsavarozni, a ventilátoron volt némi finompor, de nem hiszem hogy önmagában emiatt lenne. Persze lehet beljebb van több is, de gondolom akkor a ventilátoron is nagyobb mértékű dzsuva lenne. Mivel szétnyitott laptop bal felső sarkában melegszik brutálisan, ami alatt pont a ventilátor van, gondolom az nem lép működésbe elég hamar. A catalyst control centerrel tudom jobban szabályozni, vagy láttam valami tray toolst, és azzal?
(Köszönöm az eddig javaslatokat) -
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23889 üzenetére
Acer Aspire 5315-ös a laposom. Hivatalos oldalon csak 2008-as drivereket találtam,azok meg nem tűnnek frissnek meg gondolom Vista driverek, de lehet én kerestem rosszul. :S
*Ropi*, hú köszi ezt a választ,nem tudtam mi lehet ez a képernyős probléma,ami most jelentkezett,de így legalább utána tudok olvasni ennek, akkor valószínű,h ez a TDR hiba okozta azt a problémát,h flash videók időközönként megakadtak és csak ki és be jelentkezéssel mentek tovább rendesen?
-
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23887 üzenetére
Driverekkel lesz a bibi, most kaptam egy ilyen hiba üzenetet,h a képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt, Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows Vista (R)
Az audio driver-t is ezért nem tudom cserélni,mert csak vistás Realtek audio driver van és azt nem akarja enni a windows 7,de külön win7 driverek meg nincsenek, így már csak azt nem értem,h miért most problémázik ezekkel,amikor már huzamosabb ideje win7 van a gépemen és eddig semmi gondjai nem voltak a driverekkel. ://////
-
caverinha
aktív tag
válasz
Laszmen #23885 üzenetére
7végén újraraktam a win7et,azóta már nem olyan durva a videók alatta recsegés,de néha van egy kicsi. megnéztem ezt a hangtesztelőt,legalábbis,ha hangszórók tulajdonságain belül és a speciális fülön belüli tesztelését takarja, ahol a különböző bitek hz-ek beállítását teszteli, itt például kristálytiszta volt, de most,h újraraktam a win7et,akkor nem kellene már törölnöm a hangkártya driverét nem? hiszen a friss win alapból telepítette a megfelelőt vagy nem? de mondjuk,h kellene törölnöm és újra a winre bíznom a telepítését? Am a flash probléma megszűnt úgy tűnik win újrarakásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest