Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Schanyee

senior tag

válasz endruboy1 #23319 üzenetére

Köszi a választ! Végülis elképzelhető a hiba a föld miatt van, mert eddig csak itt egy konnektornál jelentkezett jobban belegondolva, de erre nem figyeltem. Bár azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ma először jelentkezett úgy is, hogy nem tápról hanem akksiról ment a laptop és még meleg sem volt, mert 2 órát voltam egy 18-20 fokos teremben és utána mikor ott elindítottam egyből jelentkezett. Szóval nem tudom már mi lehet, még érintkezési gond jut eszembe. Igazából továbbra is szoftver gyanús a hiba, de akkor se volt jó amikor letöröltem a szoftvert (illetve kb fél napig de) és miután feltettem a legújabbat az se változtatott a helyzeten. Esetleg még arra tudok tippelni ha használok sima egeret is, meg utána csak hibernálom a gépet, az miatt összeakad, de ezt még jobban meg kellene figyeljem, meg ilyent korábban is csináltam amikor ez a hiba nem jelentkezett.
    Az ujj érintkezéses hibát kizárnám, mert előtte 2 évig sose volt ilyen gond és ha most jelentkezik a hiba, akkor folyamatosan jelentkezik, mindegy hogyan tartom az ujjam.

Új hozzászólás Aktív témák