Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
sylke5
üzenetére
Szia!
Hát az nem semmi...

Nem tudom, hogy itt milyen feltételek kellenek hozzá, de amikor tegnap bent voltam, elég hosszú sor állt a hitelezők előtt.
Nekem szerencsére eddig nem kellett ilyenhez folyamodnom, ami kell, azt KP.-ra veszem meg az addigi spórolásomból. De persze jó páran nem tudják ezt megtenni...
-
plaszy
őstag
válasz
sylke5
üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne lekapni az alját és rálesni a wincsi nevére/típusára...és akkor tuti meglátszódik az is, hogy hány GB-os. És nem kellene találgatni.
Szerk.: Vagy ha nem akarsz csavarozni, akkor Everest ---> Háttértár ---> Fizikai meghajtók és valahol ott lesz a neve...

-
plaszy
őstag
válasz
sylke5
üzenetére
A Recovery partíció egy előre telepített rendszer rész, amit a vállalat vesz le a vincsiből, mert eredeti OP. rendszerrel adja a laptopot. És, ha újra akarod tenni, akkor onnan tudod. Legalábbis én így tudom.
De az nem szokott 80GB lenni. Szóval a tiéden nincs ilyen szerintem.
Az annál esedékesebb, hogy 80GB-osat kaptál.Majd megírod, mit intézett tesód.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
sylke5
üzenetére
Az az akksi 14,5k!
Nekem semmi gondom nem volt vele,mert én W7et tettem fel rá,és ott nem volt semmi gond.
Igen,van benne WiFi,szinte csak azt használom. Szerintem jó.
Tessék én most árulok egy vezetéknélküli egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És pesti vagy
írj privit ;)