- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
tototos #15793 üzenetére
Akkor 100-adszor is leírom (nem pont Neked), hogy Everesttel nézd meg (Eszközök->Fizikai eszközök résznél) hogy pontosan milyen WiFi is van a gépben.
Aztán INNEN letöltöd a megfelelő drivert hozzá. Az op.rendszerre figyelj!
Egyelőre ennyi.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Sankavezér #15774 üzenetére
Az, hogy mennyire megbízhatóak, az egy jó kérdés. Minden legyártott termékben (nem csak laptopban) létezik hibás darab. Lehet, hogy épp kifogsz egyet, lehet hogy nem. Az is előfordulhat, hogy az 1 év gari után 2 héttel megy tönkre benne egy alkatrész. Egy biztos: ha én most új Acer gépet vennék, akkor vennék hozzá gari-kiterjesztést is.
A játékok pedig nagy valószínűséggel simán futnak majd Win7 alatt.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
Szia!
Nem igazán értem mi a kérdés, mikor egyértelműen kiírja, hogy modem.
"LSI modem driver" néven keresd a letöltések között.Ez az elsötétítés dolog érdekes, mert nálam nem kapcsol vissza a háttérvilágítás.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
Szia!
Nem kell első alkalommal sem hosszú órákig tölteni. Ezek már Li-ion cellák.
(Egy kis útbaigazítás: [link])Nem lehet beállítani a töltést, teljesen automatikusan megy.
Hogy most melyik a jobb: rajta maradjon az akksi, vagy ne hosszú asztali használat esetén, arról szerintem mindenkinek más a véleménye.
Nálam pl. rajta van az akksi állandóan. Ha nincs lemerülve, úgysem tölti a gép.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
habocky #15655 üzenetére
Ha az Edit menüben az Auto Scroll-t kipipálod, akkor görgetni fogja az eseményeket, azaz rögtön látod mi történik.
Ha túl soknak, átláthatatlannak találod a kiírtakat, akkor fent az ikonsor jobb oldalán lévő "Show File System Activity" gombot hagyd csak benyomva. A többit kattintsd ki.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15639 üzenetére
Ha feltennéd a legfrissebb Everest verziót, akkor abból valszeg kiderülne, hogy az a "Hálózati vezérlő", amire semmi konkrétat nem ír, az egy Atheros AR9285-ös WiFi vezérlő.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15637 üzenetére
Everestnél Eszközök -> Fizikai eszközök résznél nem jelenik meg?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Speeedfire #15634 üzenetére
EZ alapján Atheros, vagy Broadcom csipes a WiFi. Lehet be kell kapcsolni előtte, hogy működjön!
(Bekapcsoló gomb melletti gomb jobbra.)ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
t-bali3 #15625 üzenetére
Na, direkt megnéztem Neked a magyar és angol billentyűzet-kiosztást.
(angol vs. magyar)
Ha jól számolom, akkor pont 2db. billentyűvel kevesebb az angol, mint a magyar. Azaz nem lenne "ő" és "í" billentyűd.Esetleg USAnotebookot meg lehetne kérdezni, hogy ők milyen billentyűzettel árulják.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
t-bali3 #15622 üzenetére
Szia!
1. Nem feltétlenül lesz meg minden magyar betű a billentyűzeten, de a Windows-ban van egy olyan, hogy "képernyő-billentyűzet" (On Screen Keyboard). Magyarul megjelenik egy kisebb billentyűzet a monitoron, ahol kurzorral simán be tudod pötyögni a magyar karaktereket is.
Természetesen nem kell külön telepíteni a nyelvet.2. Mivel USÁ-ban (és Japánban) 110V a hálózati feszültség, így valószínűleg új töltőt kell venni. (Még sosem láttam átkapcsolós töltőt notinál.)
Attól függ milyen filmeket szeretnél nézni vele. Ha nem 1080p-s full HD-seket, akkor ok. ([link]) A többire elég lesz a proci.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
habocky #15612 üzenetére
Szia!
Everesttel nem ártana megnézni a hőfokokat!
Egyébként meg igencsak vincseszter-hibára utal a jelenség, de ne legyen igazam.Apropó: Hard Disk Seintinelt is ráengedhetnél, hogy mit ír a vinyóra.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
plaszy #15606 üzenetére
Nem nyomozok, csak rákerestem.
Egyébként CCFL csövet kellett benne cserélni valószínűleg.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
lordjancso #15555 üzenetére
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15497 üzenetére
Szia!
Nekem tökéletesen működik a WiFi a gépben. Jó az érzékenysége is, nincs rá panaszom. Ez egy Intel 4965AGN-es kártya. Nem tudom a Tiédben milyen van?
Szerintem frissítsd le a driverét innen.
cellpeti: A Vistához való TouchPad drivert és a LaunchManager-t is feltetted?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
fatianegra #15445 üzenetére
Ha gariban cserélték akkor minden ok.
ChrYsler
-
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
plaszy #15404 üzenetére
Nekem szintén jött ilyen dolog 32 bites Win7-nél. Már rendesen tekert a venti, meg ment fel a hőfok 70 körüli értékre. Mire sikerült kiszűrni végül, hogy a Skype a ludas! Olyan terhelést adott a procinak, hogy az csak tekert, mint az eszetlen!
Nálad nem fut semmi közben?
Egy RegCleanerrel meg kellene esetleg nézni, hogy mik indulnak el a Windows-zal.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gergőke88 #15389 üzenetére
Semmi gond.
Ha 20%-on megy, akkor valszeg hardverből nyomja, azaz a videokártya dekódolja. Az az 1,3 gigás proci nem tudná kihajtani 20%-on. Egyébként milyen videofájl?
Nagyon érdekes a dolog, mert annak GS45-nek kellene hogy legyen! Mindenhol azt írják.
Próbáld meg a legfrissebb Everesttel megnézni: [link]Mod. Látom 1080p-s. Akkor tuti HD-s!
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15277 üzenetére
Nem leállításkor írja ezt? Én azt hittem...
Windows betöltődés előtt nincs hálózati kapcsolat.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
cbrfireblade #15267 üzenetére
Szia!
Próbáld kikapcsolni, majd újraindítani, ha 1 órán át nem csinál semmit.
Legfeljebb majd később feltelepül a frissítés.ChrYsler
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!